Şimdi Ara

bide soyle olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dusunsenıze her hafta atıyorum cumartesı aksamları tum serverlerın savası hepsıne aıt bır kale 2 ser takım halınde savas ınsanlar orclar hebsı ıc ıce cok sahane olurdu ;)o zaman tadından yenmezdı mısal dıyım

dıez=ares

ber=xıg

takımlar boyle sızce hangı takım yenerdı?
    bence dıez ares ezer

dogustan dıez lıyız

• ares ve xigenon yenerdi.peki cypher nolcak.gerçi onda adam gibi oyuncu yok fazla ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimyok -- 20 Eylül 2005, 13:25:53 >
  • aslında cok guzel olurdu fakat zaten lunarda yasananları dusunce boyle bi savasta olabilcekleri aklıma bile getirmek istemiyorum.
  • bemarus her fırsatta alır bence diez olsada
  • bence beramusu alırlar aşşa,hem diğerleri daha eski hemde ares te falan arkadaşlarım var çok daha bilnçli oynuyolar ,bi kere beramusda 70 yok kıtır kıtır keserler diğer serverlar
  • walla bilmiyorum national pointlere bakınız clanlar birbirini destekliyolar yani 0dan 60a kadar clan bırakmıyo bence şimdi olmasada bemarus 1 yıl içinde ön plana çıkacak 70lik adam olması lazım
  • beramus hepsini alır çünkü orası artık duperamus yani hiç görmediğiniz itemler var hiç kastırmayın beramus aresle diez birleşse bile alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.