Şimdi Ara

Daha 18 yaşında oyunlardan sıkıldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs go da hile yapmanın verdiği zevk hiç bir oyunda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek derdin bu olsun kardeşim. herşeye bıkılıyor. bilgisayar istedim çok istedim aldım istediğim oyunları oynadım sıkıldım. üniversiteye gideyim dedim gittim ortam yaparım dedim yapamadım sıkıldım. telefonum eskiydi telefon aldım ekranını kırdım sıkıldım. ehliyet alayım babam arabayı verir dedim aldım babam arabayı vermedi gittim kiraladım gezdim eğlendim ondan da sıkıldım. fıtratımızda var. elde edinceye kadar her şey. canını sıkma yeter.
  • Bu doyumsuz şımartılmış yeni neslin ağzına kör kürekle vurasım geliyor.Ondan sıkıldım bunu beğenmedim şu çok itici bu saçma.Ulan ağzına kürekle vurduğumun boş kafalı rahat batmış ergenleri:Biz zamanında yalvar yakar Tetris alıp oynayınca uzaya çıkıp aya ayak basmış gibi seviniyorduk.Hele nokia 5110 daki siyah beyaz yılan oyununu saaatlerdir hiç sıkılmadan en uzun ne kadar yapabilirim umuduyla oynardık.Konuyu açan üstüne alınmasın genel konuşuyorum çoğunluğü böyle şimdiki ağzına kürekle vurduğum rahat batan veletlerin

• Ben sıkılalı 1-2 yıl falan oluyor. Yaş 18

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Bu doyumsuz şımartılmış yeni neslin ağzına kör kürekle vurasım geliyor.Ondan sıkıldım bunu beğenmedim şu çok itici bu saçma.Ulan ağzına kürekle vurduğumun boş kafalı rahat batmış ergenleri:Biz zamanında yalvar yakar Tetris alıp oynayınca uzaya çıkıp aya ayak basmış gibi seviniyorduk.Hele nokia 5110 daki siyah beyaz yılan oyununu saaatlerdir hiç sıkılmadan en uzun ne kadar yapabilirim umuduyla oynardık.Konuyu açan üstüne alınmasın genel konuşuyorum çoğunluğü böyle şimdiki ağzına kürekle vurduğum rahat batan veletlerin
    haklı adam
  • Strateji oyunlarına bırak kendini. 1 2 ayda anlarsın oyunları. Gerçekten akıcı oluyor mesela civ 5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Peki ya dolu bir adam vaktini burada geçirir mi?

Alıntıları Göster
    Ara verdiğim zamanlarda buradayım.
  • Ben de oynamıyorum 2 aydır anca youtube anime film izliyom bana da yeni bir tat lazım civ5 iyi gider sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

fayda=benim için mutluluk demek spor dil okumak hiçbiri sarmıyor

birde çok klasik bir cevap değil mi bu herkesin dediğini değil de sizin kendinize has spesifik bir ''faydalı işiniz'' yok mu

yeni hobiler arıyorum da

Alıntıları Göster
    Oyun oynamak sana mutluluk veriyorsa uzun vadeli düşünmüyorsun demek. Ben mesela gelecekte iyi bir meslek sahibi olmak için çalışıyorum. Oyun oynadığım zaman aklımda oyun oynadığım için gelecekte istediğim yerlere gelemeyeciğim düşüncesi oluşuyor ve keyif alamıyorum. Anlık zevklerle geleceğinizi tehkikeye atmayın. Tabi bu dediğim günde 1-2 saatten fazla oynayanlar için geçerli. Bir de klasik olup olmaması önemli değil sana fayda sağlayıp sağlamaması önemli. Yabancı dil olmadan hiçbir yerde çalışamazsın neredeyse. Spordan sonra stres azalıyor ve mutluluk hormonu salgılanıyor. Ayrıca spor yapan kişilerin özgüvenlerinin daha yüksek olduğu tespit edilmiş. Okumanın zaten bir sürü faydası var hepsini yazmayım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 22 Nisan 2018; 11:0:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n201

