Şimdi Ara

..BİG LEBOWSKİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar jeff biridges'in ounadığı bu filmi izleyen var mı? süper filmdi yahu.. arkadaşa bendeki cd sini verdim eleman kaybetti.. şimdi nette arıyorum bulamıyorum.. bir yardım..

• www.torrentspy.com da arat
  • abi harbi çok güzel film yaa,bayaa güldürüo.
    hele külleri denize atarken adamın yüzüne gelio,hiç sesini çıkarmadan bakıo ya,o bakış fln çok komik

Emule kullan,var orda.
  • eyvallah arkadaşlar.. bakıyorum şimdi..
  • ya bende vcd si var gazeteden aldım ama hiç bişey anlamadıgım ender filmlerden biri
  • Ares arkadaşlar aradığınız filmleri %90 ını areste bulabilirsiniz
  • bende tesadufen gazeteden alacağım bir vcd player ile beraber gelmişti bende sıkıldıgım bir gun bakalım bu neymiş diye bir izlemiştim bu kadar guzel bir film olamaz bence butuk bir sehirde yasıyorsan mutlaka bit pazarlarından bulabilirsin bir ara cunku bir cok insan o gazete vcd lerini satmıstı indirmekle ugrasma bence....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbaykam

bende tesadufen gazeteden alacağım bir vcd player ile beraber gelmişti bende sıkıldıgım bir gun bakalım bu neymiş diye bir izlemiştim bu kadar guzel bir film olamaz bence butuk bir sehirde yasıyorsan mutlaka bit pazarlarından bulabilirsin bir ara cunku bir cok insan o gazete vcd lerini satmıstı indirmekle ugrasma bence....

allah allah ya nesi var bu filmin cok duydum guzel film dendigini
    ben mi kendimi veremedim acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

quote:

Orjinalden alıntı: cbaykam

bende tesadufen gazeteden alacağım bir vcd player ile beraber gelmişti bende sıkıldıgım bir gun bakalım bu neymiş diye bir izlemiştim bu kadar guzel bir film olamaz bence butuk bir sehirde yasıyorsan mutlaka bit pazarlarından bulabilirsin bir ara cunku bir cok insan o gazete vcd lerini satmıstı indirmekle ugrasma bence....

allah allah ya nesi var bu filmin cok duydum guzel film dendigini
    ben mi kendimi veremedim acaba

tarzı farklı biraz. filme kendini yakın hissetmezsen sevemiyosun da...
  • bizim bezgin bekir karakterinin amerika versiyonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.