Şimdi Ara

Big typhoon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama bu dediğiniz kadar da ii bir fan değil
    bende thermaltake beetle var dı
    onun sesi yüksekti bununda sadece sesi ona göre baya düşük
    3-5 derece de fark ediyorr
    ben 5-10 derece düşücek hevesiyle aldım ama hayal kırıklığına uğradım
    bu arada o/c yaptığımda güney köprüsünün aşırı ısındığını fark ettim
    kuzey köprüsü güney köprüsüne göre fazla sıcak değil ama
    ikiside baya bi soğutulmaya ihtiyacı var
    bu köprülerini sağutmak için ne önerirsiniz
    fan olarak tabi..
    cevaplarınızı bekliyorum

• bana verebilirsin big typhoon u
    bu arada bence iyi oturmamıştır onu takması biraz zor da o yuzden diyorum...
  • oturmamasıyla alakası yok kardeşim
    benim sorunum ondan dolayı değil
    ii soğutmaması ile ilgili
    gayet de ii oturdu yani
    bir sorun yok ununla ilgli
  • Hocam üstünde 1300 devir fan var o aletin. Takbi 2000 rpm fan o zaman çoşar ama sesde.....
  • Bu fan sanırım işlemciyi belli bir dereceden sonra daha çok ısınmaması için yanılmıyorsamm
  • arkadaş yazmış ya üstte big typhoon fanı 1300rpm döner, onun üzerine 2000rpm yada daha yüksek devirli bir fan tak bak o zaman noluyor

ankartın nedir bilemiyorum ama, başka heatsink takmayı denemeden önce fan üfletmeyi dene güney köprüsünün üzerine. bir tane 2000rpm civarında 80mm fan işine görecektir diye tahmin ediyorum...
  • kardes bende tt bıg typhoon kullanıyorum ve smart guardıan programını ek olarak kurdum bu program sayesınde fanın devrını ayarlar bolumunde manuel olarak secıp oradanda 60 derecesıne ındırdım yanı rpm dusurdum ve benım ıslemcı p4 3,0 ısı ıse 33 -36 sevıyelerınde sayıyor ama ben sahsen fanımdan cok memnunum ayrıca kuzey koprusu veya guney koprusu ıcınde (ben kuzey koprusunde kullanıyorum) tt nin bir fani var onu kullanabilirsin model hatirlamıyorum ama kuzey/guney koprusune kullanacagını solersen bılırler elbet
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus464

kardes bende tt bıg typhoon kullanıyorum ve smart guardıan programını ek olarak kurdum bu program sayesınde fanın devrını ayarlar bolumunde manuel olarak secıp oradanda 60 derecesıne ındırdım yanı rpm dusurdum ve benım ıslemcı p4 3,0 ısı ıse 33 -36 sevıyelerınde sayıyor ama ben sahsen fanımdan cok memnunum ayrıca kuzey koprusu veya guney koprusu ıcınde (ben kuzey koprusunde kullanıyorum) tt nin bir fani var onu kullanabilirsin model hatirlamıyorum ama kuzey/guney koprusune kullanacagını solersen bılırler elbet

smart guardıan programı kullanıyorum demişsin
    o programı nerden indirebilirim
    fanın rpm ini yükseltirsem çok ii olur valla
    şu an işlemci standart ta
    standart olduğu halde 36 derece yaaa
    sinir oluyorum
    o/c yaptığım zaman yüksüz 40-45 değişiyor
    oyunu açıpta denemedim daha tam olarak ama
    bilmiyorum acaba sıcaklıklar normal de bana mı anormal geliyor anlamadım....

• quote:

Orjinalden alıntı: genncfbli

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus464

kardes bende tt bıg typhoon kullanıyorum ve smart guardıan programını ek olarak kurdum bu program sayesınde fanın devrını ayarlar bolumunde manuel olarak secıp oradanda 60 derecesıne ındırdım yanı rpm dusurdum ve benım ıslemcı p4 3,0 ısı ıse 33 -36 sevıyelerınde sayıyor ama ben sahsen fanımdan cok memnunum ayrıca kuzey koprusu veya guney koprusu ıcınde (ben kuzey koprusunde kullanıyorum) tt nin bir fani var onu kullanabilirsin model hatirlamıyorum ama kuzey/guney koprusune kullanacagını solersen bılırler elbet

smart guardıan programı kullanıyorum demişsin
    o programı nerden indirebilirim
    fanın rpm ini yükseltirsem çok ii olur valla
    şu an işlemci standart ta
    standart olduğu halde 36 derece yaaa
    sinir oluyorum
    o/c yaptığım zaman yüksüz 40-45 değişiyor
    oyunu açıpta denemedim daha tam olarak ama
    bilmiyorum acaba sıcaklıklar normal de bana mı anormal geliyor anlamadım....

kardes smart guardıan kullanıyorum ama nereden ındırdım bılmıyorum ıstersen google ıle arat mutlaka bıryerler cıkacaktır fakat bu senın rpm yukseltmene faydası olacagını sanmam cunku son ayarı fanın maksumum donusune gore ayarlanmıs anlayacagın 1400 rpm en fazla donuyor tt bıgtyphonn

• anladım kardeşim saolsın
  • arkadaşlar cvplarıınızı bekliyorum
    o kadar övdünüz tt big typhoon u
    yorum yapın barii
  • bende sastın alabilirim typhoon u begenmediyseniz
  • tyhoon u beğenmediğimden dğil yeni aldım ztn niye satıyım ki!!!!
    bu fanı kullananların hepsi memnun mu yani.... ben bunu merak ediyorum
    yani parasını hak ediyor mu sizceeeee
  • yaw bende idle da 44 ü falan görmüştüm ama anakartın sensörleri bozuktu galiba serviste şu an anakart. ama şundan dolayı da olabilir şimdi fanın ön kısmına denk gelen yerin açık olması bayaa farkediodu 4 derece kadar galiba. yani yap panele tam fana denk gelcek şekilde ve boyda delik açarsan bayaa bi etkisini görürsün.
  • Benim ztn yan kapak açık sürekli o yüzden sorun yok
  • ölesse bi fm121 alıp denemek lazım acaba doorumudur bu rpm olayı.
  • hocam yeni taktın ise macunun tam performansını alabilmek için 200saat geçmesi lazım...
    1-2 hafta sonra performansı daha iyi artar emin olabilirsin...
    ama hala beğenmedin dersen aldığın fiyata senden satın alırımkıbrısa kargo parası senin ama
  • 200 saat neymiş kardeş o yaaa ölee yavv
    ben zatn thermaltake in thermal macununu aldım onu sürdüm
    şu anda normal macundan bir fark olmadı ama bakalım ileride ne olurrr.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: genncfbli

200 saat neymiş kardeş o yaaa ölee yavv
    ben zatn thermaltake in thermal macununu aldım onu sürdüm
    şu anda normal macundan bir fark olmadı ama bakalım ileride ne olurrr.....

ben de başta öyle dedim ama maalesef macunun tam performansını göstermesi için biraz zaman geçmesi gerekirmişş bekle ve gör
  • Ya arkadaşım macun kendini gösterince ne kadar düşücek ki ısı 5-10 derece düşmez heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.