arkadaşlar bıktık artık şu dc lerden okuldan geldiğimden beri oyuna bir türlü giremedim nedir bu çektiğimiz bunun bir çözümünü bilen var mı ?
ÇÖZÜMÜ MALESEF PREMİUM ÖMRÜMÜ YEDİN LAN NON PRE
alt+f6 yap connect deyince
PARDON NE ALAKA ALAKAYA MAYDONOZ VUR BELİNE KAZMAYI
quote:
Orjinalden alıntı: Coşku
ewt malesef tek care pre bnde bıktım walla bu ne yaa ko
TEK CARE PREMİUM EGER ALAMIYORUZ DİYORSANIZ TANIDIK BİR İNT.CAFEYE GİDİN ADAM ALSIN ADAM TANIDIK OLMASINA DİKKAT ETİN VERİN 20MİLYON DC &GİRMEKLE UGRAŞMAYIN
quote:
ben denedim geçekten de dc vermiyo ama oyunada girmiyo öyle bekliyom conecting felan diye.sen nasıl giriyon biraz daha açıklarsan.
arkadaşlar bıktık artık şu dc lerden okuldan geldiğimden beri oyuna bir türlü giremedim nedir bu çektiğimiz bunun bir çözümünü bilen var mı ?
pre alcaksın bunla ilgili en az 100 tane topic acıldı biraz takip etsenee forum kirliliinden baska bişi yapmıosun
quote:
Orjinalden alıntı: bobb
quote:
Orjinalden alıntı: duruemmii
pre alcaksın bunla ilgili en az 100 tane topic acıldı biraz takip etsenee forum kirliliinden baska bişi yapmıosun
senin yaptığın ne ?? hey allahım neler var .. neyse herkes bıkmış durumda bu dc den eve geldiğimde 1 saat pk yapma zevkimi de elimden aldılar güvenebiliceğim biri olsa anında gold pre alıcam ama ..
bencede valla bi adream charı kastık 58 oldu daha da gitmiyo :D
Ne bu çektiimiz ya non pre artık m3 e girse onada razıyım
quote:
Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM
quote:
Orjinalden alıntı: bobb
quote:
Orjinalden alıntı: duruemmii
senin yaptığın ne ?? hey allahım neler var .. neyse herkes bıkmış durumda bu dc den eve geldiğimde 1 saat pk yapma zevkimi de elimden aldılar güvenebiliceğim biri olsa anında gold pre alıcam ama ..
FORUMUN TÜM SAYFALARINI GEZ KAÇ TANE BUNLA İLGİLİ TOPİC VAR SAY BAKALIM HAK VERCEKMİSİN BU ADAM BASKALARINA SAYGI DUYMUYOR BN ONA NEDEN DUYAYIMKİ BİRAZ GEZSE İLK SAYFADA VAR HEMEN TOPİC ACIP KİRLETİO İSTDE OTURUOSAN PRE ALCAK YER BULAMIOSAN YUH DERİM AVCILARDA BİİZİM BURDA VAR ŞİFRENİ KENDİN YAZION SONRA EVE GİDİP DEİŞTİRİON BANLANMASSIN AVCILARDAKİ CAFEE GÜVENEBİLRSİN BENDE PRESİZİM AMA URASIP GİRİOM TOPİC ACMADIM TOPİCKLERİ TAKİP EDİYORUM YAZAN VARMI DİE
yanlıslıkla banlanmassın yazmısım hacklenmişsin olcaktı adamı sinir ediolar
quote:
Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE
PARDON NE ALAKA ALAKAYA MAYDONOZ VUR BELİNE KAZMAYI
quote:
alt+f6 yapınca lag yapıyo ve lag sayesinde giriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme