BİLGİ Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Hatalar olabilir ilk sürüm olarak, anlamsız veya çeviri hatası olarak gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin. Olabildiğince ilk sürüm olarak düzeltmeye çalıştım çoğu yeri. Yama Final sürüme kadar hatalar bulundukça aktif şekilde güncellenecektir. Destek olan kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. Türkçe Yama V6 FİNAL sürümüne güncellenmiştir. KURULUM Rardan çıkan dosyayı BlackMythWukong\b1\Content\Paks içine atın. EPİC GAMES 1-Epicte oyunun üstüne gelerek 3 Nokta işaretine tıklayın. 2-Yönet kısmına girin ve aşşağıda bulunan Başlatma ayarlarına gelin. 3-Aşağıdaki kutucuğa -fileopenlog yazın ve çıkın. STEAM 1-Oyuna sağ tıklayıp özelliklere girin. 2-Ardından Genel kısmında bulunan Başlatma Seçeneklerine gelin. 3-Orayada -fileopenlog yazın ve çıkın. YAMA SİLME BlackMythWukong\b1\Content\Paks içine attığınız dosyayı silin. EMEĞİ GEÇEN Story Master İNDİR Black Myth Wukong Türkçe Yama V6 FİNAL VİRÜSTOTAL SONUÇ YAMALARIMA DESTEK OLMAK İSTERSENİZ İBAN:TR65 0011 1000 0000 0122 3450 50 Emrullah Elik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 20 Eylül 2024; 15:50:5 > |
Black Myth Wukong Türkçe Yama [DeepL]
-
-
Eline saglik ustat.bende kirilmasini bekliyorum.olmazsa el cevirisi yapariz👍 -
Türkçe Yama V2 sürümüne güncellenmiştir.
-
ücretsiz kaliteli çeviri isteyenler gemini sitesinden çeviri yapsın, size birçok yönden çeviri veriyor ve açıklamalarınıda ekliyor
-
ayrıca oyunlarda yazmayla uğraşmadan anında fareyle işaretlediğiniz yerin çevrilmesini istiyorsanız screentranslator kullanın sitesi bu https://screentranslator.en.softonic.com
-
Teşekkürler. -
Bunun verimli kullanımı ile ilgili bir kaynak var mı? Bir de akan sahnelerde o sahneyi nasıl durdurup çevirebiliriz
-
aksada o anlık yazıyı çevirir
-
Teşekkürler
-
Hocam elinize sağlık. Vladik brutal oyununa da el atar mısınız acaba?
-
Teşekkür ederim şuan için zannetmiyorum.
-
Ellerinize sağlık diğer yamadansa bu daha düzgün olmuş teşekkür ederim
-
Türkçe Yama V3 sürümüne güncellenmiştir.Çeşitli kelime anlamları,yetenek açıklamaları,eşya isimleri vb. yerler düzenlenip iyileştirme yapılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 25 Ağustos 2024; 0:18:45 > -
Teşekkürler emeğinize sağlık.
-
Keyifli oyunlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 25 Ağustos 2024; 23:24:18 > -
Keyifli oyunlar.
-
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellenmiştir.Belli yerlerdeki kelime anlamlarında ve bazı satırlarda düzenleme yapılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 29 Ağustos 2024; 13:55:28 > -
Eline emeğine sağlık hocam döktürmüşsün yine.
-
Rica ederim,keyifli oyunlar.
-
Başarılı çeviri dostum eline sağlık.
Eline saglik ustat.bende kirilmasini bekliyorum.olmazsa el cevirisi yapariz👍
|
Türkçe yama V6 FİNAL sürümüne güncellenmiştir.Baştan sona göze çarpan her yer el ile düzenlenerek daha kaliteli bir çeviri haline getirilmiştir.Şimdiden herkese keyifli oyunlar dileyerek oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum. |
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellenmiştir.Belli yerlerdeki kelime anlamlarında ve bazı satırlarda düzenleme yapılmıştır. |
Türkçe Yama V5 sürümüne güncellenmiştir.Belli başlı kelimelerde ve bazı bölge isimlerinde oyuna uygun düzenleme yapılmıştır.Keyifli oyunlar herkese. |
Benzer içerikler
- alone in the dark türkçe yama
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- hogwarts legacy türkçe
- pathfinder wrath of the righteous türkçe yama
- silent hill 2 remake türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X