Şimdi Ara

Bıktım usandım şu çirkinlikten.( TechR ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• 17 yaşındayım ve benimde saçlarım dökülmeye başladı.şakalar baya açıldı. neyse ki uzatınca belli olmuyor. ayrıca yaşıtlarıma göre çok kılıyım. tip olarakda iyiyim allah'a şükür. şuan tek derdim saç dökülmesi. ama onun da bi çaresi yok. fakat kafa yapım düzgün. artık bakıcaz nasıl olacak kellik.

• up

• senin yaşlarında çirkin olan çok insan biliyorum 20-25 yaş arasında biraz da bakımla yakışıklı olan. bazılarında bu 30 yaşına da sarkabiliyor. ama zaten 16 yaşında daha kozanın içindeki gelişememiş kelebek gibi oluyorsun. bu kadar dert etme. lisede bende çok tipsizdim, şu anda biraz daha iyi yani tipim , yakışıklı olmasam da. sonuçta hayattaki en önemli şey değil. bedeninden çok beynine yatırım yap.
  • Benimde yüzümde aşırı sivilce var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Aynı zamanda heyecanlandığımda ellerim terliyor. Bundan başka sorunlarımda var ama göze batmayan şeyler.

Artık sana da hiçbir forumda bu tür konular acmamanı tavsiye ederim. Kimse sana yardım edemez. Kimseye muhtaç değilsin. Kimse seni senden daha iyi bilemez. Kendi başının çaresine bakmayi bil...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.