Şimdi Ara

bıktım su top izlerinden!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de aynı dert vardı. o zaman alarm yoktu arabada pat diye bir ses gelince balkona çıkardım ben bişe demeden yok abi sizin arabaya atmadık şu arabadan geldi ses derlerdi. ama şu anda alarmı var arabanın hiç susmuyor veletler hep bizim arabaya top atıyorlarmış demekki.

bozuştuk ama alarm bir çalsın bir daha görmeyim sizi burda dedim. şimdi arabaya yaklaşanlara bagırıyorlar alarmı çalıyor sonra bizden biliyorlar diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasnakkafa

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

kardeş çocuklar sana cephe aldıysa aman arabaya dikkat çizer mizerler. çocuk aklı nede olsa

tam ben de bunu dicektim zira biz küçükken bize kızan bi amca vardı, elemanlar adamın arabayı hep çizdiler.

kızmadan güzelce söle, yoksa ters tepebilir, yeni nesilden köpek gibi korkuyorum valla.

valla hocam cokda kücük degiller 15 -16 yasında cogu lise talebesi kalanlarda 14 yasında filan
    bir kac kere sürtüsmüşüzdür cocuklarla ama cizerlerse bende onları cok pis cizerim,arabalarının ön kaputuna makale yazarım vallaha
    haklısın bu yeni genclik piskopat biraz her gün kavga ediolar taslar havada ucusuo arabaya denk gelcek diye ödüm patlıyor

• sende top izleri var ya benim sorunum aynamı kırmışlar aynayı kapatıp açarken tam son ayarına geldi derken ayna arka tarafa doğru dönmeye başladı neredeyse ön cama değcek kırmışlar ama koparmayı beceremmişler oda anlaşılmasın diye tekrar kapatmaya çalışmışlar aynayı

çocuklaaaaar
  • işte dün arabayı bu topici actıktan sonra yıkattım gene bir top izi
     bıktım su top izlerinden!!!!

ya dün yıkattım arabayı daha arabayı mok götürüyor abim istemişti bi işim var diye bi geldi araba kir icinde dedim abi off-road flanmı yaptın
    yıkatmıyorum bundan sonra bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 13 Eylül 2007; 14:53:54 >

• sende top izleri var ya benim sorunum aynamı kırmışlar aynayı kapatıp açarken tam son ayarına geldi derken ayna arka tarafa doğru dönmeye başladı neredeyse ön cama değcek kırmışlar ama koparmayı beceremmişler oda anlaşılmasın diye tekrar kapatmaya çalışmışlar aynayı

çocuklaaaaar
  • o daire boş gibi görünüyor

irtibat kurabilirmiyiz hocam bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 13 Eylül 2007; 15:19:48 >

• anlasabiliriz hocam

edit: evet hocam kiralıktı ama sanırım yerleşmiş biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 13 Eylül 2007; 15:24:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

anlasabiliriz hocam

hocalar öpsün seni

% 2 den zırnık fazla vermem ..

zaten .% 3 e bir ton var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 13 Eylül 2007; 15:25:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

anlasabiliriz hocam

hocalar öpsün seni

kusura bakmıyorsun degilmi agız alıskanlıgı işte naparsın

• quote:

anlasabiliriz hocam

o zaman bir daire boşalınca haberim olsun ..

site spor yapmaya elverişli duruyor

tek kale çift kale filan akşam serinliğinde

• ne %2 mi
    cık biraz daha cık pamuk eller cebe

hem o dairenin 2 katlı kapalı otoparkı var bak bizimki gibi top atmazlar arabana

edit: yeterki sen gel daire bol burda ayarlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 13 Eylül 2007; 15:29:53 >

• quote:

quote:

quote:

anlasabiliriz hocam

hocalar öpsün seni

kusura bakmıyorsun degilmi agız alıskanlıgı işte naparsın

bakmam hojam merak etme ..

sen evi ayarla gerisini düşünme

• quote:

quote:

anlasabiliriz hocam

o zaman bir daire boşalınca haberim olsun ..

site spor yapmaya elverişli duruyor

tek kale çift kale filan akşam serinliğinde

iyi gider gercekten kale direkleri hazır zaten(biri benim 206 digeri alt komsumuzun jettası)

• kardeşim senin derde benzer dert bende vardı şimdi hallettim akşamları bebeler arabaya yaslanıp muhabbet ediyorlar ses etmedim ilk gün sabah yaslandıkları yerde ufacık bi çizik olmuş es geçtim zamanında bizde yaptık dedim aradan 2 3 gün geçti aksam gene muhabbet sesleri çıktım dışarı uyardım gençleri bidaha bu arabaya yaslanmayın çiziyorsunuz dedim güzelce tamam abi filan dediler aradan gene 2 3 gün geçti gene aynı geçen ne dedim size dedim bebelere gak guk bunlara iyi iki tane asıldım yumrukla tokat karışımı kaçtılar şimdi beni gördülermi yönlerini değiştiriyorlar arabanın yanına yaklaşmakmı asla
  • Kardeş arabanın etrafına bol bol rapitiye yapıştır. Böyle kirpi gibi olsun.
  • Müthiş çözüm bi de nası görüyosunuz evsiz kalmış gibi daireyi apartmanda oturanların ismini kapı zilinden gör bari ahmet taşçı ........say yani
  • çocuktur elbette oynayacaklar ama top arabaya gelince içim cızz ediyor doğrusu.zira özelliklede ıslak zeminde topa yapışan o toz toprakla top resmen araba üzerinde zımpara etkisi yaratıyor.bir keresinde tatlı dille çocukları uyarayım dedim ertesi gün kaputu ve sol arka kapıyı çizik buldum.onlar yaptı demiyorum ama aynı zamana denk gelmesi ilginç.ben bütün olay anne babada bitiyor çocuklarını bu konularda uyarmaları ve kollamaları lazım.el kadar çocuk ne yapabilirsinki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.