Şimdi Ara

Daha 18 yaşında oyunlardan sıkıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden. Gta v var Horizon Zero Dawn var elimde. Far Cry 3 filan var. Hiçbiri hoşuma gitmiyor. Oyunlardan bu yaşta soğudum. Ben 40'lı yaşlara kadar oynarım sanıyordum.

• Bu doyumsuz şımartılmış yeni neslin ağzına kör kürekle vurasım geliyor.Ondan sıkıldım bunu beğenmedim şu çok itici bu saçma.Ulan ağzına kürekle vurduğumun boş kafalı rahat batmış ergenleri:Biz zamanında yalvar yakar Tetris alıp oynayınca uzaya çıkıp aya ayak basmış gibi seviniyorduk.Hele nokia 5110 daki siyah beyaz yılan oyununu saaatlerdir hiç sıkılmadan en uzun ne kadar yapabilirim umuduyla oynardık.Konuyu açan üstüne alınmasın genel konuşuyorum çoğunluğü böyle şimdiki ağzına kürekle vurduğum rahat batan veletlerin
  • Middle Earth Shadow Of Mordor da sıkıcı.
  • Oyun oynamak boş adam işidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Oyun oynamak boş adam işidir
    Boş adamım zaten.
  • yas ilerledikce indie oyunlara sardim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 21, ben de oyle dusunuyordum , 6-7 yıl once baya kalabalık ortamımız vardı oynardık sarıyordu ama araya zaman girdi 2-3 kişi kaldık eski oynadıgımız oyunlar sarmaz oldu ,oyunların hepsini sildim ,sabah aksam yutuptayım arada film açıyom .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 23 yaşında hayattan sıkıldım onu napcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTA 5 bitirdim, oyun bitince çok sıkıcı oldu. Oynamıyorum. COD atıyorum arada. FPS dışında sevmiyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

yas ilerledikce indie oyunlara sardim ben
    Aynen hocam, tadı farklı oluyor.
  • knight'a başlama önermem ama dota belli bi süreden sonra acayip sarıyo.Tavsiye ederim
  • quote:

Oyun oynamak boş adam işidir
    Dolu adam isleri neler? Ciddi soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dolu adam isleri neler? Ciddi soruyorum

Alıntıları Göster
    Dolu adam vaktini kendine faydalı olacak şeyler için harcar. Spor yapmak, dil öğrenmek, okumak, vs.
  • dgsjfkakdka bu nasıl bir şikayet lan sanki şey işte kütle çekim kanunu, görecelilik kanunu bi de oyunlardan 22 yaşınızın 4. ayında sıkılırsınız.

ney 18 yasında mi sıkıldin kalk acile gidiyoruz bir röntgen çeksinler içine belki içine bir şey kaçmıştır

• tamam AAA oyunlarda grafikler, oynanis, efektler falan super ama o ruhu alamiyorum artik. yuksek butceli oyunlar buram buram pazarlama kokuyor artik. o yuzden indie candir her ne kadar sevmeyeni seveninden cok olsa da

• quote:

Dolu adam vaktini kendine faydalı olacak şeyler için harcar. Spor yapmak, dil öğrenmek, okumak, vs.

Alıntıları Göster
    Peki ya dolu bir adam vaktini burada geçirir mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    fayda=benim için mutluluk demek spor dil okumak hiçbiri sarmıyor

birde çok klasik bir cevap değil mi bu herkesin dediğini değil de sizin kendinize has spesifik bir ''faydalı işiniz'' yok mu

yeni hobiler arıyorum da
  • quote:

tamam AAA oyunlarda grafikler, oynanis, efektler falan super ama o ruhu alamiyorum artik. yuksek butceli oyunlar buram buram pazarlama kokuyor artik. o yuzden indie candir her ne kadar sevmeyeni seveninden cok olsa da
    +1500
  • 18 yaşına gelmiş kocaman adam olmuşun hacı plan yap bu yaşları iyi değerlendir. Senin oyun dediğin boş bir kod dizilimi.
  • quote:

tamam AAA oyunlarda grafikler, oynanis, efektler falan super ama o ruhu alamiyorum artik. yuksek butceli oyunlar buram buram pazarlama kokuyor artik. o yuzden indie candir her ne kadar sevmeyeni seveninden cok olsa da
    O tarz oyunları da seviyorum ama hikayesi mutlaka güzel olmalı, kendini içine çekmeli. Skyrim, Witcher tarzı... Ama bunlara da çok kafa yormak gerekiyor oynarken karakteri şöyle yapayım şunu yapayım biraz oyun oynarken yoruluyorum eskisi gibi olmuyor.

Onun dışında en kral grafikli oyun da gelse sarmıyor.
  • bu ne boş ve iqsuz bir konudur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.