Şimdi Ara

BİG TÜRK MU OFLİNE .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
8.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birşeyler için yeterince çaba gösterdim yeterince çalıştım fakat çözüm olmadı playerlerimin daha çok emek kaybına yol açmamak için serveri kapatıyorum .

Bütün playerlerden özür dilerim .

Şimdi herkes istediğini söylebilir . ( emek hırsızı vs )

iyi forumlar

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : BİG TÜRK MUONLİNE
    Versiyon : SEAONS 3 EPİSODE 1
    Up Time : 7/24
    Website : BİG TÜRK MUONLİNE
    Üyelik Alımı : KAYIT OL

...:::Özellikler:::..

Exp: 350X
    Drop : %80
    BB : KAPALI
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 50.000.000
    Event : AÇIK
    Reset Stili : STATS RESET ( RESET BAŞI 800 POİNT)
    Max Stats : 32500

...:::AKTİF KOMUTLAR:::..

/evo (400 LVL) Season 3 class.

/post <text> (1 LVL) Server Geneli Konuşma .

/pkclear (1 LVL) PK'lık Temizleme .

/addstr Pointleri bastıktan sonra switch karakter yapıp oyuna devam edebilirsiniz ..
    /addagi <n>
    /addvit <n>
    /addene <n>
    /addcom <n>

/move <map> Işınlanma Komutu

/request <on|off> Aç| Kapat trade, duel and party
    /re

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %60
    Soul + luck : %80
    Life : % 100

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : %90
    +11 : || + luck : %80
    +12 : || + luck : %70
    +13 : || + luck : %60

...:::Event:::..

Blood Castle
    Devil Square
    Chaous Castle
    Golden İnvasion
    Wizard İnvasion
    Red Dragon İnvasion
    Kanturu Event
    Castle Siege
    Kalima
    Rıbbon Box
    Chocolate Event
    Candy Box Event
    FireCracker Event
    Medal Event
    HeartOfLove Event
    CastleDeep Event
    Crywolf Event

...:::Admin & GM:::..

Admin : ByMuzo

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client : İNDİR

Patch : İNDİR

...:::WEBSİTE:::..

+Mu web 0.9
    +Vote - Credits Reward System
    +Antihack web system
    +Webshop system
    +Castle siege web system

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuzo -- 17 Ağustos 2012; 15:37:53 >

• Hayırlısı..
  • TEŞEKKÜLER YÖNETİCİM .
  • up
  • hayırlısı olsun gecen de de basladik server istenmeyen olaylardan dolayı kapandi umarım tekrarlanmaz bi daha ( gazap - Katlettin)
  • hız kesmeden. ? ilahi muzo ne şakacı adamsın sen yahu. :)

senin hızın dondurma ve çay paranın çıkmadığını görünceye kadar. big türk'mu sadece ve sadece donate satmak için vardır. zaten oynayanlarda bunun böyle olduğunu bilirler.

haydi millet '' HIZ KESMEDEN '' donate alıp muzo'nun dondurma ve çay parasını çıkarmaya. ! :)
  • Kardeş niye Çamur Atıyorsun. Donate Satısım yok bu ServerDa . Ne yapalım bu senede Dondurmasız Çaysız Geçecek Sağlık oLsun . :)

Hadi Eğlenecek Başka Konu buL kendine . Yada Git systes.net aç cebindeki çay dondurma parasıyla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuzo -- 9 Ağustos 2012; 14:40:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BuYuCu_

hayırlısı olsun gecen de de basladik server istenmeyen olaylardan dolayı kapandi umarım tekrarlanmaz bi daha ( gazap - Katlettin)

anLayışın İçin TeşekkürLer KarDeşim

İyi ForumLar .
  • linkler hatalı yaw 3 kere indirdim %100 olduktan sonra iptal ediyor indirmeyi uada dosyalar virüslü çekemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmort024

linkler hatalı yaw 3 kere indirdim %100 olduktan sonra iptal ediyor indirmeyi uada dosyalar virüslü çekemiyoruz

