Şimdi Ara

Bikaç Sorum Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xbox 360+kinect almaya karar verdim. Arcade, core, elite, pro, slim, super elite diye farklı kasalar (konsol tipleri) var. Hangisi daha iyi? Benim için önemli olan 3k için önlemli olması, performansının iyi olması, diğerlerine göre yeni olması ve sessiz olması. Dediğim özellikler farklı aletlerde mevcut ise şunda şunda şu var; bunda bunda bu var diye yazabilirsiniz.
    Ayrıca jtag diye bi olay varmış (almayı düşünmüyorum ama diyelim ki aldım), içinde fifa 14 var. fifa 15 çıktığında yükleyebilir miyim yoksa onların verdiği oyunlar dışında yeni kullanılmıyor mu jtagli denilen cihazlarda?
    Şimdiden teşekkürler.
    Not: Televizyona bağlamak yerine hdmi'li dizüstü bilgisayardan oynayabilir miyim oyun xbox 360 ile?

• E kasa ya da slim al sifirini bulabilirsen. E kasa elite degil elite kasa eski. E kasa yeni.
    İstedigin oyunu yukleyebilirsin.siniri yok.
    Oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim bulabilirsen onu al. En güzel kasa o.

• şu an piyasadaki xbox 360 ların hiçbirinde 3k yok. o sorun ilk çıkan ürünlerdeydi.
  • Konu kirliliği yapmayalım. Aynı sorular, aynı cevaplar ana konuda var.

• Slim veya E tipi almanı öneririm daha sağlam ve yeni versiyonlar 3k problemi yaşamazsın Jtag olayına gelirse evet içinden oyunda çıksa yükleyebilirsin ama Online oynayamazsın jtaglı makinalar Live'a Bağlanamaz ama Systelink destekli oyunları oynayabilirsin

Önerim:Eğer durumun müsaitse orjinal alıp Titanfall veya Gta5 online takıl videolarına youtube'dan bakabilirsin baya eğlenceli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Konu kirliliği yapmayalım. Aynı sorular, aynı cevaplar ana konuda var.

Merhaba, sorularım yanıtlandığı konular 2007-2008 yılında açılmış konular. O yüzden yeni konu açmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXThe_DarknessXxX

Slim veya E tipi almanı öneririm daha sağlam ve yeni versiyonlar 3k problemi yaşamazsın Jtag olayına gelirse evet içinden oyunda çıksa yükleyebilirsin ama Online oynayamazsın jtaglı makinalar Live'a Bağlanamaz ama Systelink destekli oyunları oynayabilirsin

Önerim:Eğer durumun müsaitse orjinal alıp Titanfall veya Gta5 online takıl videolarına youtube'dan bakabilirsin baya eğlenceli :)

Merhaba bu E kasa tam olarak ne oluyor? Elite değilse ne oluyor bu?
    Edit: Titanfall beni açmayan bi oyun ama gta5 araştırmalıyım, ancak online benim tarzım değil, o yüzden jtag mantıklı geldi. (Zorla Clash of clans, LOL, War Thunder falan oynattılar ama 3. kez açmadım hesapları.)

Edit: Hocam fark ne acaba E ile Slim arasında ben bulamadımda hiç bu konuyla ilgili yazı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibasciftci -- 29 Haziran 2014; 15:54:04 >

• Pm Attım Dostum
  • ibasciftci İ kullanıcısına yanıt
    Hayır biz orada aktifiz. İlerleyin göreceksiniz.

• Slim yada E al

He bide dizüstü bilgiaayardan oynayamazsın

• Senin aradığın özellikler slimde hocam. Kasa olarakta daha iyi ve 3k hatası yok. jtag kuruncada arkadaşların her oyunu yükleyip oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.