Şimdi Ara

bıktım su top izlerinden!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah kalkmısım. neşe icinde galeriye gidecegim.arabaya yaklasıyorum fakat oda ne!arka camda kocaman 2-3 tane top lekesi
    yetmedi 1-2 tanede arka sol kapıda var tamponlar desen öyle yani kısaca arabanın her yeri top izi olmuş.bütün moral sıfır. eh be veledler arkada saha yapıldı neden gidip orda oynamazsınızda bir sürü arabanın icerisnde mac yaparsınız?
    samiyenin kale arkasına koysam bu kadar top gelmez nasıl beceriyoarlar anlamıyorum..
    ailelerine söyleyincede e naapalım cocuk diyorlar.tamam cocukta arkada top oynaması icin alan var neden gidip orda oynamıyorda burda benim arabamı pert ediyor??
    kapalı garaja 2 tane araba konuluyor 1 aileden onuda babam ve abim işgal etmiş biz mecburen bahceye koyuyoruz.
    vallaha bu aksam top oynadıkları denk gelirse toplarını kesicem yeter artık

• Bir kere toplarını kes bir daha yapmazlar
  • neden çocukların oyun alanına araba koyuyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Bir kere toplarını kes bir daha yapmazlar

bu gidişte kesicem gibi yada cocuklara halı saha paralarını ben vercem gidin orda oynayın diye

edit: orası cocukların oyun alanı degil cocuklar icin arka bahceye oyun alanı yapıldı ama bizimkiler hala ön otoparkta oynamaya ısrar ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 12 Eylül 2007; 19:13:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

ailelerine söyleyincede e naapalım cocuk diyorlar.

Dostum haklısın ama yapacak bir şey yok. Mecburen arabanın park yerini değiştireceksin. Şimdi ne anlatsam boş. İleride evlenip çocuğun olunca anlarsın...
  • anlaşılan arabanı kale direği yapmışlar
  • aynı sorundan şikayetçiyim dostum arkada saha var sabah gğneş oluyo bina girişinde oynuyorlar.geçen iyi bi haşladım 1 haftadır oynayan yok bakalım ne kadar sürecek.ya çocuklar anlamıyoki dengesiz dengesiz tepiyorlar topa.gelde delirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gilth

aynı sorundan şikayetçiyim dostum arkada saha var sabah gğneş oluyo bina girişinde oynuyorlar.geçen iyi bi haşladım 1 haftadır oynayan yok bakalım ne kadar sürecek.ya çocuklar anlamıyoki dengesiz dengesiz tepiyorlar topa.gelde delirme

valla bende hasladım bir kacını eve cıkmadan bakalım kac gün oynamicaklar

lui9i valla bi direk benim araba diger direkte siyah bi jetta var apartmanda sanırım o cünkü bi 2mizin arbasında oluo top izi
    yada veletler bana uyuz kasıtlı vuruolar

• meret iz sert vurdular mı da zor çıkıyo haa o da işin cabası
  • ya bidaha görürsem zaten yıkama parasını onlardan alcam batcam yoksa arabyı yıkatmaktan
  • cocuk işte ne yapalım :D
  • ne büyük derdin arabadaki top izi olsun boş ver

takma kafana tokadan başka
  • Bizde lisedeyken gıcık bi hocanın arabasını kale yapıp futbol oynuyoduk

Ama insanın başına gelince siniri bozuluyodur haklısın ama çocuk işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

ne büyük derdin arabadaki top izi olsun boş ver

takma kafana tokadan başka

eyvallah hocam son noktayı yine mükemmel koydun.

not:yaw araba bugun yarın satılcak o yüzden endişeleniyorum ciziklerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

ya bidaha görürsem zaten yıkama parasını onlardan alcam batcam yoksa arabyı yıkatmaktan

hiç sorma çoğu zaman çizik bile sanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 13 Eylül 2007; 1:13:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lui9i

anlaşılan arabanı kale direği yapmışlar

şansızlarmış ama pek gol olmamış hep top direkten dönmüş sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

quote:

Orjinalden alıntı: lui9i

anlaşılan arabanı kale direği yapmışlar

şansızlarmış ama pek gol olmamış hep top direkten dönmüş sanırım

Birdaha tembile ya arabayı kale diregi yapmasınlar yada attığı nı goool yapsınlar

• kardeş çocuklar sana cephe aldıysa aman arabaya dikkat çizer mizerler. çocuk aklı nede olsa
  • Topdan bişey olmaz... Yıkarsın geçer ne olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

kardeş çocuklar sana cephe aldıysa aman arabaya dikkat çizer mizerler. çocuk aklı nede olsa

tam ben de bunu dicektim zira biz küçükken bize kızan bi amca vardı, elemanlar adamın arabayı hep çizdiler.

kızmadan güzelce söle, yoksa ters tepebilir, yeni nesilden köpek gibi korkuyorum valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.