Şimdi Ara

Big typhoon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: redblood

quote:

Orjinalden alıntı: genncfbli

200 saat neymiş kardeş o yaaa ölee yavv
    ben zatn thermaltake in thermal macununu aldım onu sürdüm
    şu anda normal macundan bir fark olmadı ama bakalım ileride ne olurrr.....

ben de başta öyle dedim ama maalesef macunun tam performansını göstermesi için biraz zaman geçmesi gerekirmişş bekle ve gör

valla bekledim bekledim ama ilk bastakinden fazla dusus olmadi yani ole bisi oldugunu zannetmiyorum

• Bende typhoon u takalı bir hafta oldu daha macunda bir icraat yok bakalım bekliyorummm
  • bnde big typhoon kullanıorm arkadaşlar.nerdeyde 1 ay oldu alalı, macunun kullanım saatine göre bir düşüş olmadı.ilk taktığımda ısı kaçdaysa hala aynı derece.hea blki 1-2 derece oynama olmş olabilir...ısı sorunu olan arkadaşlar fanı söküp termal macunu güzelce temizledikten sonra tekrar macunlayın..macunu jiletle çekin incecik olsun... ayrıca big typhoon muhteşem bi fan.zaten forumlarda yapılan testlerde bunu doğruluyor. herkeze iyi forumlar
  • Big Typhoon'u bende kullanıyorum ve memnunum açıkcası.Benim işlemcim normalde 45-50 arasındaydı fanı taktım birde voltaj arttırmadan gidebildiği yere kadar götürdüm işlemciyi şimdi 25-30 tam yük altında da 38 falan oluyor.İşlemcim için imzaya bakabilirsin
  • arkadaşım işlemciden işlemciye sıcaklık değişiyor benim p d 945 3.40ghz şu anda o/c suzz
    min 33 oyun filan açında 40-45 arası oynuyoo
    dikkatinizi çekerim o/c suzz
    o/c yapınca min 40-45 arası load da da 55-60 arası
    bilmiyom yanee
  • Bende de idle da 35-36 C gösteriyordu stock fanla big typhoon'u taktıktan sonra 25-26 C gösteriyor 10 C lik bir düşüş oldu buda azımsanıcak bir değer değil...Zaten oda sıcaklığı 23 C civarında işlemci de 25-26 gayet iyi bir değer.Yanlız termal macunun kendini göstermesi zaman alıyor stock fanda bile böyle oldu.

Yanlız fanın 1300 rpm de döndüğü söyleniyor ama benim fan 900rpm de dönüyor neden olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguror -- 12 Kasım 2006; 2:36:08 >
  • bu macunu kendini göstermesi için ne kadar zaman geçti bir yazarsan çok makbule geçer..
  • Valla çok uzun süre bekliyemeden stock fandan kurtuldum ama ilk taktığım güne göre 1 hafta sonraki sıcaklık değerlelri daha iyiydi...Ama daha uzun bekleyince ne olur tam da bilmiyorum.Ama o 200 saat lafını bende biryerden duymuştum ama nerden olduğunu hatırlıyamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

Hocam üstünde 1300 devir fan var o aletin. Takbi 2000 rpm fan o zaman çoşar ama sesde.....

2000 rpm fan takıp denedin mi hiç ???
  • evt güzel soru geldi adi bakalım var mı deneyen. boşuna 40 milyon bayılmayalım fm121 lere
  • Yaaa arkadaşlar inanın bak birşeyleri yanlış yapıyorsunuz...Bu fanı yurtdışı forumlarından bayağı bi araştırdım kullananların hepsi de memnun pek bi şikayete rast gelmedim...bakkk sizin sayenizde bende çelişkiye düştüm1hafta önce sipariş verecektim hala verecem
  • arkadaşım fan çok güzel kötü diyen yok ztn. en önemliside tık ses yokk
    harbiden de arkadaşlar diyordu sesini duyabilmen için fana kulağını yaklaştırıp duyarsın dediydiler de ben inanmamıştım ama doğruu
    benim anlamadığım benim eski tt beetle var dı bende
    onlada aynı sıcaklıkta tt typhoonlada aynı sıcaklıkta
    ben typhoon nun daha ii soğuttuğunu düşümüştüm ama
    fazla da bir fark yok gibi benim eski fanla
    eski fan benim baya bi ses yaparak soğutuyordu
    typhoon da sessiz olarak soğutuyor fark buu

• he bir de bir şey daha eklemek istiyorum sakın fanı alıcak olanlar cayma düşüncesine girmesin
    fan çok güzelll. Bir de mesela oyundan çıktıktan sonra diyelim işlemci 55 derecede ise hemen10 sn içinde
    standart sıcaklığına düşürüyor mesela o yönden de çok güzel yanii
    alıcaklara tavisye ederim tartıştığımız konuyu yanlış anlamayınn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.