Şimdi Ara

Bıktım usandım şu çirkinlikten.( TechR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığa adımı yazayımda gelip okumayın techr, tahmin etmiştim falan demesinler.

Neyse niye hep konu açtığımı bnde bilmiyorum ama rahatlıyorum çok azda olsa konu açınca.Allahın gücüne gitmesin ama çok çirkinim ya gülünce hele.Aşırı sert ve kuru saçlarım var ve dökülüyolar doktor 18 de açılmalar başlar dedi, burnum kemerli göze pek batmıyor ama gülünce aşağı düşüyor sarkıyor cidden çok kötü bir görüntü ya.Çok aşırı geniş bir alnım var.Dişlerimde bozuk baya ve alt çenem önde.Şuan tel takıyorum gerçi ama 1 yıldan fazla varmış daha doktor 2 yıl demişti tedavinin başında geçen kontrolde sordum 1 yıldan fazla daha kalıcak dişlerin yavaş hareket ediyor dedi moral 0 yine.Aşırı da uzun bir yüzüm var geniş alınla birleşince somun ekmek gibi duruyor.Sivilceler kaşlarım falan onları saymıyorum bakımla halledilecek şeyler diye.Boyumda kısa 176 boyum var.Şöyle 185 falan olsam fitnessla falan iyi bir fizik yapardım giydiğim şey üzerimde güzel dururdu belki.Hepsine çözüm arıyorum ama bulamıyorum özellikle boyumun uzamasını istiyorum en çok.Yaş 16.Diğerleri çok uğraşılırsa geçecek şeyler ama boy işte.Cidden aynaya bakasım yok sinirleniyorum kendimi görünce nedense.Fotoğraf makinelerinden dört nala kaçar oldum.Niye yazdım onuda bilmiyorum nede olsa yine dalga geçilecek ve çözümü yok ama saplantı işte insana yapıştı mı bırakmıyor.Canım çok sıkkın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığa yazmasan da anlıyoruz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin techr dir dedim dogruymus

• No ss no güven

• bu kadar tipsiz bi sen varsin demesende biliyoduk kardes

• Up

• Of ya vallahi moral 0 parada istiyorum tabi ama para mı tip mi deseler tip derim o derece umutsuzum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan Tamamen Bıktım
    3 ay önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin acil tedavi olman lazım
  • kardeş en yakın bi spor salonuna yazılda özgüvenin yerine gelsin.
  • Beter ol her konu açtığında dahada beter ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar buraya çirkin derler diye ss atmaz senin böyle kaygın yok.Bi resim at tavsiyede bulunalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSky -- 9 Haziran 2015; 23:24:52 >
  • TechR şu tipinin ss'sini bir at da biz görelim bakalım sandığın kadar bok atsan yapışmaz bir tipin mi var, bence sen biraz da psikolojik olarak etkileniyorsun tipinden
  • Ergen tripleri bunlar lise bitsin geçer şimdi karı kız ortamına akamadığı için böyle konuşup duruyon

• 1.67 boyum var ben ağlamıyorum be

• ss ni at bakem bi
  • Kenan kanka sen misin

• Yüzü varmış yav he he csb + blok + eksi + inci

• quote:

Orijinalden alıntı: LordAcharad

kardeş en yakın bi spor salonuna yazılda özgüvenin yerine gelsin.

lavoiser ?

• Benim de alnım çok geniş, kaşlarım kalın ve tek. Kollarım çöp gibi, gözlerim küçücük ve biri daha küçük. Bacaklarım kıl içinde. Ayrıca dik duramıyorum farkında olmadan eğiliyor omurgam. Bir de dişlerim yamuk. Bir tanesi de düşmedi mi nedir küçücük kaldı ağzımın önünde

Ama ben şikayet ediyor muyum lan. Hepsini bir şekilde bastırmayı başardım. Gayet normal bir tipim var işte. Abarttığın şey ne çok merak ediyorum, biri seni ifşa etse de öğrensek

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Başlığa adımı yazayımda gelip okumayın techr, tahmin etmiştim falan demesinler.

Neyse niye hep konu açtığımı bnde bilmiyorum ama rahatlıyorum çok azda olsa konu açınca.Allahın gücüne gitmesin ama çok çirkinim ya gülünce hele.Aşırı sert ve kuru saçlarım var ve dökülüyolar doktor 18 de açılmalar başlar dedi, burnum kemerli göze pek batmıyor ama gülünce aşağı düşüyor sarkıyor cidden çok kötü bir görüntü ya.Çok aşırı geniş bir alnım var.Dişlerimde bozuk baya ve alt çenem önde.Şuan tel takıyorum gerçi ama 1 yıldan fazla varmış daha doktor 2 yıl demişti tedavinin başında geçen kontrolde sordum 1 yıldan fazla daha kalıcak dişlerin yavaş hareket ediyor dedi moral 0 yine.Aşırı da uzun bir yüzüm var geniş alınla birleşince somun ekmek gibi duruyor.Sivilceler kaşlarım falan onları saymıyorum bakımla halledilecek şeyler diye.Boyumda kısa 176 boyum var.Şöyle 185 falan olsam fitnessla falan iyi bir fizik yapardım giydiğim şey üzerimde güzel dururdu belki.Hepsine çözüm arıyorum ama bulamıyorum özellikle boyumun uzamasını istiyorum en çok.Yaş 16.Diğerleri çok uğraşılırsa geçecek şeyler ama boy işte.Cidden aynaya bakasım yok sinirleniyorum kendimi görünce nedense.Fotoğraf makinelerinden dört nala kaçar oldum.Niye yazdım onuda bilmiyorum nede olsa yine dalga geçilecek ve çözümü yok ama saplantı işte insana yapıştı mı bırakmıyor.Canım çok sıkkın.

Hayatının bir de iyi taraflarına biraz odaklan. Mesela nickin çok yakışıklı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.