Şimdi Ara

BİDONDA BENZİN SAKLANIRMI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
25.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman ben sana bir tüyo vereyim.Yazın benzin yükselir.Kışın mazot yükselir(tabi bu sene işler biraz ters gidiyor)Ama genelde böyledir.Büyük ihtimalle bu kış mazot fiyatı benzini geçer.
  • Biz 220 lt varille çok mazot aldık. Hatta araçlarda dinlenmiş mazot kullanmak çok daha iyidir. Bidonla almanın hiçbir sakıncası yoktur. Ama benzin alırsan bidonun azını sıkı sıkı kapat yoksa benzin uçar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

O zaman ben sana bir tüyo vereyim.Yazın benzin yükselir.Kışın mazot yükselir(tabi bu sene işler biraz ters gidiyor)Ama genelde böyledir.Büyük ihtimalle bu kış mazot fiyatı benzini geçer.

ciddi ciddi giriyoruz yani bu işe
  • Para senden,akıl benden.Kalan kısımlarda yarı yarıya(yani kar kısmı )
  • tam tersini yapalım... hatta sen kârdan %60 al... maliyeti ver de
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Devir kötü saklarsan banada verirmisin?

• benimde aklıma öyle şeyler geliyor
    daha tehlikesiz tabi

köntor alıcaksın basıp parayı
    2 sene süreleri var galiba

2 sene sonra birine satıcaksın onu...

baya bi kar getirir heralde...

tabi o parayı faize yatırsak ne kadar getirir onuda hesaplamak lazım...
  • Ağzını iyi kapa, hatta kapakla bidon arasına naylon koyup öle sık. O zaman saklanır. Uygun ortamda bidonu yan yatırıp yıllandırırsan, çok daha kaliteli olur, oktanı yükselir
  • aslında mazot fiyatları yükslicek deniyor bi kaç ton mazot alıp saklamak gerekiyor geçen gün benimde aklıma geldi hatta arabayı satarken deposuna hortum sarkıtıp içindeki benzini çekmeyide düşünmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: modifiye123

BİDONDA BENZİN SAKLANIRMI!!!
    hazır benzin ucuzlamışken bidona doldursam saklasam,benzin uçarmı..ne kadar dayanır..
    ayrıca arabada 5 litre falan bideoda taşısam patlarmı nasıl olcak..

Sakla benzini gelir zamanı!!!!

Aslında koyu renkli bir şişede, karanlık ve kuru bir ortamda saklamak lazım... Öle daha iyi olur gibime geliyo.... Neden mi? Ne biliyim!!

Sen sakla ilerde yıllanınca daha kaliteli oluyosa bizede haber ver.. Benzincide kalmışsa bizde biraz alır saklarız... Olmadı LPG alır onu saklarız...

• quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

Para senden,akıl benden.Kalan kısımlarda yarı yarıya(yani kar kısmı )

Bidonuda ben alsam benide ortak yaparmısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okis

hayrola bilader kaçak benzin satan yermi buldun

Yok öle bişi varsa bizede haber ver gözünün yağına ekmek bandırıp yiyiyim...

• Niye sen 5 ton aldında saklıyomusunki hesapladın şimdi bunu?? Seni çakal seni.. Bak şimdiden hesaplıyosun demek ilerde isteyince vermicen bize.....

quote:

Bidonu hava boşluğu çok az kalacak kadar dolduracaksın ve güneş görmeyen,havası serin bir yerde saklayacaksın,ya değilse buharlaşma yapar ve hem eksilik hemde senin için büyük risk yaratır.Benzinin buharı cep telefonundan bile ateş alır haberin olsun.

Vay vay vay işi şimdiden ticarete dökmüş görüyomusun kurnaaaaaz.. Seni çakal seni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 27 Temmuz 2008; 1:54:30 >

• stokçuluk yasak diye biliyorum böyle ulu orta yazmayın ihbar olur
  • Stokçuluk eskiden yasaktı.Şimdi parası olan para edecek ne varsa topluyor piyasadan.Piyasada malın değeri artıyor.Ondan sonra sürüyolar piyasaya,voleyi vuruyolar.Tabi büyük oynayanlar için söylüyorum.

Bizimki ağız lakırdısı.Ayranı yok içmeye tahtaravanla gider çeşmeye hesabı
  • Benzini uygun koşullarda kaç yıl saklayabiliriz, kimyasal yapısı filan bozulmuyor mu? Atıyorum 5 yıl.
  • Banyoda falan saklanır.

Şöyle serin güneş almayan yerde.

Ama stokçuluk ne kadar kar getirir şüpheli.
  • Konuyu açan arkadaş eğer stokla saydı borsadan bie daha fazla kazanmıştı
  • tehlikeli, yaz sezonu bittiğinde teknemi karaya çekmeden önce bidonda benzin kalıyor, yağ karışmış olduğu için arabama da koyamıyorum, bende ne yapayım denize döküyorum mecburen.
  • stokçuluğun sonu yok....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.