Şimdi Ara

Bıktım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: iean

sana bakışla umut vermiş seninkisi de iş mi.benimkisi benmle 3gün elele gezdi ama hazır değilim dedi gitti

Üzüldüm ya hayırlısı, ama şaşırmadım herşey beklenir bu tip insanlardan.
  • aynen bilader,banada aynısı oldu. kızla göz göze gelip duruyoz,bende fena gaza gelirim girrim tanışalımmı fln. bu olur dedi. tanıştık. sonra dedi ark. kalalım dedi. hade len dedim bende , dalgamı geçiyon ? 1-2 ay geçti,şimdia rk.ları yanıma gelip bişiler diyolar. hey allam ya. varya bişi derdimde burda demicem
  • Gençliğin gidişi felaket
  • lötfen de icinde kalmasın
  • Valla neler diyecemde burda denmiyor gerçekten. Dediğim gibi nerde boş beleş ,salak, hayatta neden yaşadığını bilmeyen, amacı olmayan, kültür seviyesi yerlerde sürünen asalak tipler var onlara dadanıyor çoğu. Onlarda kuulanıyor ondan sonra Yallah. Sonra oturup gıcık gıcık ağlarlar kusura bakmayın bir çok kimse hakediyor. Kendi düşen ağlamaz.
  • Arkadaşlar çok yazdım dolmuşum Bu başlıktaki son yazım cevap verme ihtiyacı hariç yazmayacam. Diyeceğim herkes ektiğini biçer Allah herkesin niyetine göre versin. Allah vicdansız insanlardan bizi uzak tutsun.
  • bak ektiğini biçer lafı doğru.çünkü ben de daha önceden bi çok kişiyi üzmüştüm.cezası olsa gerek ama amaa yine de gülümse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.