Şimdi Ara

Bildiğiniz Doğaüstü Olaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuran okunurken sahada takla atıp ölen futbolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Philadelphia deneyi belki ilginizi çeker:
    http://onedio.com/haber/15-maddede-sirlarla-dolu-esrarengiz-philadelphia-deneyi--435912

Okudum.Bunun olabilmesi icin maddelerin elektromanyetik dalgalardan meydana gelmis olmasi gerekir.Basitce dusunursek;dalgalar birbirleri iclerinden gecebilir ve birbirlerine carpinca herhangi bir sekil bozuklugu gorulmez.Bilim ve teknoloji bolumunde isinlanma hakkinda konum var.Bir arkadas paylasmisti gectigimiz gunlerde bilim adamlari isinlanmayi gerceklestirdi.Normal sartta (ki zaten bilim adamlari 2 tane atomu isinlamislardi) bir yerde parcalanan bir cisim baska bir yerde ayni duzende yeniden birlestirilemez.Bu teorinin ismini unuttum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi bir şekilde kanıtlanmış olaylar hele amityville bayağı güzel bir dolandırıcılık hikayesi o kadar mal insan bulsam ben de dolandırırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Esra'nın bana popon çok güzel demesi, kalp krizi geçirmediğim için şanslıyım

Şöyle bi konuda bile havayı ılıttınya helal olsun ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Karadedeler olayi trakyaliysan daha da bi ilgini ceker

Sonradan duzmece oldugu meydana cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Esra'nın bana popon çok güzel demesi, kalp krizi geçirmediğim için şanslıyım

Şöyle bi konuda bile havayı ılıttınya helal olsun ne diyim.

Teşekkürler hocam

• Çavuşun hazır ol a geçmesi

• Bir ara bende çok araştırıyodum da hepsi feyk. Bu medyumlar fln nasıl para kaznıyor din sömürüclüğü yaparak. Gözünle görmediğin, kulağınla duymadığın şeye inanma. Adamlar her gün cin çağırıyor bir tane kamera kaydı foto yok. Hadi bunlar kameralara gözükmüyor diyelim canlı yayında çıksın biri çağırsın cini hadi oynasın bakalım harfler fln. Bütün servetimi bağışlamazsam Senin gibi olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promise899 -- 24 Haziran 2016; 2:05:23 >
  • Doğaüstü olay diye bir şey olabilir mi? Bulunduğumuz evrenin ilkelerine aykırı bir olay nasıl gerçekleşsin? Millet olayları abartarak anlatmayı seviyor

• İlk sevgilimin teklifimi kabul etmesi, baya doğaüstü bir olaydı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 24 Haziran 2016; 2:08:37 >
  • Bir keresinde kar yağmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.