|
Big Pharma Türkçe Yama İsteği
-
-
Makine çeviri yapanlar şuna bi el atarsa süper olur. Yılların oyunu duruyor öyle.
-
Oyun dosyaları açıkta;
Big Pharma_Data\GameData içinde.
Notepad++ ile açılabiliyor.
Kolayca yerelleştirilebilir...
-
https://forum.donanimhaber.com/unity-oyunlari-otomatik-ceviri-programi--146380150
şurada anlatılanı denedim ancak hata verdi, neden acaba? var mıdır yardımcı olabilecek?
-
Bilgim yok da.
Bir üstte yazdığım gibi. Oyun TEXT dosyaları zaten dışarıda.
-
Kendim biraz denemeye karar verdim de küçük ı ve ş harflerini görmüyor oyun. Bunu nasıl çözerim? Ayrıca çevirinin kolay bir yolu var mı yoksa hepsini tek tek elle mi değiştireceğim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih387Kendim biraz denemeye karar verdim de küçük ı ve ş harflerini görmüyor oyun. Bunu nasıl çözerim? Ayrıca çevirinin kolay bir yolu var mı yoksa hepsini tek tek elle mi değiştireceğim?
texture font dosyasında işlem yapmak gerek.
-
OpenAI GPT-3 Translate ile çevirmeyi denedim ama beceremedim. İş yoğunluğum nedeni ile çok detaylı inceleme fırsatım olmadı.
-
GPT-3 varsa olur eninde sonunda, işi çözmek gerek sadece. rdr2 çevrildiyse bu da olur.
-
Bilen birisi olsa çeviri bence çok kolay açık TXT dosyası. İnşallah birileri el atar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X