Şimdi Ara

Bıktım Artık 920Den (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    920 de hafıza kartı yok

Ayrıca class 10 hafıza kartı kullandınmı hiçbir sorun kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducee

920 de hafıza kartı yok

Ayrıca class 10 hafıza kartı kullandınmı hiçbir sorun kalmıyor

Class 10 toshiba 32gb var yemiyor ama

• bendeki 920 de aynen öyle telefonun hiç bir sorunu yok maşallah nazar değmesin.
    1520 nin de donanımı saymazsak rakipleri gibi yazılımsal sorunu yok.
    amma lakin, nokia nın teknik servisi teleservice, eğer lumia 520 530 620 720 820 1320 dışında bir telefon alacaksanız (kısaca kaliteli olanları) nokia almayın diyorum. çıkmıyor ama bana olduğu gibi olur ki bir sorun çıkarsa ayvayı yiyorsunuz.
    teleservice ile iş yapmayan sadece lenovo ve samsung markaları var türkiyede, flagship isteyen bunlardan beğensin.
  • Şöyle konu açan adamları merak ediyorum gerçek hayatta ne işle meşguller acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Nokia nın cihazları her zaman iyi olmuştur. Benim gözümde Blackberry birinci Windows Phone ikincidir. Mecburiyetten android kullanıyorum motorola moto g. Cihaz sağlam ama android sarmıyor. Yakında yine Blackberry ve Windows Phone ikilisine döneceğim. lumia 920 yi iki ay kullanmıştım. Bombeli ekranı kırılacak diye hep korkmuştum. Ancak lumia 820 2 sene boyunca çok sert kullandım. En sonunda camı kırıldı. İyi cihazlar vesselam.

Blackberry den windowsa geçtm bana görede windows daha hoş :D
    Wp nin arayüzünü daha çok seviyorm
    Moto g en sağlam android tellerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Ne demek istedin anlamadim

İkonların değiştiğini açıklamaya çalışmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif_dh

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Windows 8 in sıkıciligina bir sey demiyorum. Ya iosu dusunsenize ilk gui dan beri ayni ikonlar o nasil bir banalliktir ya

Bıktım Artık 920Den

iOS 6 Cydia gözümden kaçmadı.Telefonu çok kolaylaştırıyor neden WP'de yok ki neden

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Keşke olsa. Wp ios danda kapalı bir sistem. ios da jb yaptınmı herşeyi değiştirebiliyosun fakat wp de unlock yapsan bile bi sınırı var. Umarım yazılımcılar ileride wpyi iyice açarlar

• quote:

Keşke olsa. Wp ios danda kapalı bir sistem. ios da jb yaptınmı herşeyi değiştirebiliyosun fakat wp de unlock yapsan bile bi sınırı var. Umarım yazılımcılar ileride wpyi iyice açarlar

Sonunda benim kafadan biri.Katılıyorum dostum umarız ileride cydia gibi bir yazılım ile daha fazla kontrol edebiliriz

• 920 bende de var,arkadaş ne yapsam yavaşlamıyor telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ios da jailbreak var ama stabiliteyi çok bozuyor.
  • 2 yıl oldu 920 alalı. 2. el aldım.Cihazda vuruk ekranda çizikler had safhada. aldığım gün formatladım ve o günden beri hiç format atma gereği duymadım. Önceden 2,5 sene android kullandım ve en az 2 haftada bir formatlamak zorunda kalıyordum. birde güncelleme gelmediğinden dolayı en son çıkan kimi yazılımları kuramıyordum. Ne kıl oluyordum bu olaya. Ama 920'de bu sorunlar gitti. Her güncellemeyi aldı cihaz. Daha da alacak. gerisini siz düşünün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

2 yıl oldu 920 alalı. 2. el aldım.Cihazda vuruk ekranda çizikler had safhada. aldığım gün formatladım ve o günden beri hiç format atma gereği duymadım. Önceden 2,5 sene android kullandım ve en az 2 haftada bir formatlamak zorunda kalıyordum. birde güncelleme gelmediğinden dolayı en son çıkan kimi yazılımları kuramıyordum. Ne kıl oluyordum bu olaya. Ama 920'de bu sorunlar gitti. Her güncellemeyi aldı cihaz. Daha da alacak. gerisini siz düşünün artık.

benim cihaz da ikinci el di bir buçuk yıl kullandım servise verdim daha geri gelmedi. kız gibi cihazdı tek çizik yoktu. 920 gibi efsane daha gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

bendeki 920 de aynen öyle telefonun hiç bir sorunu yok maşallah nazar değmesin.
    amma lakin, nokia nın teknik servisi teleservice, eğer lumia 520 530 620 720 820 1320 dışında bir telefon alacaksanız (kısaca kaliteli olanları) nokia almayın diyorum. çıkmıyor ama bana olduğu gibi olur ki bir sorun çıkarsa ayvayı yiyorsunuz.
    teleservice ile iş yapmayan sadece lenovo ve samsung markaları var türkiyede, flagship isteyen bunlardan beğensin.

Kaliteli cihaz almayın mı demek istiyorsunuz ?

• 9gag sitesini mobil olarak açın. Hızlıca alta doğru kaydırın giflerin hepsini açın. Bir süre sonra ya raminiz dolacak yada piliniz biticek. Bazen hesap makinesi bozuluyor onuda deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaşlamıyordan kasıt nedir tam olarak? Sürdürülüyor ne o zaman? Uzun bir süre kullandım Lumia 920'yi ama o çok iyi dediğimiz performansını sunamıyor maalesef. Tamam sistemsel olarak fena değil ama çok fazla eksiği ile birlikte çoklu görevde tam bir fiyasko bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

9gag sitesini mobil olarak açın. Hızlıca alta doğru kaydırın giflerin hepsini açın. Bir süre sonra ya raminiz dolacak yada piliniz biticek. Bazen hesap makinesi bozuluyor onuda deneyebilirsiniz.

Dediğini yaptım aşağı sürüklemekten elim yoruldu telefon takır takır açmaktan yorulmadı. Hesap makinesinde hiçbir sorunla karşılaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

bendeki 920 de aynen öyle telefonun hiç bir sorunu yok maşallah nazar değmesin.

Kaliteli cihaz almayın mı demek istiyorsunuz ?

Teknis servisi yoksa eğer ferrari alsan ne yazar?
    Ki ferraride değil fabrikadan çıkan her 100 telefondan 5 tanesinde sorun çıkar. Resmen parayı çöpe atmak bu

• 100ü geçik oyun mağazada var mı tele yüklemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

100ü geçik oyun mağazada var mı tele yüklemiş

Bakın alın işte kullandığı cihaz samsung burda bilip bilmeden yorum atıyor. Telefonu bırak bilip bilmeden konuştuğunuz için ülke sizlerin yüzünden batıyor. Hadi sen anandroid bölümüne git hadi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.