2-3 aydır ilgilendiğim bir kız vardı kızın bakışlarından umutlanmıştım gerçi bir ara beni sallamadığını düşündüm sonra ne olduysa yeniden umutlandım ve bugün gitti konuştum kız dediklerine inanamıyorum bana sevdiği biri olduğunu söyledi Düşünün otobüsten indikten sonra camdan dönüp bana bakan kız sevdiğim var dedi Kısacası arkadaşlar ilgileneceğiniz insanlara dikkat edin. İyice araştırın. Moralinizi bozmasınlar. Ben inanın bıktım bu tip kızlarla uğraşmaktan...
Not : Sevmek kolay değil...
quote:
Orjinalden alıntı: fthkls
2-3 aydır ilgilendiğim bir kız vardı kızın bakışlarından umutlanmıştım gerçi bir ara beni sallamadığını düşündüm sonra ne olduysa yeniden umutlandırdı ve bugün gittim konuştum kızla dediklerine inanamıyorum, bana sevdiği biri olduğunu söyledi Düşünün otobüsten indikten sonra camdan dönüp bana bakan kız sevdiğim var dedi Kısacası arkadaşlar ilgileneceğiniz insanlara dikkat edin. İyice araştırın. Moralinizi bozmasınlar. Ben inanın bıktım bu tip kızlarla uğraşmaktan...
quote:
Orijinalden alıntı: fthkls
quote:
2-3 aydır ilgilendiğim bir kız vardı kızın bakışlarından umutlanmıştım gerçi bir ara beni sallamadığını düşündüm sonra ne olduysa yeniden umutlandırdı ve bugün gittim konuştum kızla dediklerine inanamıyorum, bana sevdiği biri olduğunu söyledi Düşünün otobüsten indikten sonra camdan dönüp bana bakan kız sevdiğim var dedi Kısacası arkadaşlar ilgileneceğiniz insanlara dikkat edin. İyice araştırın. Moralinizi bozmasınlar. Ben inanın bıktım bu tip kızlarla uğraşmaktan...
Montla zıç.
quote:
Orijinalden alıntı: k2fg9
Montla zıç.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: k2fg9
Montla zıç.
Yapılacak en iyi şeyi yapıp Allah'a havale ettim. Allah'tan bulsun.
quote:
quote:
Montla zıç.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Montla zıç.
aynen öyle yap işte gerçi bazen şu da olabiliyo birinin şans eseri sana bi kaç kez baktığını gördükten sonra sen dikkat etmeye başlıyosun acaba hoşlanıyo mu,bakıyo mu diye. sonra haliyle göz göze geliyosunuz o etrafa bakarken falan. günahını almış da olabilirsin yani
quote:
Orijinalden alıntı: .ceylan.
quote:
quote:
Montla zıç.
aynen öyle yap işte gerçi bazen şu da olabiliyo birinin şans eseri sana bi kaç kez baktığını gördükten sonra sen dikkat etmeye başlıyosun acaba hoşlanıyo mu,bakıyo mu diye. sonra haliyle göz göze geliyosunuz o etrafa bakarken falan. günahını almış da olabilirsin yani
Alıntıları Göster
Nasıl yani ben otöbüsten iniyorum otobüsten arkasını dönüp bana bakıyor sonrada sevdiğim var diyor
quote:
Nasıl yani ben otöbüsten iniyorum otobüsten arkasını dönüp bana bakıyor sonrada sevdiğim var diyor
Alıntıları Göster
bi bakışa umut bağlamasaydın keşkem
quote:
Orijinalden alıntı: mınaaa
bi bakışa umut bağlamasaydın keşkem
Alıntıları Göster
Valla bir değil iki değil hem sonra madem sevdiği var seven kızın başka erkeği görmemesi lazım. Bir iki bakışla gitsek işimiz var.
quote:
Valla bir değil iki değil hem sonra madem sevdiği var seven kızın başka erkeği görmemesi lazım. Bir iki bakışla gitsek işimiz var.
