Şimdi Ara

bıktım yaşamaktan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bıktım.Allah korkusu olmasaydı .....
  • Askerlik yok İş yok güç yok elinde bi meslek yok kusura bakma arkadaşım sadece sevgi yetmiyor. Farzedelimki aldın kızı nasıl mutlu edeceksin?kızın hayatını yakma bari.
    not:dost acı söyler (kızabilirsin ama böyle)
  • aşkla karın doymaz derler... ama bu süreç içerisinde kızın tepkisini de ölçmelisin bakalım senin için neler yapabiliyor..
  • kız için ölünür mü ya.çık dışarı bi sürü hatta bizden bile fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchwarzMoto

Askerlik yok İş yok güç yok elinde bi meslek yok kusura bakma arkadaşım sadece sevgi yetmiyor. Farzedelimki aldın kızı nasıl mutlu edeceksin?kızın hayatını yakma bari.
    not:dost acı söyler (kızabilirsin ama böyle)

En doğru mesajı atmışsın tebrik ederim.
  • sende oyle bı yazmıssınkı sankı evlenınce calısmıcam evde oturcam hee....okul yenı bıttı ıs bakıorum ıste.askerlıgede hıc acelem yok valla gıdenler bın pısman pasa gıbı 6 ay yapar gelrım 15 ay yapan arkadslar var asla gelme fırsatın var 6 ay yap askerlık ceklmez dıolar.askerlıgı ılerleyen bı doneme erteledgım ıcın suan sadece tek problem ıs onuda bulurum ıns yakın bı zamnda sonrada kzı ıstetrım.
  • Hayat ne kadar kolay bunun gözüyle..

Çocuksun daha çocuk!
  • senın cocuk dedgın...nyse sımdı konusmayayım uyarı almak ıstemıom hayat sana gore zor bana gore kolay ok.hadı sımdı gıt kendı kendı ye
  • İntihar et.
  • Kimin kendini yediği ortada çocuk!

Tutup başlık açan sen..Madem o kadar güçlüsün o azmi buluyorsun içinde başlık ne o zaman?

Ne yapayım başlıkları..

Yahu adam akıllı bir şey olsa..

Ben o kızın yerinde olayım iki dakika durmam senin yanında..
  • yok karde inancım var allahın verdıgı allah alır intıhar falan bos iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

İntihar et.

quote:

Orjinalden alıntı: yalnızz

yok karde inancım var allahın verdıgı allah alır intıhar falan bos iş

O zaman düzgün bi cevap vereyim.

Ne yapıp edip kızı isteticeksin. Kızda seni istediğini söyleyecek. Senden büyük ablan var gibi boş muhabbetlere girmiceksin. Takıcaksın bi söz yüzüğü ve olay tamam ;) Ne zaman istersen o zaman evlen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Haziran 2008; 14:22:24 >
  • sanane lan kendın bulamıon dımı allahın abazası..dertlıydım oyle actım o baslıgı noldu zorunamı gıttı?bu forumda sen gıbılerı yoktu ben 2004ten berı burdayım eskı uyelıgım banlandı bunu actım oyuzden.senın karsında cock yok he bu forumda cok cocuk var sende onlardan bırısın emın ol
  • kaderde ne varsa o olur dostum hiç kasma kendini.
  • eyvallah ogamecı cok saol haklısın oyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnızz

sanane lan kendın bulamıon dımı allahın abazası..dertlıydım oyle actım o baslıgı noldu zorunamı gıttı?bu forumda sen gıbılerı yoktu ben 2004ten berı burdayım eskı uyelıgım banlandı bunu actım oyuzden.senın karsında cock yok he bu forumda cok cocuk var sende onlardan bırısın emın ol

Bu mesaj ağır oldu be.Biraz daha sakinleş öyle yaz.
  • %100 emin misin istemeye geleceklerinden çünkü bazen kızlar böyle numaralar yaparlar. "Bak beni istemeye gelecekler elini çabuk tut gibisinden"...
  • Ciddiye almamak lazım şunları ya..Yeni gördüm mesajı..Şikayeti açan arkadaşa teşekkürler..Sonuçlanmış nitekim..Hakettiği yere gitmiş..Al sana çözüm
  • Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu ahhh Bu yalnızlık bu dertler... dıt dıt dıtıtıt dıt dıt dıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolu

kız için ölünür mü ya.çık dışarı bi sürü hatta bizden bile fazla

Yaw bizim burda erkekten çok kız böyle giderse cinselliktaşlarımı bırakıp kızlarla arkadaşlık yapacam...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.