Şimdi Ara

FORD CARGO 3230C - KULLANIM KILAVUZU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce 2004 model ford cargo 3230C aldım.kullanım kılavuzunu aradım internette bulamadım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FORD CARGO 3230C Kullanım Kılavuzu

FORD CARGO 3230C kamyonunuz için kapsamlı bir kullanım kılavuzu arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Kullanım kılavuzumuz, aracınızın tüm yönlerini anlamanıza ve güvenli ve verimli bir şekilde çalıştırmanıza yardımcı olacaktır.

Kılavuzumuz, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli konuları kapsar:

• Teknik özellikler
    • Çalıştırma talimatları
    • Bakım ve onarım
    • Sorun giderme
    • Sigorta şemaları ( FORD CARGO 3230 sigorta şeması ve FORD CARGO 2524 sigorta kutusu şeması dahil)

Sigorta kutusu şemalarımız, aracınızın sigorta kutularının yerini ve her sigortanın hangi bileşeni koruduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Bu bilgi, atmış bir sigortayı değiştirmeniz veya elektriksel bir sorunu gidermeniz gerektiğinde çok önemlidir.

Kılavuzumuza ek olarak, FORD CARGO 2524 kullanım kılavuzu ve FORD CARGO 3230 kullanıcı el kitabı dahil olmak üzere diğer FORD CARGO modelleri için kullanım kılavuzları da sunuyoruz.

Aracınızın kullanım kılavuzunu indirmek için lütfen web sitemizi ziyaret edin. Ayrıca, aracınızla ilgili sorularınız varsa müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Anahtar Kelimeler:

• FORD CARGO 3230 sigorta şeması
    • FORD CARGO 3230 sigorta kutusu şeması
    • FORD CARGO 2524 sigorta kutusu şeması
    • FORD CARGO 3230 kullanım kılavuzu
    • FORD CARGO 2524 kullanım kılavuzu
    • FORD CARGO kullanıcı el kitabı
    • FORD CARGO sigorta kutusu şeması
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ford servise git, internette bulman biraz zor
  • Kullanma klavuzuna bakarak mı kullanacaksın
  • BEST_OF_THE_BUCAK gardaş BMc olduğun içinmi bu cevabı yazıyorsun.
    kullanım kılavuzuna bakarak araç sürmediysen neden sıfır araç alıyorsun.ben CARGO culardan istedim BMC cilerden değil.
    aracın içinde kabin kalkmış şekilde bi düğme var o ne işe yarıyor ona bakacaktım.düğmenin üzerinde kupa kalkık gösteriyor basıncada göstergede de aynı kupa kalkık şekilde lamba yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagabond86

BEST_OF_THE_BUCAK gardaş BMc olduğun içinmi bu cevabı yazıyorsun.
    kullanım kılavuzuna bakarak araç sürmediysen neden sıfır araç alıyorsun.ben CARGO culardan istedim BMC cilerden değil.
    aracın içinde kabin kalkmış şekilde bi düğme var o ne işe yarıyor ona bakacaktım.düğmenin üzerinde kupa kalkık gösteriyor basıncada göstergede de aynı kupa kalkık şekilde lamba yanıyor.

kupa nin emniyet kancasi 100/100 takilmamis oldugunu gösterebilir
  • quote:

Ee git servise, öğren.

Her satılan aracın kullanma kılavuzu olsaydı ohoo...

Bir de CARGOCU'lardan cevap istemiş, BMCCİ'lerden değil ! Bak seeen...
  • quote:

Kamyoncu olan adam neden baksınki kullanma klavuzuna, merat etme bizde her çeşit araba geldi geçti elimizden o dediğin düğmeye basınca kupanın emniyet kilidinin takılı olup olmadığını kontrol etmek içindir Allah'a şükür daha hiç bi aracımızın kullanım kılavuzuna bakıpta bişeyler öğrenecek kadar cahil olmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEST_OF_THE_BUCAK -- 4 Kasım 2010; 2:11:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

o ikaz ışığı sürekli yanıyorsa kabin yerine oturmamıştır.. o anahtarda kabin oturmuş vazyette yanmıyorsa o anahtara basıp ikaz ışığında arıza varmı yokmu diye kontrol edersiniz..
    bu arada aracınız hayırlı olsun
    kullanma kılavuzunu servislerden temin edersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Kullanma klavuzuna bakarak mı kullanacaksın

• arabalara kullanma klavuzu neden koyarlar simgelerin ne demek olduğunu anlamak bakım karnesi olur vs yani süs değil arayabilir yani burası bi forum sitesi hakaret etmedikden sonra istediğini sorar sizde biliyosanız cevabını ukalalık etmeden cevap verirsiniz heralde bi gözü klavuzda bi gözü direksiyonda bisiklet bile sürülmeyeceğini herkes biliyor burda. ben de baktım takside anlayamadığım bi simge belirdi klavuzu vardı actım baktım önemli bişey değilmiş ama ya o anlayamadığım sey önemli bişey olsa trafikte benim hayatıma yada baskasının hayatına mal olacak bi uyarıysa ve ben de dikkat etmessem ne olacak . kim vecek bunun hesabını. bazı syleri oturduğun yerde öğrenmek varken tecrübe etmenin de sonucu iyi olmaz her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut07 -- 8 Şubat 2011; 22:08:26 >
  • "daha hiç bi aracımızın kullanım kılavuzuna bakıpta bişeyler öğrenecek kadar cahil olmadık"

Bu sözü Konu Dışında söyleseler aldırmazdım ancak burda söyleyince baya komik duruma düşmüşsün. Yazdığını önce oku ondan sonra "Tamam" butonuna bas. Çok bilmişlik yapayım derken fazla gaza gelmişsin.
  • cargo el kitabı diye bi kılavuz
    ama 30 mb olunca buraya yükleyemedim.
    Mail adreisni özelden yollarsan,sana 4 parça halinde yollayabilirim.
  • OTO BAYRAM - Orijinal Ford Cargo yedekleri
    Arkadaşlar FORD-Cargo FORD d-1210 Thames-Trader orijinal yedekleri için Ankara'da, 30 yılı aşkın tecrübesi ve emeğiyle OTO BAYRAM hizmetinizdedir.
    Telefon: 0312 278 12 45
    Yetkili: Ercan BAYRAM
  • Mrb arkadaşlar resimde yol bilgisayarindaki ariza isininin ne anlama geldigini bilen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.