Şimdi Ara

bıktık konamiden ve pes ten pes artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardan beridir hep aynı cızım aynı atmosfer sadece oyunun ısmı ve yenilenen kadrolar karsımızda .her yıl bir yenisi çıksın diye bekliyoruz hep balon koca bir sıfır.daha seyircileri copy paste yapmaktan sıkılmadılar en azından gol olunca bıraz seyırcı demosu olur mesale filan yanar konfeti olur seyırcıler cosar bunlar thıs ıs football oyununda bile vardı.kameramanlar fotocular hala sabit oyundaki hareketler hep aynı aynı tofas hesabı bır tampon boyuyor model yukseltıyor . konamide insanları artık uyutmaktan vazgecsın.pro konumuna alıyorsun eskı taktıklerle yıne takımlara gol yagdıyorsun hıc onlem yok en azından takım oyunu gelsın.

En iyi Futbol simulasyonu
    Daha zeki ve daha dengeli karar veren hakemler
    Yeni çalımlar
    Yeni koşu teknikleri
    Yeni penaltı sistemi
    Artık kolay goller olmayacak
    Daha yetenekli,hızlı tepki veren ve şutları daha isabetli kurtaran kaleciler
    Gelişmiş yapay zeka -Teamvision 2.0
    Otomatik kayma ve uzaklaştırmalar artık YOK!
    Frikiklerden sonra vuran oyuncu artık DONMAYACAK!
    Oyuncu davranışlarını etkileyen yeni KART SİSTEMİ!
    Açıp kapatılabilecek yeni kişisel oyuncu özellikleri,"beceri kartları" adı altında eski sistemde ki "yıldızların" yerine kullanılacak
    Kişisel oyuncu karakteristikleri, 'ceza sahasında fırsatçılık' gibi...
    Strateji göstergesinde yeni bir taktiksel bölüm olacak ve maç anında ayarlanabilecek
    Her takımın,gerçek hayatta ki oyun stilleri gibi etki yaratabilecek taktiksel ayarları olacak

bunlarda konaminin göz boyamaları artık bir mail grubu filan kuralımda insanları uyutmayı bıraksınlar aynı yemegı ısıtıp ısıtıp veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since1910 -- 22 Ekim 2009; 11:07:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: since1910

yıllardan beridir hep aynı cızım aynı atmosfer sadece oyunun ısmı ve yenilenen kadrolar karsımızda .her yıl bir yenisi çıksın diye bekliyoruz hep balon koca bir sıfır.daha seyircileri copy paste yapmaktan sıkılmadılar en azından gol olunca bıraz seyırcı demosu olur mesale filan yanar konfeti olur seyırcıler cosar bunlar thıs ıs football oyununda bile vardı.kameramanlar fotocular hala sabit oyundaki hareketler hep aynı aynı tofas hesabı bır tampon boyuyor model yukseltıyor . konamide insanları artık uyutmaktan vazgecsın.pro konumuna alıyorsun eskı taktıklerle yıne takımlara gol yagdıyorsun hıc onlem yok en azından takım oyunu gelsın.
    Yeni çalımlar
    Yeni koşu teknikleri
    Yeni penaltı sistemi
    Açıp kapatılabilecek yeni kişisel oyuncu özellikleri,"beceri kartları" adı altında eski sistemde ki "yıldızların" yerine kullanılacak
    Strateji göstergesinde yeni bir taktiksel bölüm olacak ve maç anında ayarlanabilecek
    Her takımın,gerçek hayatta ki oyun stilleri gibi etki yaratabilecek taktiksel ayarları olacak
    bunlarda konaminin göz boyamaları artık bir mail grubu filan kuralımda insanları uyutmayı bıraksınlar aynı yemegı ısıtıp ısıtıp veriyorlar

galiba katılıyorum bi pes oyuncusu olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: CeresMa

quote:

