Bildirim
Daha 18 yaşında oyunlardan sıkıldım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Middle Earth Shadow Of Mordor da sıkıcı. -
Oyun oynamak boş adam işidir -
Boş adamım zaten.quote:
Orijinalden alıntı: shuskhun
Oyun oynamak boş adam işidir -
yas ilerledikce indie oyunlara sardim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 21, ben de oyle dusunuyordum , 6-7 yıl once baya kalabalık ortamımız vardı oynardık sarıyordu ama araya zaman girdi 2-3 kişi kaldık eski oynadıgımız oyunlar sarmaz oldu ,oyunların hepsini sildim ,sabah aksam yutuptayım arada film açıyom .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 23 yaşında hayattan sıkıldım onu napcaz -
GTA 5 bitirdim, oyun bitince çok sıkıcı oldu. Oynamıyorum. COD atıyorum arada. FPS dışında sevmiyorum zaten. -
Aynen hocam, tadı farklı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemo
yas ilerledikce indie oyunlara sardim ben -
knight'a başlama önermem ama dota belli bi süreden sonra acayip sarıyo.Tavsiye ederim -
Dolu adam isleri neler? Ciddi soruyorumquote:
Oyun oynamak boş adam işidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolu adam vaktini kendine faydalı olacak şeyler için harcar. Spor yapmak, dil öğrenmek, okumak, vs.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Dolu adam isleri neler? Ciddi soruyorum
Alıntıları Göster -
dgsjfkakdka bu nasıl bir şikayet lan sanki şey işte kütle çekim kanunu, görecelilik kanunu bi de oyunlardan 22 yaşınızın 4. ayında sıkılırsınız.
ney 18 yasında mi sıkıldin kalk acile gidiyoruz bir röntgen çeksinler içine belki içine bir şey kaçmıştır
tamam AAA oyunlarda grafikler, oynanis, efektler falan super ama o ruhu alamiyorum artik. yuksek butceli oyunlar buram buram pazarlama kokuyor artik. o yuzden indie candir her ne kadar sevmeyeni seveninden cok olsa da
Peki ya dolu bir adam vaktini burada geçirir mi?quote:
Dolu adam vaktini kendine faydalı olacak şeyler için harcar. Spor yapmak, dil öğrenmek, okumak, vs.
Alıntıları Göster
fayda=benim için mutluluk demek spor dil okumak hiçbiri sarmıyorquote:
Dolu adam vaktini kendine faydalı olacak şeyler için harcar. Spor yapmak, dil öğrenmek, okumak, vs.
Alıntıları Göster
birde çok klasik bir cevap değil mi bu herkesin dediğini değil de sizin kendinize has spesifik bir ''faydalı işiniz'' yok mu
yeni hobiler arıyorum da -
+1500quote:
tamam AAA oyunlarda grafikler, oynanis, efektler falan super ama o ruhu alamiyorum artik. yuksek butceli oyunlar buram buram pazarlama kokuyor artik. o yuzden indie candir her ne kadar sevmeyeni seveninden cok olsa da -
18 yaşına gelmiş kocaman adam olmuşun hacı plan yap bu yaşları iyi değerlendir. Senin oyun dediğin boş bir kod dizilimi. -
O tarz oyunları da seviyorum ama hikayesi mutlaka güzel olmalı, kendini içine çekmeli. Skyrim, Witcher tarzı... Ama bunlara da çok kafa yormak gerekiyor oynarken karakteri şöyle yapayım şunu yapayım biraz oyun oynarken yoruluyorum eskisi gibi olmuyor.quote:
tamam AAA oyunlarda grafikler, oynanis, efektler falan super ama o ruhu alamiyorum artik. yuksek butceli oyunlar buram buram pazarlama kokuyor artik. o yuzden indie candir her ne kadar sevmeyeni seveninden cok olsa da
Onun dışında en kral grafikli oyun da gelse sarmıyor. -
bu ne boş ve iqsuz bir konudur
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boş adamım zaten.
|
Bu doyumsuz şımartılmış yeni neslin ağzına kör kürekle vurasım geliyor.Ondan sıkıldım bunu beğenmedim şu çok itici bu saçma.Ulan ağzına kürekle vurduğumun boş kafalı rahat batmış ergenleri:Biz zamanında yalvar yakar Tetris alıp oynayınca uzaya çıkıp aya ayak basmış gibi seviniyorduk.Hele nokia 5110 daki siyah beyaz yılan oyununu saaatlerdir hiç sıkılmadan en uzun ne kadar yapabilirim umuduyla oynardık.Konuyu açan üstüne alınmasın genel konuşuyorum çoğunluğü böyle şimdiki ağzına kürekle vurduğum rahat batan veletlerin
|
Benzer içerikler
- piyasadaki en iyi nar ekşisi
- samsung buzdolabı dijital gösterge ayarı nasıl yapılır
- askerde kalmak
- fotoğraftan boy ölçme
- yurtdışı webpos 3d nedir
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X