bigo tvye kadar düştüm fena karilar var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
bigo tvye kadar düştüm fena karilar var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Troll değilim zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben zer0 ya benzemem patlatırım enseni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben gerçekleri söylüyorum dayııııı bir kardeşine bak bir de kendi haline < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sana kötü haberim var ailem sağ çok şükür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ee validen niye terketti o zaman? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zoruna gitmiyor mu ???? Kardeşinin bir hayatı vaR, ya senin ? Senin yaşındaki insanların yuvası var. senin hayatın bigodaki vasat kadınlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ulen yok öyle bir şey zero attı ortaya bir cümle ben de oynadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
soruma cevap alamadım. baban müthiş biriyse annen babanı niye terketti? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 21 Kasım 2024; 21:31:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |