Şimdi Ara

Thermalright's Venomous X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermalright's Venomous X ve üzerine taktığım 12 cm akasa viper fan ile , intel i5 750 2.66ghz da sistem açıldığında 18 derece boşta 22 derece oluyor. prime 95 de full stres seçeneğinde yani blend seçeneğinde iken 20 dakikada en fazla 51 dereceyi gördü çekirdekler sizler ile paylaşmayı istedim .Forumda ki İron mask arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım herkese tavsiye ederim 1 fan daha takarsanız 1-2 derece daha fark eder herkese iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: falco_love

Thermalright's Venomous X ve üzerine taktığım 12 cm akasa viper fan ile , intel i5 750 2.66ghz da sistem açıldığında 18 derece boşta 22 derece oluyor. prime 95 de full stres seçeneğinde yani blend seçeneğinde iken 20 dakikada en fazla 51 dereceyi gördü çekirdekler sizler ile paylaşmayı istedim .Forumda ki İron mask arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım herkese tavsiye ederim 1 fan daha takarsanız 1-2 derece daha fark eder herkese iyi forumlar...

Dostum süper bir seçim yapmışsın tebrik ederim seni.Aynı soputucu ben de de var çok memnunum.Ben de işlemci i7 930 var 4 ghz de gayet stabil.
  • 2660mhz'de kullanacaksan almanın hiçbir mantığı yok aynı soğutucu ile 4.2ghz 7/24 kullanılabiliyor. Üstelik 2660mhz günümüz bir işlemci için düşük bir frekansdır, bu işe yeni başladıysanız 45nm işlemcide 4200mhz fazla gelebilir fakat en az 3.2ghz yapılmalıdır.
  • bu gün aldım black versiyonunu amd için kargolandı bekliyorum heycanla:)
  • amd de kullanan biri var mı acaba boştaki sıcaklık değerleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarpeDieM-TR- -- 26 Nisan 2011; 18:29:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermalright macho rev. a
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.