yıllardan beridir hep aynı cızım aynı atmosfer sadece oyunun ısmı ve yenilenen kadrolar karsımızda .her yıl bir yenisi çıksın diye bekliyoruz hep balon koca bir sıfır.daha seyircileri copy paste yapmaktan sıkılmadılar en azından gol olunca bıraz seyırcı demosu olur mesale filan yanar konfeti olur seyırcıler cosar bunlar thıs ıs football oyununda bile vardı.kameramanlar fotocular hala sabit oyundaki hareketler hep aynı aynı tofas hesabı bır tampon boyuyor model yukseltıyor . konamide insanları artık uyutmaktan vazgecsın.pro konumuna alıyorsun eskı taktıklerle yıne takımlara gol yagdıyorsun hıc onlem yok en azından takım oyunu gelsın.
    Yeni çalımlar
    Yeni koşu teknikleri
    Yeni penaltı sistemi

galiba katılıyorum bi pes oyuncusu olarak
    oyunu ps3 te lcd hdmı uzerınden oynuyorum barcelona nın bır deplasman forması akıllara zarar ne adam belli ne forma bunlar bu rengı verınce hıc bakmamışlar heralde.fıfaya hıc bakmadım o ne durumda bılmıyorum gercı oda aynı mantıktır

• quote:

oyunu ps3 te lcd hdmı uzerınden oynuyorum barcelona nın bır deplasman forması akıllara zarar ne adam belli ne forma bunlar bu rengı verınce hıc bakmamışlar heralde.fıfaya hıc bakmadım o ne durumda bılmıyorum gercı oda aynı mantıktır

Alıntıları Göster
    Yıllardır Pes oynadığınızı söylüyorsunuz ama Konami'nin ve Pes severlerin asıl önem verdiği konunun oynanış olduğunu nedense es geçmişsiniz. Söyledikleriniz hep grafikler ve efektlerle alakalı, açık söylemem gerekirse isteseler pPes6 grafikleriyle çıkarsalardı şu oynanışışıyla 2010'u yine severek oynardım. Zira bahsettiğiniz seyirci efektlerini, sabit kameramanı falan oyun boyunca belki birkaç saniye ya farkediyorum ya farketmiyorum. Lütfen bunları geçin, bu gibi efektleri normalde Fifa'cılar takar kafaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Yıllardır Pes oynadığınızı söylüyorsunuz ama Konami'nin ve Pes severlerin asıl önem verdiği konunun oynanış olduğunu nedense es geçmişsiniz. Söyledikleriniz hep grafikler ve efektlerle alakalı, açık söylemem gerekirse isteseler pPes6 grafikleriyle çıkarsalardı şu oynanışışıyla 2010'u yine severek oynardım. Zira bahsettiğiniz seyirci efektlerini, sabit kameramanı falan oyun boyunca belki birkaç saniye ya farkediyorum ya farketmiyorum. Lütfen bunları geçin, bu gibi efektleri normalde Fifa'cılar takar kafaya.

Alıntıları Göster
    oynanış zaten aynı sorunun en buyugu bu 2010 cıktı fos resmen.bır CL lıgı oynadım daha ılk tur macları sonucu ıbrahımovıc 10 tane golu oldu gelen gıdene 3-4 atıp duruyorsun oyun ınsanı hıc zorlayamıyor.hep tek duze mantık topu alan tek basına gıdıyor arkasında 3-4 kışı kosup duruyor hıc takım oyunu zorlaması fılan yok yapay zeka sıfır kalecılerın yedıgı gollerı soylemıyorum bıle

• quote:

oynanış zaten aynı sorunun en buyugu bu 2010 cıktı fos resmen.bır CL lıgı oynadım daha ılk tur macları sonucu ıbrahımovıc 10 tane golu oldu gelen gıdene 3-4 atıp duruyorsun oyun ınsanı hıc zorlayamıyor.hep tek duze mantık topu alan tek basına gıdıyor arkasında 3-4 kışı kosup duruyor hıc takım oyunu zorlaması fılan yok yapay zeka sıfır kalecılerın yedıgı gollerı soylemıyorum bıle

Alıntıları Göster
    Çok basit iki çözüm var.

1- Alternatif Fifa 2010 kurmak.

