hepsinin ayrı +ları ve -leri var bana gore kılıç ama dagger kullananlar da var (d-style) kılıc la gelen mermilerden koruna bilirsin daha birsuru sey yapabilirsin fln iste
oyunu bırakalı çok oldu ama çift el kılıç çok kullanıodum daha güzel bence çift el kılıç
2 El Kılıçlar Yani Kodachiler Hızlıdır Fakat Cok Ağırdır Dagger ise ilk Lvllerde Cok ise YarıyabiLir,,ama 20+ Channellara Doğru Dürüst D-StyLe öğrenmeden Girmek AkıL Kârı DeğiL pek (= Ama En Kullanışlısı 1 El Kılıç Yani Katanadır Mermileri Blocklar Fazla Ağırlık Yapmaz.
bıçak yani daggerda çok iyi aim in yoksa iyi oynayamazsın.Hızlı oynaman gerekir ve pek vurmak için kullanmııcagın için aim iyi olması gerekirki en beklenmedik anda adama vurabilesin.
Kılıç da ise aim iyi olmasada teknik bilerek bir çok iş yapabilirsin.Kılıçla vurarak yada dibine girerek yakından vurabilirsin.
2El kılıç da pek bi fark yokdur 1el ile ama ağırlık çok farkeder bide teknikler bi hoş görünür 2el kılıçda acayip görebilirsin yani =)
Tercihim katana(kılıç)dır
neyse yazmıştık daha önce ama tekrar yazayım..
Katana: +) Korunma İmkanı ve bi dolu öğrenilcek stil.. -) Dagger ve 2 el kılıca göre daha yavaş Dagger: +) Hız -)Korunma Yok ve bana göre aşırı hızlı aim bile alamıyon 2 El kılıç: +) Korunma var, stilleri yeterli, ve iyi hızda.. -) Aşırı derece ağır silahlarından ya da zırhından asırı derece vaz geçmen gerekebilir..
Daggerda Aim Almak Gerçekten Zor Sanki Daggerda Crosshair Varmıs Gibi Adama Nisan Almaya Calıscan OyLe Adama Vurucan.Ama Doğru Durust Hızlı Bi Ates Istiyosan Yoyo'yu öğrenmek lazım xD
Kılıç bf rahat oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: NoobStory
Daggerda Aim Almak Gerçekten Zor Sanki Daggerda Crosshair Varmıs Gibi Adama Nisan Almaya Calıscan OyLe Adama Vurucan.Ama Doğru Durust Hızlı Bi Ates Istiyosan Yoyo'yu öğrenmek lazım xD
Ya zaten onları öğrenmesi lazım ki dagger oynayabilsin
Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
Daggerde aim zor degil kardesim... Aksine daha kolay... Cünki blinkstep veya yoyo yaparkene tam nereye lead yapacagini havadaikene firsatin oluyor... Animation daha cok atik ve az damage aliyorsun... Su anda GUNZ oynamiyorum ama yazayim dedim...
Asena / Yabaku / Illuyankas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme