Şimdi Ara

BİDONDA BENZİN SAKLANIRMI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
25.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabada benzin tasamaktansa bi el bombasi al koy daha iyi en azindan sakat birakmaz ram temizlik
    Evde saklama olayida hem risk hemde uzun surede gerek kosullarda tutamazsan ucucu bi madde sonucta ucar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

tehlikeli, yaz sezonu bittiğinde teknemi karaya çekmeden önce bidonda benzin kalıyor, yağ karışmış olduğu için arabama da koyamıyorum, bende ne yapayım denize döküyorum mecburen.

Size 4 zamanlı motor öneriyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

tehlikeli, yaz sezonu bittiğinde teknemi karaya çekmeden önce bidonda benzin kalıyor, yağ karışmış olduğu için arabama da koyamıyorum, bende ne yapayım denize döküyorum mecburen.

ya motorum bozulursa alacağımda sorun çıkarmadıktan sonra değiştirmekte istemiyorum ama hayvan gibi yakıyor burada arabaların yaktığı benzinden şikayet edenler gelsin birde iki zamanlı tekne motoruna baksınlar bir depo 20 litre benzin alıyor , uzun oltaya çıktın mı 2 saatte bitiyor bir depo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 29 Mayıs 2014; 15:59:21 >

• Bende de aynı sıkıntı oluyor..Özellikle sazan avına çıkınca,acaip hayvanlar gibi benzin gidiyor ama yapacak bir şey yok..Zenginiz mecbur katlanacağız bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Bende de aynı sıkıntı oluyor..Özellikle sazan avına çıkınca,acaip hayvanlar gibi benzin gidiyor ama yapacak bir şey yok..Zenginiz mecbur katlanacağız bunlara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

ya motorum bozulursa alacağımda sorun çıkarmadıktan sonra değiştirmekte istemiyorum ama hayvan gibi yakıyor burada arabaların yaktığı benzinden şikayet edenler gelsin birde iki zamanlı tekne motoruna baksınlar bir depo 20 litre benzin alıyor , uzun oltaya çıktın mı 2 saatte bitiyor bir depo.

Hocam piyasadan kalkacak bunlar ya da kalkmıştır bilemiyorum. Yeni satılanlarda 4 zamanlı olma zorunluluğu gelmişti sanırım bunlar denizi kirlettiğinden dolayı.
    Tabi ki değiştirilmez durduk yere bizdeki yadigar duruyor canavar gibi maşallah Biz boşaltmıyoruz yalnız tenekede duruyor benzin seneye tekrar kullanıyoruz

• En güzeli seagull bir depo benzin ile pasifik aşılır , tam bir sorunsuzluk abidesi ,egede o sert poyrazlarda yolda kalmadan kaşık ile ne levrek yakalamışımdır seagull ile.
    Allah kahretsin ki şarapçının biri çaldı motorumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 29 Mayıs 2014; 16:21:51 >
  • Salaklık etmiş..motoru çalmakla iş bitmiyor ki..artık hergün benzin çalması gerekiyor ki çok zor iş
  • bende de uzun şaft 6,5 beygir var 5,20 çift livarlı tekneye takılı en sert havada bile adadan kalamışa düşük devir ile sakin sakin gelirken, 25 beygir altı sürat tekneleri çürük su yaptıklarından yolda kalır dönemezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 29 Mayıs 2014; 16:44:11 >
  • quote:

bide bunu burda söylüyorsunuz bravo yani.

deniz babanızın malı mı? döktüğünüz benzinin denizi kirlettiğinin farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

bende de uzun şaft 6,5 beygir var 5,20 çift livarlı tekneye takılı en sert havada bile adadan kalamışa düşük devir ile sakin sakin gelirken, 25 beygir altı sürat tekneleri çürük su yaptıklarından yolda kalır dönemezlerdi.

Aynen öyle en baba sorunsuz yamaha motorun bile yolda kaldığını bilirim, seagullin bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

bide bunu burda söylüyorsunuz bravo yani.

deniz babanızın malı mı? döktüğünüz benzinin denizi kirlettiğinin farkında mısınız?

Şaka yapıyorum hocam, denize dökmem benzin bitene kadar dolaşırım, öyle karaya çekerim tekneyi.
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Babasının malı olmasa bile satın alabilecek parası vardır sonuçta bir tekne almak ve yürütmek ucuz bir şey değil.

Kişiye tavsiyem başka tekne kullanan birine verin o kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Babasının malı olmasa bile satın alabilecek parası vardır sonuçta bir tekne almak ve yürütmek ucuz bir şey değil.

Kişiye tavsiyem başka tekne kullanan birine verin o kullansın

Hocam 6400 brüt maaşım var ayın 10 u oldu mu suyunu çekiyor, geçinemiyorum, oysaki öyle büyük eğlencelerim yok, bebek ve Yeniköy gibi sahil yerlerinde balık yiyip,kahve içiyorum birde avmlere gidiyorum, başkada bir eğlencem ve giderim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 29 Mayıs 2014; 17:16:24 >
  • Hayal kırıklığına uğradım cidden..Ben inanmıştım denize döktüğünüze ve şu nedenle olduğunu düşünüp eleştirmedim ,

''Zengin, vergi kaçıran ve pahalı yalılarda oturup pahalı otomobiller kullanan tekstilciler artık denizleri kullanamasınlar diye denize benzin karıştırıp ekonomiye ayar vermeye çalışıyorum..Böylelikle bütün paralarını denizleri temizlemeye harcayıp iflas edecekler ve geride kalan tekne yalı ve otomobiller çok ucuz fiyatlarla fakir fukara halk tarafından satın alınacaktır''

Asıl sizden beklediğim teori buydu .Yanılmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Hayal kırıklığına uğradım cidden..Ben inanmıştım denize döktüğünüze ve şu nedenle olduğunu düşünüp eleştirmedim ,

''Zengin, vergi kaçıran ve pahalı yalılarda oturup pahalı otomobiller kullanan tekstilciler artık denizleri kullanamasınlar diye denize benzin karıştırıp ekonomiye ayar vermeye çalışıyorum..Böylelikle bütün paralarını denizleri temizlemeye harcayıp iflas edecekler ve geride kalan tekne yalı ve otomobiller çok ucuz fiyatlarla fakir fukara halk tarafından satın alınacaktır''

Asıl sizden beklediğim teori buydu .Yanılmışım

• Hocam tekne ne?

Bu arada kaçlık motor kullanıyorsun teknen için?

Bende ileride bir zodiac düşünüyorum
  • Üstadım sen padişah hayatı sürüpsonra fakir fukara edebiyatı yapıyorsunoldu mu şimdi ? oralara giden var gidemeyen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam tekne ne?

Bu arada kaçlık motor kullanıyorsun teknen için?

Bende ileride bir zodiac düşünüyorum

safter4.50 , 9.9 evinrude var.
    Balık içinse bu kombinasyonu yapmanı tavsiye ederim zodiac yerine .
  • Tamam deniz babasının malı değilmiş konu kapanabilir

Tekne çokta ağım şağım bir şey değil ama ufak olması ve zevkinizi bastıran pratik bir şey olması güzel.

Daha iyilerininde sahibi olursunuz inşallah.

Ben bu tarz bir şey yerine Zodiac olan aşkımı bastırmayı yeğlerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.