Eski rekortmen yenı rekortmene karşı. Ranoldonun rekorunu alan genç ardanın takımı yaşlı kurt Ronaldo nun takımına karşı. Ronaldo benım rekoru nasıl gecersın lan dedıgı ardaya gununu gosterecek mı yoksa arda senın turnuvada attıgın 14 golu de gececek tek türk oyuncu olacagım dıyerek Ronaldo yu kızdıracak mı ? Hepsı bu maçta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arda Vs Ronaldo (Arda mı Ronaldo mu)
-
-
Ronaldo = dede
Ronaldocuyum ama kusura bakmasın lobi ile oynatıyor kendini zorla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten montella ardayı oynatmayacakmış. Yorgunluk varmış. Son dakkalarda sokacakmış. Bu heyacanıöız da gıttı. Asıl oynaması gereken mac buydu ardanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dunya futbol tarıhı arda vs Ronaldo karsılasmasını gormelıydı tarıh boyunca. Tabı 90 dakka.
Şuraya yazym basıt dedıgınız gurcistan yarın çekyadan puan alacak. Bız zor bır takımı yendık. Ardayla Portekiz ı rahat yenerdık. Tabı 90 dk lık bır ardayla . 40 dk lık bır arda yetersız kalır
Arda turnuvada her maç oynarsa geçecegi rekorlar
Turnuvada en cok gol atan en genç rekoru
Her maç en ıyı oyuncu secılme rekoru
Tuenuvada en çok asıst yapan rekorlarını rahat alır.
Yeterkı hwr mac 90 dk oynasın. Td ler kaprıslerıne yenılmezlerse.
Kapıştırılacak bir ikili değil
-
Saçmalamaya başladınız iyice. Arda potansiyeli çok yüksek bir oyuncu, kabul. Ama Ronaldo ile versusa girebilmesi için daha çok ama çok yolu var. Kendimizi dev aynasında görmeyi bir bırakamadık gitti.
Arda yoksa defansta gol yememeye calısarak mac gececek. Buyuk ıhtımalle yerız. Ikıncı yarı arda gırdıgınde ise tam ısınacakken maç bıter zaten.
Karton ligde birkac gol diye Arda niye bu kadar sisiriliyor anlamiyorum. Ardadan zaten o fizikle ve yavaslikla üst düzey topcu olmaz.
Lamine Yamaldan daha iyi diyenleri bile gördüm.
-
Gurcıstan ıle cekyanın berabere kalacagını soylemıstım. Cıktı. Cekya ıle turkıye mavında da cekya yenecek. O yuzden bu macı mutlak almalıyız. Ardalı rahat alırdık. 3-1 ama ardadız ya berabere ya yenılecegız. Zor gececek. Zora bırakmayabılırdık ardayla ama zorlandırmk ıcın arda oynatılmadı. Tuenuvaya veda edebılırız
Arda=🎈
Realde oynamasına şaşırıyorum her şey önünü boş bulup sağ kanattan sol kale direğine şut çekmek değil.Üst düzey ortasaha sadece böyle anlarda kendini belli etmez.Çok geçmez muhammet demir kadar hızlı olmasa da unutulacak bu çocuk.Hak ettiği konum real değil.
Adamların daha 16 sında Lamine Yamalına bak bizimkisi 19 yaşında halen yamaldan daha çocuk gibi.Hiçbir şey beklemeyin bu takımdan.Çekler,bir mucize olmazsa en az 2 tane sallar evine döner bu reziller.Daha ayakta duramıyorlar kayan kayana sürekli şaka gibi utanç verici bir maçtı.
Portekiz Türkiye maçı sonunda Ronaldo Arda'yı görmezden gelmiş midir bilmem, bana öyle yapmamış gibi geldi ama yine de Ronaldo'dan soğudum. dünya kupası zamanı bile savunduk Ronaldo'yu sırf geçmişine saygıdan, ama herif kendini öldürdü hâlâ dede haliyle sahada geziyo. oyun gücü sıfıra inmiş, bunu kendi de bildiği için eskisi gibi kendi takım arkadaşlarını zorbalayamıyo, uysal çocuk moduna geçmiş isyan çıkmasın diye. eskiden herkese köpek gibi bağırırdı bu. eski takım arkadaşları Fernandes ve Cancelo bunun yüzüne bakmıyolardı bi ara öfkeden.
bu şekilde mi goat olacan Ronaldo? al işte goat olamadın. sırf en çok gol atan kişi rekorunu elde tutmak için bastonla sahaya çıkıp herkese gülücük saçan bi eziğe dönüştün. al o rekorunu münasip yerinde kullan.
Ronaldo MANU'ya döndüğünde ilk maçta 2 gol atmıştı. O maç herkes Ronaldo'yu överken ben çıkıp '' Bu adam bitmiş, hemen emekli olmalı.'' demiştim. Kimse bana inanmadı.
Ronaldo bu golü attığı gün dahi bitikti. İnanılmaz yavaşlamış, bacakları çok güçsüzdü. O gün emekli olsaydı bu hallere düşmezdi.
Messi de güçten çok düştü. 2026 Dünya Kupası serüvenine girerse o da rezil olur.
-
sen yaşıyon mu? koca EURO 2024 geçti görmedik seni.
Ölmedim ama yaşıyorum da denmez. Fiziksel ve psikolojik sağlık sorunlarım çok fazla. Eylül ayında tahlil sonuçlarım var.
EURO 2024'te ise sadece final maçının 2. yarısını izledim.
-
Arda henüz Ronaldo'nun şakşak kılı bile değil. Acı ama gerçek.
-
Ardanın ronaldo seviyesine ulaşması için 40 fırın ekmek yemesi lazım yok öyle oynamadan ronaldo ile kıyaslama acı ama gerçek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X