Şimdi Ara

Bicepslerim gelişmiyor diyorsan gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bazı kardeşlerimi görüyorum bicepslerim gelişmiyor falan diyorlar onlar için bir program yazdım bunu 4 hafta denesinler bakalım gelişiyor mu gelişmiyor mu :)

Barbell curl 3*12 2 *6 1*30
    Reverse Barbell curl 4*10 2*30
    Alternative curl 2*20 2*15 2*5
    Hummer curl 4*8 1*4 1*30
    Scott curl z bar ile 3*15 3*5

Kolay gelsin

• Hareketlerin sıralaması çok isabetli olmuş ama başlangıç-orta seviye için çok ağır program bu. Orta seviyede dahi çoğu kişi beşinci altıncı sette ağırlıktan düşüyor burda otuz set var. Sonra 5 kiloluk ağırlıkları kolları sallaya sallaya yaparsınız.

Başlangıç için sırayla Z barbell curl-hammer curl- geniş tutuş barbell curl'leri 3*15

Orta için Z barbell, hammer, geniş tutuş, concentration 4*15 tavsiye ederim
  • Saçmalık ötesi bi kol programı
  • aklıma rich piananın 8 saatlik kol programı geldi

çok iyi adamdı rahmetli....

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Kol çalışıp hemen yatacaksınız. Uykuda gelişim sağlanıcam. Vay Richard vay. 😅
  • kolları eritme programı olmus
  • yazıp zahmet etmişsin direk deseydin her bicepsle alakalı her şeyden 3 er tane diye
  • 30 set biceps çalışabiliyorsan o setleri lay lay lom yapıyorsundur. Belden sallayarak yukarı çıkar, indir...
  • bol bol omuzun çalışır
  • Türkçü Bey kullanıcısına yanıt
    Daha iyisini yapar mısın
  • Ben yarışmacı olduğum için orta ileri bi program yazdım kardeşim 35 santimler yapmasın 30 set yapamıyorsa ki bu antrenman adam akıllı 30 saniye dinlenme ile 1 saatte gayet bitiyor

http://www.imgim.com/245inciv9269745.jpg

Verdiğim hareketlerin sıralamasını dahi çok dikkat ederek ve her biceps bölgesini çalıştıracak şekilde yaptım yapamayan yapmasın kardeşim

Adam gibi beslenip dinlerseniz bu antrenmanlar çerez gibi yaparsınız yapamıyorsan yapamam kardeşim bu antrenman çok ağır de geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield_

kolları eritme programı olmus
    işin şakası harbi eritir öi bu overtraining falan mı?
  • Kardeşim her antrenmanda sürantrenman olma olasılığın vardır bu anatomik olarak mümkündür önemli olan kaliteli bir dinle ve kaliteli bir beslenme sürantrenman olmanın antrenman programı ile tabii alakası var ama etkili bir dinlenme ve beslenme ile bu tarz olayların zaten üstesinden gelirsiniz kas eritme demiş zır cahil kas eritme ne nedir anatomik olarak namümkündür çalışarak bir kasın direncini düşürmen ve zayıflatman insanları yanlış bilgilendirmeyin bu antrenmanım başlıkta belirttiğim gibi bir süre antrenman yapmış ve gelişimin yavaşladığını hisseden arkadaşlar için ve sürantrenman olayına bir antrenman veya bir gecede yakalanmasınız unutun bunları dinlemeyin zır cahilleri
  • ilaçsız bu programı yaparsan antreman sonu kolu eline alırsın
  • ne gerek var arkadaş bu kadar hareketle bu kadar sete ? 10-11 set neye yetmiyor ? gerçekten büyüteceğine inansam ben de yaparım 5-6 hareket,biceps çalışmak zevkli iş. ama zaten az dinlenerek 5-6 set hareketi hem de iyi kilo ile yapamazsın. pumptan koluma kramp girecek derecede ağrıyor bazen 10 set antremanda bile. 30 set antremanda o salondan kolum vücudumdan ayrılmış olarak çıkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 20 Temmuz 2018; 14:40:53 >
  • Benim kol gunum yoktur. Ben bicepsi sırtla beraber calisirim.

once sirt girerim. Sirta saglam girdiğimde, özellikle row ve dar tutus barfikste zaten bicepsin anasını aglatmis oluyorum. Bunun üstüne bir de duz bar biceps curl yapıyorum 2-4 set arası, bicepsler bitmiş oluyor. (Pump agirlikli - yüksek tekrar)

Ha bir de bazen halat dar çekiş yapıyorum ki bu da pump acısından baya baya iyi geliyor.

Duz barla 7 tekrar dirsekler yere paralel hale gelecek sekilde,
    7 tekrar parallel konumdan tam yukarıya çekiş,
    7 tekrar ise full range of motion da yapın.

Bunu 2 kez tekrarlayin bakin bakalım bir set daha bicep girecek haliniz kalıyor mu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.