2- Denetim Masası>Program Ekle/Kaldır>Pes2010

• quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Çok basit iki çözüm var.

• quote:

quote:

Çok basit iki çözüm var.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, severek BAL mod oynuyorum bu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

quote:

quote:

Çok basit iki çözüm var.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, severek BAL mod oynuyorum bu ara

Alıntıları Göster
    hem kopya sürüm oynayıp 1 tl vermezsiniz hemde oyunu beğenmeyip üstüne Konamiye mal atmaya kalkışırsınız şaşkolozlar sizi, beğenmeyen oynamasın kimse mecbur değil, o kadarrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

hem kopya sürüm oynayıp 1 tl vermezsiniz hemde oyunu beğenmeyip üstüne Konamiye mal atmaya kalkışırsınız şaşkolozlar sizi, beğenmeyen oynamasın kimse mecbur değil, o kadarrrr

Alıntıları Göster
    heralde kendin kopya oynuyorsun yazımda ps3 te oynadıgımı belırttım senın verdıgın kopya parasının 100 katına fılan aldım
    işte asıl sorun oyun kotude olsa fanıtıklerın oyuna b.. kondurmaması bu yuzden oyun fırması aynı oyunu surup duruyor bu tıp kışiler cın alı gıbı karakterde olsa oyunu ovup duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since1910 -- 22 Ekim 2009; 13:33:24 >

• quote:

heralde kendin kopya oynuyorsun yazımda ps3 te oynadıgımı belırttım senın verdıgın kopya parasının 100 katına fılan aldım
    işte asıl sorun oyun kotude olsa fanıtıklerın oyuna b.. kondurmaması bu yuzden oyun fırması aynı oyunu surup duruyor bu tıp kışiler cın alı gıbı karakterde olsa oyunu ovup duruyor

Alıntıları Göster
    ben kopya oynayıp sızlananlara diyorum genç arkadaş, o muhaha alırım hak edenle birleştiririm. Ben kopya satın almadım koçum benim.

• quote:

ben kopya oynayıp sızlananlara diyorum genç arkadaş, o muhaha alırım hak edenle birleştiririm. Ben kopya satın almadım koçum benim.

Alıntıları Göster
    Wining Eleven`ın japonca olduğu zamanlardan beri oynarım pes demesem de son zamanlarda bıktırdığı bir gerçek. Dün tvdeki CL maçı sonrası 2010 u açıp oynayayım dedim ama hala adamların robot gibi koşuyor olması ve bazı taktiksel problemler yüzünden simulasyon ruhunun artık kalmadığını gördüm. 2009 u grafikler ve bazı yeni eklentilerle süsleyip piyasaya sürmüşler maç içi oynanış hala aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Wining Eleven`ın japonca olduğu zamanlardan beri oynarım pes demesem de son zamanlarda bıktırdığı bir gerçek. Dün tvdeki CL maçı sonrası 2010 u açıp oynayayım dedim ama hala adamların robot gibi koşuyor olması ve bazı taktiksel problemler yüzünden simulasyon ruhunun artık kalmadığını gördüm. 2009 u grafikler ve bazı yeni eklentilerle süsleyip piyasaya sürmüşler maç içi oynanış hala aynı.

Alıntıları Göster
    Alternatif varmış gibi konuşuyoruz.

• quote:

PS3te Fifa, Pes'in önüne geçmiş durumda şuan. Fifa09 grafik ve oynanabilirlik bakımından ps3te gözle görülür bir fark atmıştı. Bundan böyle kafalarda PS3te Fifa, PC de PES oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 22 Ekim 2009; 16:37:39 >
  • quote:

sen nesin? PES ekibinin Halkla ilişkiler müdürümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Adam doğru söylemiş. Parasını veriyormusunki, bıktık Konamiden diyosun. Hem adamın emeğini arakla, hemde laf sokmaya çalış. Eleştirininde bi adabı var. parasını vermiş olsan bile dediklerine hiç katılmıyorum. İşine gelmiyorsa oynama kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalendar

quote:

quote:

Adam doğru söylemiş. Parasını veriyormusunki, bıktık Konamiden diyosun. Hem adamın emeğini arakla, hemde laf sokmaya çalış. Eleştirininde bi adabı var. parasını vermiş olsan bile dediklerine hiç katılmıyorum. İşine gelmiyorsa oynama kardeşim.

