< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cin83ali -- 19 Ağustos 2017; 22:47:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cin83ali -- 19 Ağustos 2017; 22:47:56 > |
Turk arkadaslarla oynayalim diye girdigimiz servardan kick yiyiyoruz yok yere. Cok rezil bir durum. Az once ucak oynuyordum, biraz da iyi kullaniyordum. Artik admininizi mi cok kestim yoksa admininiz baskalarina yer acmak icin mi beni atti bilemiyorum ama bu kafayla bu is olmaz. Elin gavuru bile daha adil be!
|
Zamanında ben de ban yedim. Gerçekten hani kafalar çok değişik server adminlerinin kafasına göre kural koyuyor.
Tam olarak hatırlamasam da chatten biri: “pingi ile ilgili şikayet ediyordu” ben de: “ o zaman ne indirdiğini söylemene gerek yok ^^” yazmıştım. Neyse muhabbet açıldı espriler o kişinin üstünden dönmeye devam etti bu arada 2 kişi daha katıldı ve gerçekten eğleniyoruz ama en ufak küfür yok. Saygılı, seviyeli bir espri düzeyi dönüyor. Tekrar ediyorum hala bir tane bile küfür edilmedi( *mk ) bile yazılmadı ya da “aq” kelimesi. Yazılmadı. Neyse çocuk admin diye tahmin ediyorum damladı hemen düzgün konuşun banlarım.( buna çok gülmüştüm ). Nedenini sorduğumda “işine bak oyununu oyna” demişti. Neyse benim de zoruma gitti neden diye ısrar ettim. Chati kullanma oynamana devam et chat kullanacaksan başka oyuna gir diye. Ulan zaten eğlenmeye giriyoruz, küfür etmiyoruz, ne bileyim uygunsuz bir madduyuştucu vb’nin ne kadar yararlı olduğunu tartışacak savunacak bir şeyler de yapmıyoruz ki oynayan varsa küçük çocuklara kötü örnek olalım desek onu da yapmıyoruz. Daha sonra chatten MUHABBET EDİP, eğlence dönmeye devam ederken BANLANDIM :D Önüne geleni admin yaparsan yetki verirsen olacağı budur. cahil mahalle delikanlıları gibi adminleri var yani. Kendi “güzel ve yararlı” kurallarıyla oynamaya devam etsinler onlar. Benim bf1 de discord takımım var eğlenceme kaldığım yerden devam ediyorum zaten :) |
Teşekkür ederim hocam. Server zaten favorilerimdeydi, Mirliva'nın bölümlerinden birisinde donate'niz ile dh'den olduğunuzu öğrendim onun için yazdım.
Ts'ye katılıyorum hemen |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaberOrtaam -- 7 Nisan 2017; 11:27:44 > |
|
|
|
|
|
|
|
|