|
Biden, TikTok'u yasaklayacak imzayı atacak
-
-
Bizdede yasaklanmalı vede bebek katili ortağı abd menşeli WhatsApp,Facebook, youtube,instagram,Twitter vs..
-
Yok daha neler bütün iletisim kesilir bunlar yasaklanirsa iranimi örnek alsinlar ?
-
Yasaklansın diyecem de hemen alternarifleri cortlayacak. O yüzden yasaklara gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyin iletişimi kesiliecek .YouTube oda az kullanıyorum onun harici hiçbirini kullanmıyorum.Belki yerli alternatif çözümler gelir.
-
aktrol bunlar maaşlı çalışıyor, laf olsun diye yorum yapıyor.
youtube ve android google'ın, apple da abd menşeli. Dediklerini yasaklarsa ortaçağa dönmüş oluruz, alternatiflerini de yapamazlar.
-
Kimse orta çağa dönmez, bu platformların tek katkısı dijital eğlence ortamı oluşturuyor olmaları, naylon meslekler oluşturmaları, bilgiymiş falan kimse kimseyi kaldırmasın, herkes eğlenmeye sosyal platformları ego tatmin etmeye kullanıyor, zaten yarardan çok zararları var buradaki harcanan zaman pekala üretkenliğe kullanılabilir.
Şimdi sonuca gelirsek, ben bahsettiğinizin aksine böyle bir durumda 10 sene içerisinde yerli alternatiflerinin oluşacağını düşünüyorum. Güney kore, japonya çin gibi uzak doğu ülkelerinin kendi platformları var onlarda neden orta çağa dönüş yok? Çip bağımlılığı konusunda haklısınız belki daha yavaş çipler kullanılır herşeyde ona göre optimize edilir olur biter.
Android açık kaynak yani yeni bir fork yeni çatal oldu bitti. Bknz harmony os. Elmanın kullanılmasına anlam bile veremiyorum sadece hayranlık ve sürü psikolojisi. Değerinin en az 3 katına satılan cihazlar.. Planlı eskitmeden ötürü cihazlara donanımsal hızlandırıcı kullanımayacak codecler, algoritmalar mimarisel tasarımlar vs. güncel cihazlardan başka alternatif yok hissi yaratıyor, ancak gerçeğin bununla alakası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Youtube'dan bir sürü eğitim, matematik, bilim kanalı takip ediyorum. Niye yasaklansın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elin koreli japon siyasal islamcılar tarafından yönetilmiyor ek olarak senin milletin de genetik olarak zeki değil, yani Türkçüyüm ama gerçek bu.
çip işlemci gibi şeyler çok yüksek teknoloji, biz yapamayız öyle şeyleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi yerden başlamak lazım, kimsenin rahatı bozulmadan tetiklenmediğimizde bir gerçek..
Maaşlı aktroll kendisi. He diyip geçin :D
-
Ülkendeki yönetim kuruluna şef atarsın anlarım da hisselere çökmek nedir la :)
Çeyreğini bizim ülkede yapınca "hayıııırrrr, olamaaazzzz" diye çığlık atan tiplerden yokmuymuş Abd'de :)
Liberaliz gibi çek pampa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 10 Mart 2024; 19:36:6 >
-
Yasaklar daha çok cezbeder.
Ya alternatif sunun ya da ilginin azalması için başka adımlar atın.
Bu şekilde tiktok gider miktok gelir aynı şeyin laciverti olur.
-
hani Turkiye icin yaygara cikartan arkadaslar nerede Abdye bi cift laf etseler ya ne oldu Abd den mi korktu bu azinlik?
Tüm sosyal medya yasaklansa da insanlara biraz edep gelse. İzleye izleye hekese her şey normal gelmeye başladı.
Sosyal medya ile alakası yok insanlar delirmiş.
orta caga donmek derken kanitlasana? aynilarida nasil yapilamiyor?
tiktok insanın ahlakını bozuyor , embesil yapıyor. türkiyede de yasaklanması lazım.
-
Yasaklanmaması gerek. Bu tür uygulamalar aptallar ile akıllı insanları ayırıyor. Yasaklanırsa youtube'da görürüz.
Onlar kendi halinde tiktok'ta kalmalı
Yani süzgeç işlevi görmektedir tiktok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkanboyaci -- 11 Mart 2024; 11:39:54 >
Yok daha neler bütün iletisim kesilir bunlar yasaklanirsa iranimi örnek alsinlar ? |
Youtube'dan bir sürü eğitim, matematik, bilim kanalı takip ediyorum. Niye yasaklansın?
|
aktrol bunlar maaşlı çalışıyor, laf olsun diye yorum yapıyor. youtube ve android google'ın, apple da abd menşeli. Dediklerini yasaklarsa ortaçağa dönmüş oluruz, alternatiflerini de yapamazlar. |
Kimse orta çağa dönmez, bu platformların tek katkısı dijital eğlence ortamı oluşturuyor olmaları, naylon meslekler oluşturmaları, bilgiymiş falan kimse kimseyi kaldırmasın, herkes eğlenmeye sosyal platformları ego tatmin etmeye kullanıyor, zaten yarardan çok zararları var buradaki harcanan zaman pekala üretkenliğe kullanılabilir. Şimdi sonuca gelirsek, ben bahsettiğinizin aksine böyle bir durumda 10 sene içerisinde yerli alternatiflerinin oluşacağını düşünüyorum. Güney kore, japonya çin gibi uzak doğu ülkelerinin kendi platformları var onlarda neden orta çağa dönüş yok? Çip bağımlılığı konusunda haklısınız belki daha yavaş çipler kullanılır herşeyde ona göre optimize edilir olur biter. Android açık kaynak yani yeni bir fork yeni çatal oldu bitti. Bknz harmony os. Elmanın kullanılmasına anlam bile veremiyorum sadece hayranlık ve sürü psikolojisi. Değerinin en az 3 katına satılan cihazlar.. Planlı eskitmeden ötürü cihazlara donanımsal hızlandırıcı kullanımayacak codecler, algoritmalar mimarisel tasarımlar vs. güncel cihazlardan başka alternatif yok hissi yaratıyor, ancak gerçeğin bununla alakası yok. |
Elin koreli japon siyasal islamcılar tarafından yönetilmiyor ek olarak senin milletin de genetik olarak zeki değil, yani Türkçüyüm ama gerçek bu. çip işlemci gibi şeyler çok yüksek teknoloji, biz yapamayız öyle şeyleri. |
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- gizli story izleme
- apple intelligence nasıl açılır
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- twitter ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X