Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK ÇÖZÜM BULAMIYORUM YOKMU YARDIMCI OLACAK ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİZİK VE GEOMETRİ ikisinede video çalışıyorum + dersanede dinliyorum + kitaptan çözümlü örneklerle uğraşıyorum ama olmuyor soru bankasını elime alınca 12 sorunun ancak 6sını çözebiliyorum ne yapmalıyım mat2de bu sıkıntı yok ama fizik ve geometride bu sıkıntı var ne yapmalıyım kartezyen lys soru bankası var sizce alayımmı yada bişeyler önerin yoksa delirecem arkadaşlar kafamı duvara vuracağım bıktım ygs1 160k ygs 2 130k bu sıralamaları yukarı çekmeliyim biyo kimya ve mat2 de sıkıntı yok ama fizik ve geoda var bu sıkıntı ne yapıcammm YARDIMMMMMMMMMMMCI OLUN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNN :(((((((((((((((((((((((((((((((((

• Bir kişi bilemi yardım edemez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreePinq

FİZİK VE GEOMETRİ ikisinede video çalışıyorum + dersanede dinliyorum + kitaptan çözümlü örneklerle uğraşıyorum ama olmuyor soru bankasını elime alınca 12 sorunun ancak 6sını çözebiliyorum ne yapmalıyım mat2de bu sıkıntı yok ama fizik ve geometride bu sıkıntı var ne yapmalıyım kartezyen lys soru bankası var sizce alayımmı yada bişeyler önerin yoksa delirecem arkadaşlar kafamı duvara vuracağım bıktım ygs1 160k ygs 2 130k bu sıralamaları yukarı çekmeliyim biyo kimya ve mat2 de sıkıntı yok ama fizik ve geoda var bu sıkıntı ne yapıcammm YARDIMMMMMMMMMMMCI OLUN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNN :(((((((((((((((((((((((((((((((((

önerebileceğim tek şey her konunun ayrı konu anlatım kitabını al, özellikle zorlandığın konuların
  • ilk once sakin ol hocam boyle yaparsan hic.olmaz konuyu dinledin cozumlu orneklere baktin sonra da sakin kafayla cozmeye basla ilk soru zor gelip moralin bozulabilir ama her soru zor olamaz biraz ugrasmakk gerekiyor bu derslerse ben de zorlaniyorum ama biraz zahmetli hocam ozellikle fizik asiri kasinti sorular cikmiyor lys fizik geometride temel seyleri bilmek onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bndede söz konusu.Ben 2 yıldır bir çözüm bulamadım boşverdim.YGS 2 DE 186K sıralamam.120 130 lara çekmem gerekiyor.Fizik ve geometri çalışmıyorum.Bu halde bile diğer derslerin yetişmesi çok zor.
  • Yeni kitapla düzelebilecek bir şey değil bu. Çözümlü soruların çözümlerini kapat defalarca tur at o soruları sen çöz, çözümlerini ezbelerme ama soruyu oku, ne yapacağını düşün, sonra çöz. Ardından sorular zaten benzerleri şeklinde gelecektir. Eminim bu sefer yapacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.