Şimdi Ara

Bıktım Artık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yeni başladım.bu sınıfta soğuk kanlı oldum hiç kimse ile muhattap olmadım bir kaç eski yüz ile muhattap oldum
    Bende şu an pek arkadaş edinemdim...İlerde arkadaşım olursa olur olmazda olmaz..Lise çok farklı ya şu an sadece derslere odaklanacağım..işi akışına bıraktım sadece bakalım ne olack
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los İlluminados

Zamanla halledecem de arkadaş problemini şu kafama takıldı çevremdende herkes diyor lise 1 ortaokula benzemez çok zor falan, yandık desenize

arkadaş edinme mevzusunda bir açılım yapmasam da zamana bıraksam olur sanırım?

Dersler acayip zorlar. İlk sınavlarda benim 4 tane 1'im vardı. Kafayı yiyordum. Ama sonra bir şekilde düzeltiyorsun. Çalışmadan geçemezsin sınavları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los İlluminados

Zamanla halledecem de arkadaş problemini şu kafama takıldı çevremdende herkes diyor lise 1 ortaokula benzemez çok zor falan, yandık desenize

arkadaş edinme mevzusunda bir açılım yapmasam da zamana bıraksam olur sanırım?

Çalışırsan yaparsın çok zor sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealNember

Bende yeni başladım.bu sınıfta soğuk kanlı oldum hiç kimse ile muhattap olmadım bir kaç eski yüz ile muhattap oldum
    Bende şu an pek arkadaş edinemdim...İlerde arkadaşım olursa olur olmazda olmaz..Lise çok farklı ya şu an sadece derslere odaklanacağım..işi akışına bıraktım sadece bakalım ne olack

bende senin gibi olacağım. sen yine dayanıklısın sanırım. ben pek öyle değilim o yüzden dayanamadım içimdekileri döktüm foruma

@_PerenaL : Birden çöküşe geçerim kesin ya. Napalım çok çalışacağım. SeF[o] haklısın ya çok çalışmak lazım

• Bence herşeyi bırak akışına
    Eve gelince ödevlerini yap sonra bilgisayarda eski arklarınla konuş

Ben 7.sınıfta bayağı kafaya takmıştım.benle hep dalga geçiyorlar diye sonra gastrit olmuştum stresten.Kendini sakın üzme...

Arkadaş ilerde edinirsin hem daha ilk hafta tanışma haftası...
  • Evet eski arkadaşlara kendimi unutturmayacağım :) çok esaslı arkadaşlarım vardı. Onlarla koparmayayım iletişimi. Belki sosyal aktivite kurs falan derken okuldan olsun olmasın arkadaş edinebilirim. Dersleri de ihmal etmeden bakacaz artık.

yine de ilk gün çok üzdü beni hiç unutamayacağım sanırım

• Bu devreleri atlatırsın büyüyünce hatırlar gülersin kendine 2 aya alışırsın arkadaşlar edinirsin belki daha az bi sürede.
  • Ya lise 1 dediğin nedir ki?
    Su gibi akıp geçecek.Sıra arkadaşınla iyi geçin.Dersler biraz zorlar.Gerisi tırtt... Önemli olan kendi alanına geçmek yani lise 2 ye. Lise 2 oldun muydu bak şamataya.
  • sakin ol herkes boyle şeyler yaşıyabilir sabret ve bekle.sen düzgün olursan zaten elbet birileri gelir seni bulur,kendinide üzmemeye çalış
  • Herkes ağırbaşlı ol demiş,7. sınıfta çok olmasa da orta derecede cıvık biriydim hocalarla falan samimiyet kurardım,neredeyse bütün sınıf arkadaşımdı,8. sınıftda daha ağır oldum,birden yalnız kalıverdim.

Şimdi Lise 1 deyim 1-2 ay ağırbaşlı değil aksine cıvık takılcam,olmassa yine ağırbaşı olurum.
  • Teşekkürler yorumlar için. Lise 1'de pek arkadaş yapamayacağım gibi sadece derslere asılacağım lise 2'de kendime gelirim.. yani umarım. Ya da yarın hemen olaya mı girsem "Hey millet naber" gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.