Şimdi Ara

Bıçak Koleksiyonum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
11
Favori
26.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boker 100 senelik bir Alman markasıdır.

Boker,Magnum, Boker Plus vs. farklı serileri vardır. 20 dolarlık bıçağı olduğu gibi yüzlerce dolarlık çok kaliteli bıçaklarıda vardır.

Bıçak severlerin yakından tanıdığı bir markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905sss

Boker 100 senelik bir Alman markasıdır.

Boker,Magnum, Boker Plus vs. farklı serileri vardır. 20 dolarlık bıçağı olduğu gibi yüzlerce dolarlık çok kaliteli bıçaklarıda vardır.

Bana maksimum 30 liralık bir bıçak önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

Dostum sorduğun rakam maalesef çok düşük. O rakamlara önerebileceğim bir bıçak olmadığını
    üzülerek söylüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

Dostum sorduğun rakam maalesef çok düşük. O rakamlara önerebileceğim bir bıçak olmadığını
    üzülerek söylüyorum.

smith wesson in amazonda 9 dolarlik bir bicagini buldum, iyi degil midir? ch0016 di sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum Smith Wesson asıl olarak bütün dünyanın tanıdığı köklü ve kaliteli bir silah firmasıdır.

O yüzden marka algısı olarak bıçaklarınıda kaliteli olarak düşünüyoruz. Ama Çin de üretilmiş işçiliği ve kalitesi çok düşük bıçaklardır.

Siz mukayese edin dostum. 9 usd karşılığı satılan bir bıçaktan ne bekliyorsunuz? Bir Spyderco neden 50 - 100 usd o zaman?

Ucuz ve kaliteli olan şeylerde mutlaka vardır yeryüzünde. Ama sorduğunuz çakı o sınıfa girmiyor.
  • Beyler nerede gerçek bir karambit bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 23 Kasım 2014; 9:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Beyler nerede gerçek bir karambit bulabilirim ?

Ben de arıyorum
  • Cs go mu oynuonuz karambit severler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnnn J kullanıcısına yanıt
    Aynen yaa Cs go oynayıp karambit alıcam nerde bulabilirim diye konu açıyolar
  • Düzenlenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 18 Aralık 2014; 15:55:10 >
  • Konu güncelmi ya? ne güzel gidiyorduk fena değildi
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    Şu cold steel extra large olanı internette görmüştüm 1.300 tlydi sen ne kadara aldın?
  • Dostum ben o bıçağı aldığımda Türkiye de yoktu aradan seneler geçti. O zamanlar dolar böyle yüksek değildi. Yani inan hatırlamıyorum.

Ama esaslı bir bıçaktır. Koleksiyon için olmazsa olmazdır.

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

Bıçak Koleksiyonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 10 Ocak 2015; 12:13:22 >

• Ayrıca bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bıçak çok büyük ve güçlü olduğundan açarken ve kapatırken çok dikkatli olmak lazım. Emniyeti kilidini pasife alıp bıçağı kapatmak isterken dikkatli olun.

Eliniz bıçaklara çok alışık değilse kaza olabilir. İlk aldığında bu bıçak ile elini kesen çok tanıdığım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 10 Ocak 2015; 12:15:47 >
  • vay be bende hastayım bıçaklara özellikle askerlerin kullandığı
    bide bi amerikan askeri saddamın sarayından altın hançermi ne kaçırmıştı hançerlerede merakım var böyel cafcaflı olanlara elime para geçerse direk başlayacağım
    zaten avatarım belli ediyordur
  • Hocam genelde doğayla içiçe dağlarda dolaşan birisiyim 70tlye kadar öneride bulunabilir misin ? Amazondan da alabilirim uygunsa.
  • Selam,

Outdoor yani açık hava faliyetlerinde kullanacağınız açılır katlanır bir çakı değil, sabit bir bıçak olmalıdır bence.

Yüzlerce marka ve model var. Ama hem bütçeniz hemde kullanma amacınıza çok uygun iki tavsiye vereceğim size.

Mora ve Fiskars bıçaklarına bakın mutlaka. Hatta bunlardan birini alın bence. Gönül rahatlığı ile kullanın. 70 TL ye ikisini bile alabilirsiniz. Fiyat sizi yanıltmasın gayet güzel bıçaklardır. Fiyat/performans olarak çok çok iyidirler.

Ve yurt dışındaaramanıza gerek olmayacak markalar. Pek çok yerde satılıyor.

Sadece bıçağınıza iyi bakın. Islak bırakmayın, arada yağlayın temizleyin vs.

İyi forumlar,
  • Artık işi ilerlettim ben.Bıçak falan kesmiyor şuan bitane pala var.İlerki zamanlarda kukri kasatura falan gidicez inş.

• Hocam blogunuz guzel olmus hele bicaklariniz muhteşem.Esee ye bayildim cok sade cok şık duruyor

• Koleksiyon çok güzel imrendim.

Bu konuyu ve blogunuzu biraz daha bilgi verici hale getirmenizi öneririm. Mesela, bıçak alırken dikkat edilmesi gerekenler. Çelik oranı karbon oranı vb.

EDC ile ilgili yazınızı gördüm gayet güzel olmuş ama çelik oranı karbon oranı gibi garip ve bilmediğimiz terimleri biraz daha açarsanız çok sevinirim.

Bende şimdi araştırmaya başladım günlük sürekli yanımda taşıyabiliceğim, gerek koli açma da gerek bişeyler doğramada (salatalık vb. adam değil :D) gerekse günümüz İstanbul koşulunda ne olur ne olmaz diye taşıyabiliceğim bıçak arıyorum. Blogunuza bakıyorum şuanda ve görüntüsünü beğendiğimi internetten araştırmaya başlıcam.

Biz forum üyelerine biraz daha satın alırken dikkat edilmesi gerekenler, nereden alınır, nasıl alınır gümrük işlemleri nasıl halledilir detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 9 Mart 2015; 3:19:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.