arkadaşlar jeff biridges'in ounadığı bu filmi izleyen var mı? süper filmdi yahu.. arkadaşa bendeki cd sini verdim eleman kaybetti.. şimdi nette arıyorum bulamıyorum.. bir yardım..
www.torrentspy.com da arat
abi harbi çok güzel film yaa,bayaa güldürüo. hele külleri denize atarken adamın yüzüne gelio,hiç sesini çıkarmadan bakıo ya,o bakış fln çok komik
Emule kullan,var orda.
eyvallah arkadaşlar.. bakıyorum şimdi..
ya bende vcd si var gazeteden aldım ama hiç bişey anlamadıgım ender filmlerden biri
Ares arkadaşlar aradığınız filmleri %90 ını areste bulabilirsiniz
bende tesadufen gazeteden alacağım bir vcd player ile beraber gelmişti bende sıkıldıgım bir gun bakalım bu neymiş diye bir izlemiştim bu kadar guzel bir film olamaz bence butuk bir sehirde yasıyorsan mutlaka bit pazarlarından bulabilirsin bir ara cunku bir cok insan o gazete vcd lerini satmıstı indirmekle ugrasma bence....
bende tesadufen gazeteden alacağım bir vcd player ile beraber gelmişti bende sıkıldıgım bir gun bakalım bu neymiş diye bir izlemiştim bu kadar guzel bir film olamaz bence butuk bir sehirde yasıyorsan mutlaka bit pazarlarından bulabilirsin bir ara cunku bir cok insan o gazete vcd lerini satmıstı indirmekle ugrasma bence....
allah allah ya nesi var bu filmin cok duydum guzel film dendigini ben mi kendimi veremedim acaba
quote:
Orjinalden alıntı: ironhand
quote:
Orjinalden alıntı: cbaykam
allah allah ya nesi var bu filmin cok duydum guzel film dendigini ben mi kendimi veremedim acaba
tarzı farklı biraz. filme kendini yakın hissetmezsen sevemiyosun da...
bizim bezgin bekir karakterinin amerika versiyonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme