Şimdi Ara

Daha 18 yaşında oyunlardan sıkıldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Ben, İngilizce'yi hiçbir eğitim almadan bilgisayar oyunları sayesinde öğrendim. Bir elimde sözlük bilgisayarın karşısında oyun oynayarak...

Alıntıları Göster
    Tebrik ederim. Ama çoğu kişi sizin yaptığınızı yapmıyor malesef. Bir de oyun oynamak yerine internetteki kaynakları kullansaydınız daha kısa sürede öğrenmiş olurdunuz büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Tebrik ederim. Ama çoğu kişi sizin yaptığınızı yapmıyor malesef. Bir de oyun oynamak yerine internetteki kaynakları kullansaydınız daha kısa sürede öğrenmiş olurdunuz büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    İnternetteki kaynakları kullansaydım, iki gün sonra sıkılır bırakırdım, devamlılığı olmazdı. Oyun oynarken hem eğlendim hem bir şeyler öğrendim.
  • Gelmiş gene eğlence amaçlı yapılan bir aktivite yerine kendinizi geliştirinciler. İnsanların tüm günü okulda işte geçiyor zaten. Deşarj da mı olmayak?

Bu işin alternatifi yabancı dil öğrenmek değil ki. Oyun olmaz, dizi-film olur, embesil gibi sörvayvır izlemek olur ya da boş beleş ortamlarda çay-sigara-muhabbet olur.

Neyse konuya geri dönelim. Oyundan keyif almaya devam etmek için korsandan mümkün olduğunca uzak durun. Her oyunu oynamaya çalışmayın seçici olun. Yoksa birini oynarken şu çıkmış şunu da indireyim, öbür oyuna da bir bakayım düşünceleri kafanızı kurcalar, odaklanamazsınız.
  • Bir süreligine oyunlardan uzak dur çok oynuyorsun galiba? Zaten bir süre sonra tekrar özlemeye başlayacaksin.
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Sen sanıyor musun bir ömür günde 16 saat çalışmak diye bir şey var. İş /hayat denge diye bir şey var. Herşeyi yeri ayrı. Dinlenmek de eğlenmek de öğrenmek de birbirini etkilemeden mümkün. Ev iş arası 45dk X2 lik sürede Duo lingo ile dil öğrenip podcast dinleyip. Akşamları bazen ruby çalıştım bazen mandala boyama yaptım. Heyecanlı olmak gaza gelmez güzel ama uygulanabilir değil. Yazılım sektöründeki kıdemli yazılımcılarsan bora kaşmer de oyun oynayan biri ve kariyeri konusunda gayet başarılı. Velasil hobi önemlidir. Oyun sarmazsa okçuluk öğren ata bin ,mandala boya, buz pateni yap, kendini iyi hissettiğin bir şey yap. Bu zaman zaman değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 22 Nisan 2018; 17:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario oyna hocam
  • Grafik açısından iyi olan Far Cry 1 veya Euro Truck 2, + Dirt Rally falan öneririm. Eskiden Age of Empires 2, Wolfenstein 3d, Prince of Persia 2, Commander Keen, Lion King, Aladdin 2 falan vardı ... Bunları oynadığım en son 2004 falandır. Eskiden içerik çoktu ama grafikler kötüydü, bugün tam tersi. O yüzden bugünlerde sıkılman normal.
  • Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    mario&luigi superstar saga'yi bitirdim gecenlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelda oyna olmadı bomber man oyna hocam
  • 35 yaşındayım. 10 yaşından beri (1993dü sanırım ilk bilgisayarım) bilgisayarım var. Oyun tarihini değil ama FPS tarihini en baştan yaşadım ve hala yaşıyorum :) Arada sıkıldığım olsada, oyunlardan, özellikle FPSlerden (heleki açık dünya, RPG öğeli ve single player ise) tamamen asla sıkılmam. Değişik hobilerim, ciddi hobilerim vs. var. Oyun oynamakta bunlardan biri. Kitap okumak, müzik dinlemek, sinema filmi izlemek gibi. Heleki bazı oyunlar resmen sanat eseri. Far Crylar, Bioshocklar, Metrolar, Stalker serisi, Falloutlar ve hatta Dying light. Oyunlardan sıkılmak istemiyor ve maksimum zevki almak istiyorsanız, zorluk derecesini en üstte tutun. Ben %100 bitirme, speedrun denemeleri gibi şeylerde yapıyorum. %100 yapılabilecek bir oyunsa zaten yapmadan durmam (far cry 3-4-primal mesela).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.