Şimdi Ara

Biktim Messi Ronaldo'cu tafyadan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Portekiz'in her maçını izledim ve tarihi boyunca Portekiz'in en iyi savunma yaptığı turnuva olabilir bu. Zaten bu savunmayla geldiler buraya. Grup maçlarında çok pozisyon buldular ama çok kaçırdılar. Savunma işi teknik direktörüb işidir. Bu yüzden bu kupada en büyük emek ilk önce teknik direktöre ait.

Ardındansa Pepe geliyor bana göre, adam kusursuz oynadı. Ve William Carvalho, bıyıklı harbiden örümcek gibi.

Renato Sanchez, Nani ve oyuna sonradan giren Querasma da çok katkı verdi.

Ronaldo ise Macaristan maçında 2 kere ipten aldı takımı, Galler'e golünü attı ancak Portekiz, Hırvatistan ve Macaristan maçları haricinde galibiyet alamadiysa bu biraz da Nani ile Ronaldo'nun çok fazla pozisyon yemesiydi. Demem o ki 2 mac dışında, Ronaldo inanılmaz etkisizdi.

Bu takım, bu kupayı takım olarak kazanmıştır. Ronaldo'nun katk yaptigi açıkken kahraman gösterilmesi ancan fanboyluktan kaynaklanır. Ersin Duzen'den tut, bütün platformlardaki Ronaldo ve Messici tayfadan gına geldi artik.

İnsanların hakkı yeniyor bana gore. Macin bitimiyle tüm takımın Eder'e koşması her şeyi özetliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finalde Rui Patricio ile Eder'i de unutmamak lazim

• Portekizde öne çıkan biri yok bence. Varsa bu maçta kalecidir. Takım olarak kazandılar. Helal olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.