Şimdi Ara

Bildiğiniz Tır film ve dizileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
24.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğiniz izlediğiniz dizi ve filmlerin adlarını yazalım.

• vallahi bir tane bildigim amerikan filmi vardi..cocuklugumda bile bakmistim,ve tüyler ürpertici
    bir filimdi...ama ismini bilmiyorum....burunlu bir TIR, takmis bir otomobili kafasina ve film boyunca
    Kamyon otomobili takip ediyor, arkadan vuruyor , tepeden asaga vurmayi istiyor...
    neyse,aklima gelice yazarim..belki youtubda vardir....
    birzamanlar sokaga bile cikmayi korkardim,burunlu bir kamyon görmeye...
    ne zaman Türkiyeye gelsem,AS950 lerden cok korkardim...
    neyse,fazal laga luga yaptim....
    Ha birde katil kamyonlar diye bir film vardi..

herkese selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: magentis02

vallahi bir tane bildigim amerikan filmi vardi..cocuklugumda bile bakmistim,ve tüyler ürpertici
    bir filimdi...ama ismini bilmiyorum....burunlu bir TIR, takmis bir otomobili kafasina ve film boyunca
    Kamyon otomobili takip ediyor, arkadan vuruyor , tepeden asaga vurmayi istiyor...

herkese selamlar

Metin,dediğin film sanırım Tuzak..
    Filmin en sonunda Tır'ın şöförü uçurumdan aşağıya düşüyor,üzerinede Tır'ı düşüyordu.

İsmi aklıma gelmeyen birkaç Amerikan filmi daha var,onlarda gayet başarılı filmlerdi ama aklıma gelmiyor.
    Birde Sylvester Stallone'ın oynadığı bir film vardı..
    Kadir İnanır'ın oynadığı Azap yolu adlı dizi vardı,Renault Magnum kullanıyordu,ve yine Kadir İnanır'ın oynadığıo FL10 kullandığı bir dizi vardı..

• Kara köpek var çok güzel bi film.
  • Evet kaptan,tuzak olabilir...otomobil son anda ucurumun kenarinindan kacabildi ( mars basmiyordu ),ve olan siyah kamyona oldu
    Bitanede almanlarin bir kamyon dizisi vardi ( 80li yillar ), Türkiyede bile cekim yapmislardi...
  • pro_935 al sana mukemmel bır fılım kesınlıkle ızlemenı tavsıye edıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

vallahi bir tane bildigim amerikan filmi vardi..cocuklugumda bile bakmistim,ve tüyler ürpertici

herkese selamlar

Metin,dediğin film sanırım Tuzak..
    Filmin en sonunda Tır'ın şöförü uçurumdan aşağıya düşüyor,üzerinede Tır'ı düşüyordu.

İsmi aklıma gelmeyen birkaç Amerikan filmi daha var,onlarda gayet başarılı filmlerdi ama aklıma gelmiyor.
    Birde Sylvester Stallone'ın oynadığı bir film vardı..
    Kadir İnanır'ın oynadığı Azap yolu adlı dizi vardı,Renault Magnum kullanıyordu,ve yine Kadir İnanır'ın oynadığıo FL10 kullandığı bir dizi vardı..

Eray abi en önemlisi olan SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM' ı unutmuşun, bide yine Kadir İnanır ın filmi ah güzel istanbul var...
    Azap yolu da iyiydi ama kamyon sahnesi çabuk bitti ve tutmadı keşke kamyonlu sahneler devam etse ve film tutsaydı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildiklerim;

Kadir İnanır'dan;

-Amansız Yol (En sevdiğim)
    -Azap Yolu
    -Selvi Boylum Al Yazmalım

Amerikan Filmlerinden;

-Duel (Çok Eski bir film)==> Metin abi dediğin film galiba bu.Tır'ın şöförü son anda imdada asıldı ama ne fayda.
    -Dekker (Bir ara Star Tv'de oynamıştı.Sonunda Mb 1853 müydü araba ney.Devlet şöföre arabayı beleş verdi :D)
    -Transformer çizgi film
    -jackie Chan 'Altın yumruk Istanbulda' Filminde magnum kullanıyor.Üstelik frenleri patlamıştı.
    -İsmini bilmediğim bir film'de vardı.Burunlu tır köprüden uçmuştu.Sonrada patlamıştı.Hatta çete işlerine karışmıştı şöförü.Adamın biri bunu öldürcekti çocuğunu görünce öldürmemişti.Sonradan bir yamuk daha yapınca öldürmüştü.
    -Sylvester Stallone'ın Bir film'i vardı.Oğlu askeri öğrenciydi.Bir ara dövüşlere katıldı.Dövüşlerin sonunda kim yenerse ona tır veriliyodu.(Eray abi dediğin film galiba bu)

• quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Eray abi en önemlisi olan SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM' ı unutmuşun, bide yine Kadir İnanır ın filmi ah güzel istanbul var...
    Azap yolu da iyiydi ama kamyon sahnesi çabuk bitti ve tutmadı keşke kamyonlu sahneler devam etse ve film tutsaydı...

Selvi Boylum Al Yazmalım aklımdaydı ama sonradan boşver dedim kendi kendime..Kadir İnanır'ın oynadığı her filim kıyaktır ama Selvi boylum al yazmalım'ın bende hatırasıda büyüktür,yüz defa izlesem bıkmam..

Azap yoluna gelince,o filmi geç saate koydular,onun için güzel reyting yapamadı ve kapandı,aslında güzel filmdi oda..
    İlk 4 bölüme kadar Tır vardı.Üç hafta filan bekledim o diziyi,ve ilk bölümde gayet başarılıydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030
    -Sylvester Stallone'ın Bir film'i vardı.Oğlu askeri öğrenciydi.Bir ara dövüşlere katıldı.Dövüşlerin sonunda kim yenerse ona tır veriliyodu.(Eray abi dediğin film galiba bu)

Evet Taha,dediğim film buydu..Hatta dizide Sylvester Stallone karısından ayrıydı,çocuk ilk başta Sylvester Stallone'la gelmek istemedi.
    Ardından Sylvester Stallone bilek güreşi yarışmalarına girdi ve yarışmadan yeni bir Tır kazandı v.s,oda güzel bir filmdi..
  • @ cargo4030 : hay sen cok yasa.Evet Dueldi. Erayinda söyledigi gibi bizde tuzak ismi altinda yayinlanmisti.
    Film ilk Amerikada 71 yilinda cekildi,ve film boyunca kamyon söförün yüzü hic görüntüye cikmamimsti.
    Hersey, Otomobil süsrücüsünün kamyonu sollamakla baslamisti.Ve Duel baslamisti:

http://www.imdb.com/title/tt0067023/

eray kaptan, syvester stallone filmindeki en komik olay , bilek güresinde birisinin motoryagi icmesi degilmiydi?

herkese selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 14 Aralık 2008; 17:56:46 >

• quote:

eray kaptan, syvester stallone filmindeki en komik olay , bilek güresinde birisinin motoryagi icmesi degilmiydi?

Bende öyle hatırlıyorum Metin..

Yahu şu Dekker The Truck'un Youtube'da fragmanını izledim,güzel filme benziyor.
    Hepsiburada.com'dan baktım satın alacaktım,ellerinde o film yokmuş.
    Bir yerden bulupta izlemek lazım.
  • Eray kaptan dekker ı bulabılırsen kesınlıkle ızle gercekten on numara bır fılım
  • Birde İlyas Salman'ın 'Sarı Mercedes' Filminde 1210 Mercedes'in camını çatlatıyordu.Sonra İlyas Salman rampada çek sağa çek sağa deyip duruyodu.Rampanın sonunda Ford'cu bunu bi dövmüştü.Karşıdanda Volvocu geçerken bakıp gülüyodu.Hatta Star 1997 mi ney yazıyordu üstünde.
  • Birde Şener Şen bir filminde kamyonun kasasına köydekileri doldurup yurt dışına kaçırcam diye götürüyordu.
    Yolda arabayı durdurup, No pasaport diyordu. Ofilmde var.
  • Dekker The Trucker Fragman

• quote:

Orjinalden alıntı: BiG_LoVeS

pro_935 al sana mukemmel bır fılım kesınlıkle ızlemenı tavsıye edıyorum

Bunu bende izlemiştim harika bir flim.
  • ewt gercekten on numara bır fılımmm hüso58
  • dekker ı bende ızledım actroslarla adamlar ne gıdıyo ya
  • kadıkoyden pendıge kadar rastladıgım butun cd cılere baktım bu fılmın cd sını bulamadım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.