Türkiyede ne bekliyorsunki?Asgari ücret burda 1350 euro değil.Burda kimse orjinal-korsan tartışması yapmasın.Senin demenle adam orjinal almayacak.O yüzden fazla jazz yapmasan iyi olur.Bunu 20 değil en az 40 defa söyledm ama nafile.Oyun yorumu yapıyoruz biz.korsanmı aldın orjinalmi değil.isteyen istediği yorumu yapar.Bu forum ne konamiye nede başka bir kuruma çalışmıyor.Ha orjinalden yanasındır tamam.ona kabul der herkez zaten.ama böyle her seferinde aynı muhabbetin açılması saçma oluyor.
    KORSANI böyle yaparak DUR-DU-RA-MAZ-SIN!
    Oyunları o kadar çok sahipleniyorsunuzki bu oyunlara sahiplenenler kafayı yemiş diyorum kendi kendime.oyun lan bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Alternatif varmış gibi konuşuyoruz.

dostum cok dogru soyluyorsun koskoca pıyasada ıkı kurum var bırı konamı bırı e.a ellerıne bakıyoruz ne yaparsa kabul etmek zorundayız cokmu zor acaba bu futbol oyununu yapmak merak edıyorum bırcok fırma super oyunlar yapıyor call of duty serısı crysis god of war ws ws herkes bu oyunlarda bırbırıyle yarısıyor ama futbolda buyuk bır tekel var nedense
    kopya oyuna gelırse tartısma yerı burası degıl elbette.yurtdısında bıle kopya oyun prog muzık turkıyedekı ıle aynı durumda ordakı tek ıstısna egerkı kendı ulkelerının cıkardıkları oyunları muzık fılm alırlarsa sucu cok buyuk yok dıger ulke prog oyunu alıyor satıyorsa ıse burdakı gıbı goz yumuyorlar gercı burda hersey serbest

• quote:

Orijinalden alıntı: L337

quote:

Orijinalden alıntı: Kalendar

quote:

quote:

Türkiyede ne bekliyorsunki?Asgari ücret burda 1350 euro değil.Burda kimse orjinal-korsan tartışması yapmasın.Senin demenle adam orjinal almayacak.O yüzden fazla jazz yapmasan iyi olur.Bunu 20 değil en az 40 defa söyledm ama nafile.Oyun yorumu yapıyoruz biz.korsanmı aldın orjinalmi değil.isteyen istediği yorumu yapar.Bu forum ne konamiye nede başka bir kuruma çalışmıyor.Ha orjinalden yanasındır tamam.ona kabul der herkez zaten.ama böyle her seferinde aynı muhabbetin açılması saçma oluyor.
    KORSANI böyle yaparak DUR-DU-RA-MAZ-SIN!
    Oyunları o kadar çok sahipleniyorsunuzki bu oyunlara sahiplenenler kafayı yemiş diyorum kendi kendime.oyun lan bu!

Alıntıları Göster
    Arkadaş hem oyunu en zor seviye de oynamazsın hemde gidip Barça, Manu gibi takımları alıp sıradan takımlara gol yağdırırsın. Sonra da olmamış diye şikayet edersin.

Ayrıca seyirciler copy paste yapılmış diyorsun. Ne yapılmasını bekliyorsun 50.000 kişinin tek tek modellenmesini mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Arkadaş hem oyunu en zor seviye de oynamazsın hemde gidip Barça, Manu gibi takımları alıp sıradan takımlara gol yağdırırsın. Sonra da olmamış diye şikayet edersin.

Ayrıca seyirciler copy paste yapılmış diyorsun. Ne yapılmasını bekliyorsun 50.000 kişinin tek tek modellenmesini mi?

Alıntıları Göster
    zorla mı oynatıyorlar??? oynama sen de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.