Kullanmış Olduğum windows'un orjinal antivirüs programı ( Microsoft Security Essentials ) herhangi bir tehdit algılıyamadı .

istediğiniz herhangi bir site varsa upload edebilirim ..

iyi forumlar
  • valla bilimiyorumki 5 site denedim hepsinde hata verdi :D turbobitde dahil başka dosya indirdim turbobitten onda hata vermedi neyse başka client üstüne patch yapmaya çalışayım belki olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuzo

Kardeş niye Çamur Atıyorsun. Donate Satısım yok bu ServerDa . Ne yapalım bu senede Dondurmasız Çaysız Geçecek Sağlık oLsun . :)

Hadi Eğlenecek Başka Konu buL kendine . Yada Git systes.net aç cebindeki çay dondurma parasıyla .

bu sefer donate satışın yoksa eyvallah kusura bakma. ama diğer kurduğun server'da donate ile ilgili söylediğin şeyler çok yanlıştı. '' ben para kazanamayacaksam ne diye açayım server'ı '' gibi.

neyse donate satışı yapmayarak en iyisini yapmışsın başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flapcem

quote:

Orijinalden alıntı: bymuzo

Kardeş niye Çamur Atıyorsun. Donate Satısım yok bu ServerDa . Ne yapalım bu senede Dondurmasız Çaysız Geçecek Sağlık oLsun . :)

bu sefer donate satışın yoksa eyvallah kusura bakma. ama diğer kurduğun server'da donate ile ilgili söylediğin şeyler çok yanlıştı. '' ben para kazanamayacaksam ne diye açayım server'ı '' gibi.

neyse donate satışı yapmayarak en iyisini yapmışsın başarılar dilerim.

Tek DiLeğim uzun Vadeli Türk serveri ...

İyi Forumlar

• quote:

valla bilimiyorumki 5 site denedim hepsinde hata verdi :D turbobitde dahil başka dosya indirdim turbobitten onda hata vermedi neyse başka client üstüne patch yapmaya çalışayım belki olur :D

Tamam Kardeş Herhangi bir Sorunun oLursa Biz Buradayız ..

İyi Forumlar
  • Kardeş castlemu clienti vardı season 3 bir kaçtanede season 6 vardı onları bir araya getirdim clienti yaptım patch ı attım oldu saol ilgilendiğin için şimdi sadece yarın 12 yi bekliyecem :D
  • quote:

Kardeş castlemu clienti vardı season 3 bir kaçtanede season 6 vardı onları bir araya getirdim clienti yaptım patch ı attım oldu saol ilgilendiğin için şimdi sadece yarın 12 yi bekliyecem :D

Tamamdır KarDeş , Ben teşekkür ederim. Benim Clientin İçinden Data/Local/Text.bmd Dosyasını alıp Kullandığı Cliente At. Biraz Türkçeleştirdim Daha iyi o şekilde .

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuzo -- 10 Ağustos 2012; 10:48:20 >
  • bu adamın serverında oynanır mı yav?
    adam server kurmasını bilmiyor ilk serverında bütün buglar nerdeyse açıkmış biri hackledi sonra hack yapmayanlarıda acc lerini sildi haksızca.
    o oyunu 2 gün bile dayanmadı.
    server kurmaktan bi haber gözünü para bürümüş birinin serverında oynamak çok mantıklı gelmiyor.
    karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zui.Sudra -- 10 Ağustos 2012; 11:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

bu adamın serverında oynanır mı yav?
    adam server kurmasını bilmiyor ilk serverında bütün buglar nerdeyse açıkmış biri hackledi sonra hack yapmayanlarıda acc lerini sildi haksızca.
    o oyunu 2 gün bile dayanmadı.
    server kurmaktan bi haber gözünü para bürümüş birinin serverında oynamak çok mantıklı gelmiyor.
    karar sizin.

Leke sürmekten başka herhangi bir şey gelmiyor eLinden DeğiLmi Dostum , Yorumu Yaptın Herkes Okudu Şimdi Kesin Kimse Oynamaz

Hadi ii Forumlar sana
  • sıkıntı var sanırım usta
  • cok lagg var oyunda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.