yaş 21, ben de oyle dusunuyordum , 6-7 yıl once baya kalabalık ortamımız vardı oynardık sarıyordu ama araya zaman girdi 2-3 kişi kaldık eski oynadıgımız oyunlar sarmaz oldu ,oyunların hepsini sildim ,sabah aksam yutuptayım arada film açıyom .
    Vay be kendimi gördüm :(
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 19:47:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Oyun oynamak sana mutluluk veriyorsa uzun vadeli düşünmüyorsun demek. Ben mesela gelecekte iyi bir meslek sahibi olmak için çalışıyorum. Oyun oynadığım zaman aklımda oyun oynadığım için gelecekte istediğim yerlere gelemeyeciğim düşüncesi oluşuyor ve keyif alamıyorum. Anlık zevklerle geleceğinizi tehkikeye atmayın. Tabi bu dediğim günde 1-2 saatten fazla oynayanlar için geçerli. Bir de klasik olup olmaması önemli değil sana fayda sağlayıp sağlamaması önemli. Yabancı dil olmadan hiçbir yerde çalışamazsın neredeyse. Spordan sonra stres azalıyor ve mutluluk hormonu salgılanıyor. Ayrıca spor yapan kişilerin özgüvenlerinin daha yüksek olduğu tespit edilmiş. Okumanın zaten bir sürü faydası var hepsini yazmayım şimdi.

Alıntıları Göster
    Hocam ben zaten cok yaptim onlari hicbir duzgun sonuc alamadim anlik zevklere bakiyorum artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 yaşındayım hala oynuyorum. Hobi meselesi. Yaş ile ilgili değil.

• shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Sen bir hangi vasıf veya uzmanlıklar yazdın bir anlat bakalım. 8 yıllık yazılım geliştirciyim ve oyunumu oynarım. Cern de hadron çarpıştırmıyorsan boş fikirlerini kendine sakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Sen bir hangi vasıf veya uzmanlıklar yazdın bir anlat bakalım. 8 yıllık yazılım geliştirciyim ve oyunumu oynarım. Cern de hadron çarpıştırmıyorsan boş fikirlerini kendine sakla.
    Peki sen oyun oynamaya devam et. Ben de çalışmaya. 30 yaşındaymışsın ben daha 19 yaşındayım. Ben 11 sene boyunca çalışarak senin yaşına geldiğimde hangimiz senin şu anki konumundan daha iyi bir duruma gelir ? Tahmin etmesi zor değil :) Fikirlerimin boş olduğunu düşünmüyorum. Oyun oynamayın dil öğrenin demek mi boş fikir ? Senin oyun oynamayı savunmandan daha boş olamaz emin ol. Ama ben sana karışmıyorum. Çünkü boşta olsa fikirlerini belirtmekte özgürsün :)
  • Bi mass effect üçlemesini bitir de gel

• 19 yaşımdayım 17 yaşına kadar metin 2 CS 1.6 wolfteam csgo lol bunları doyasıya oynadım ve artık cok boş geliyor 2 yıl önce bıraktım

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Daha 18 yaşında oyunlardan sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Peki sen oyun oynamaya devam et. Ben de çalışmaya. 30 yaşındaymışsın ben daha 19 yaşındayım. Ben 11 sene boyunca çalışarak senin yaşına geldiğimde hangimiz senin şu anki konumundan daha iyi bir duruma gelir ? Tahmin etmesi zor değil :) Fikirlerimin boş olduğunu düşünmüyorum. Oyun oynamayın dil öğrenin demek mi boş fikir ? Senin oyun oynamayı savunmandan daha boş olamaz emin ol. Ama ben sana karışmıyorum. Çünkü boşta olsa fikirlerini belirtmekte özgürsün :)

Alıntıları Göster
    Ben, İngilizce'yi hiçbir eğitim almadan bilgisayar oyunları sayesinde öğrendim. Bir elimde sözlük bilgisayarın karşısında oyun oynayarak...

• Populer olan ne varsa atlamak yerine kendin keşfedersen hevesin gelir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.