Alıntıları Göster
ayak yapıyoda olabilir ozaman, sen sağlam araştırmadan karar verme
quote:
ayak yapıyoda olabilir ozaman, sen sağlam araştırmadan karar verme
Alıntıları Göster
Ben vazgeçtim işim olmaz böylelerini çekmekle 4 sene geçti üniversitede 4. sınıf oldum hiç kimseyle uğraşamam artık. Hem ben dediğim gibi bir ara benle ilgilenmediğini düşünüp vazgeçtim sonra ne olduysa umutlanıp yeniden ilgilendim Eğer beni gördüğü yerde kafasını çevirse asla konuşmazdım
quote:
Ben vazgeçtim işim olmaz böylelerini çekmekle 4 sene geçti üniversitede 4. sınıf oldum hiç kimseyle uğraşamam artık. Hem ben dediğim gibi bir ara benle ilgilenmediğini düşünüp vazgeçtim sonra ne olduysa umutlanıp yeniden ilgilendim Eğer beni gördüğü yerde kafasını çevirse asla konuşmazdım
Alıntıları Göster
zor olanı seçer hep bünye alah kurtarsın
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mınaaa
Eyvallah. Benden çok beduua aldı bazı kızlar eğer tutarsa çok acı çekecekler. Hiç birine yan gözle bakmadım ama hep salak yerien koydular Allah en iyi hesap sorandır. Artık önümüze bakalım geçmişle işim olmaz ve bu kızda geçmişe gitti.
tek çaresi müslüm baba derim başka bişe demem
quote:
tek çaresi müslüm baba derim başka bişe demem
Amr diab sağolsun biraz onla teselli buluyorum ama hayal kırıklığı bayağı geçti şimdi sinir hakim Yel kayadan ne götürür köküm sağlam yıkılmam o kızın çapı beni yıkmkaya yetmez. 2 sene önceki bile beni yıkamadı
quote:
Amr diab sağolsun biraz onla teselli buluyorum ama hayal kırıklığı bayağı geçti şimdi sinir hakim Yel kayadan ne götürür köküm sağlam yıkılmam o kızın çapı beni yıkmkaya yetmez. 2 sene önceki bile beni yıkamadı
Alıntıları Göster
sana bakışla umut vermiş seninkisi de iş mi.benimkisi benmle 3gün elele gezdi ama hazır değilim dedi gitti
quote:
Orijinalden alıntı: iean
sana bakışla umut vermiş seninkisi de iş mi.benimkisi benmle 3gün elele gezdi ama hazır değilim dedi gitti
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: iean
cinayet sebebi.......
quote:
Orijinalden alıntı: Séi-Chan
quote:
cinayet sebebi.......
Alıntıları Göster
salla gitsin,ne erkek ne de kız için üzülüp kafa yormaya değmez
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
salla gitsin,ne erkek ne de kız için üzülüp kafa yormaya değmez
Alıntıları Göster
Maalesef bir çok kızda bu kötü huy var bakıyor bakıyorlar, sonra yanına gittimi ee ben düşünmüyorumda erkek arkadaşım varda zart ta zırtta yazık ya nice garibim bu durumuna düşüyor bizim gibi. Kızlarda gidip genelde ciğeri beş para etmeyen adamım diyen ama hayatta hiç bir amacı olmayan tipte çocuklara yem oluyorlar onlarda işi bitince tekmeyi basıyor.
quote:
Maalesef bir çok kızda bu kötü huy var bakıyor bakıyorlar, sonra yanına gittimi ee ben düşünmüyorumda erkek arkadaşım varda zart ta zırtta yazık ya nice garibim bu durumuna düşüyor bizim gibi. Kızlarda gidip genelde ciğeri beş para etmeyen adamım diyen ama hayatta hiç bir amacı olmayan tipte çocuklara yem oluyorlar onlarda işi bitince tekmeyi basıyor.
Alıntıları Göster
bak şöyle bişey var.bazı insanlarda başka insanları reddedince ego okşaması yaşıyorlar
"ayy ayşee bugün çocuğun biri geldi reddettim çocuğun suratını görcektin ehiehieh"
falan
quote:
Orijinalden alıntı: iean
bak şöyle bişey var.bazı insanlarda başka insanları reddedince ego okşaması yaşıyorlar
"ayy ayşee bugün çocuğun biri geldi reddettim çocuğun suratını görcektin ehiehieh"
falan
Alıntıları Göster
quote: