Şimdi Ara

Bigisayarı yavaşlayanlara, donmalara karşı öneri program.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar başarılı bir program tanımadım. Advanced SystemCare gibi programlar denedim fakat, bu bir başka. Bilgisayar kullanıcıları en çok bilgisayarın ağırlaşmasından yakınırlar. Format atarsın geçer ama bir süre sonra tekrar başlar. Bilgisayarı hızlandırmak için aslında bilgisayardan çok iyi anlamak gerekir ama günümüzde bir çok program bu işi yapıyor. Bu program ise türünün en iyisi. Dünyada çeşitli ödüller almış bir program ve bu sürümde 3 programı tek bir pakette toplamış. SpeedUpMyPC, DriverScanner ve MaxiDisk.

Microsoft bu programı tüm windows kullanıcılarına partner program olarak tavsiye ediyor.

Uniblue PowerSuite, bilgisayarınızı formattan sonraki hızda tutacak. Daha önceleri Uniblue, ayrı ayrı sürümlerini yayınlıyordu Registry Booster, SpeedUpMyPc ve SpyEraser olarak. Bu sürümde de bir programın içinde toplandı.

SpeedUpMyPC, bilgisayarınızı maksimum performansa ulaştırmak için ince ayarları eksiksiz olarak yapan bir araç programıdır. Kullanımı basit arayüzüyle gerçekten uzman olmanıza gerek kalmadı! Bir kaç tıklamayla bilgisayarınızı ilk kullandığınızdaki performansa kavuşturabilir, internet hızınızı yükseltebilir ve sistem hatalarını minimuma indirebilirsiniz.

DriverScanner, bilgisayarınızda bulunan sürücüleri (driver) [ses kartı, ekran kartı, USB, modem, yazıcı, anakart, klavye gibi] taramaya, yedeklemeye ve güncelleştirmeye yarayan bir program. Programın sürücü güncellemesi yanında bir özelliği de eğer bilgisayarınızın sürücülerini kaybetmişseniz ya da bilgisayara ön yükleme yoluyla bu sürücüler yüklenmişse ve elinizde sürücü yoksa bir kaç adımda kolayca sürücülerinizi yedekleyebilirsiniz. Bu sayede bir sorun çıktığında sıkıntıyı kolay bir şekilde aşabilirsiniz.

MaxiDisk, sabit disk sağlığını korumaya yarayan bir programdır. Diskinizi analiz ederek bütünleşme dışında kalmış dosyaları bulur. Gereksiz dosyalar, eski yedekler gibi sabit diskinizde gereksiz yer kaplayan dosyaları temizler. Büyük dosyaları sıkıştırarak kullanılabilir alanı arttırır. Yönetim ayarlarına ve temel sistem bilgilerine erişimi kolaylaştırır.

Not: İnternet üzerinden Pro olan sürümü bulmanız mevcut.

• verikurtar kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı en iyi donanım değiştirmeden hızlandırmanın yolu format atmak demektir.
    Bu gibi programlarla insanın hayatını kabusa döndürüyorlar.

SpeedUpMyPc yaptığı açık olan işlemlerin bagzılarını kapatmak ram kapasitesini yükseltmek.

DriverScanner yaptığı driver indirip yüklemek.

MaxiDiskin yaptığını windows araçlarıda yapıyor sıkıştırıyor siliyor ve benzeri.

Ya sağlam bir virüs girdiyse ? Bu bilgisayar o yüzden yavaş ise ve antivirüs programı bunu silmiyor ise veya antivirüs programı bu virüsü bulamıyor ise o zaman ne olacak ?

Arkadaşım en iyi yol format atmaktır gerisi yalandır format atmaktan bıkanlar

Gerekli programlarla HDD sinin bir bölümünü recorvery yapar ve istediği zaman ilk formatlı haline geri döner ki buda o kadar sağlıklı değildir !

Donanımsal takviye Harici hiçbirşey Bilgisayarı format kadar ve ısı kadar hızlandıramaz.( OC yi karıştırmıyorum normal kullanıcılar için söylüyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

Bilgisayarı en iyi donanım değiştirmeden hızlandırmanın yolu format atmak demektir.
    Bu gibi programlarla insanın hayatını kabusa döndürüyorlar.

SpeedUpMyPc yaptığı açık olan işlemlerin bagzılarını kapatmak ram kapasitesini yükseltmek.

DriverScanner yaptığı driver indirip yüklemek.

MaxiDiskin yaptığını windows araçlarıda yapıyor sıkıştırıyor siliyor ve benzeri.

Ya sağlam bir virüs girdiyse ? Bu bilgisayar o yüzden yavaş ise ve antivirüs programı bunu silmiyor ise veya antivirüs programı bu virüsü bulamıyor ise o zaman ne olacak ?

Arkadaşım en iyi yol format atmaktır gerisi yalandır format atmaktan bıkanlar

Gerekli programlarla HDD sinin bir bölümünü recorvery yapar ve istediği zaman ilk formatlı haline geri döner ki buda o kadar sağlıklı değildir !

Donanımsal takviye Harici hiçbirşey Bilgisayarı format kadar ve ısı kadar hızlandıramaz.( OC yi karıştırmıyorum normal kullanıcılar için söylüyorum.)

+1

• Gerekli bakımı yaptıktan sonra belirgin yavaşlama olmaz ki bilgisayarda.
  • bilgisayarına temiz bakarsın ara sıra format atarsın, disk birleştirirsin vs.

bunlar bilgisayarını ayakta tutar.o saçma programları boşver.

bide virüs bulaştırmazsan bişe olmaz.
  • +1 advanced systemcare de aynı menülerine bir bakıyorum bilgisayarını %100 hızlandır interneti %500 arttır harika yap mükemmel olsun herşeyi sil ultra bakım hemen anlaşılıyor dandik programlar kullandığım birtek program var auslogics boostspeed onunda yaptığı böyle saçma şeyler değil cookieslerin alayını siliyor derinden disk birleştiriyor belleği boşaltıyor bu yetiyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.