Şimdi Ara

bileklerim çok ince, şimdilik sadece bileklerimi geliştirmek istiyorum en güçsüz yerim burası sanırı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşın bilgisi yok, soru sormuş. Adam gibi durumu izah edin, alay etmenin anlamı ne? Veled dolmuş bu bölüm.
  • adam soru soruyor hemen bir alay konusu ediyorsunuz.Tecrübesi olan,düzgün fikri olan izah etse problem yok ama dur gainer,protein tozu esprisini yapmasam olmaz kafasından çıkın.
  • Bilekler den kastın ön kol denilen bölge mi yani, dirseklerden avuç içine kadar uzanan bölgeden mi bahsediyorsun? Yoksa malum yerden mi? (saat takılan bölge) Eğer malum yerden ise genişlemesi çok zor ama imkansız değil. Ön kol ise kas yoğunluğu daha fazla olduğu için, genişleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Bilekler den kastın ön kol denilen bölge mi yani, dirseklerden avuç içine kadar uzanan bölgeden mi bahsediyorsun? Yoksa malum yerden mi? (saat takılan bölge) Eğer malum yerden ise genişlemesi çok zor ama imkansız değil. Ön kol ise kas yoğunluğu daha fazla olduğu için, genişleyebilir.

aslında genel olarak güçsüzüm üstte bir arkadaş demişti, genel olarak güçsüzsündür ondan orasıda güçsüzdür bu normal demişti ben genede resim atıyım;
    saat bölgesinden bahsediyordum

http://imgur.com/a/0bkFE

• Bilek ölçün kaç cm? Bir de boyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 22 Haziran 2017; 20:2:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Bilekler den kastın ön kol denilen bölge mi yani, dirseklerden avuç içine kadar uzanan bölgeden mi bahsediyorsun? Yoksa malum yerden mi? (saat takılan bölge) Eğer malum yerden ise genişlemesi çok zor ama imkansız değil. Ön kol ise kas yoğunluğu daha fazla olduğu için, genişleyebilir.

aslında genel olarak güçsüzüm üstte bir arkadaş demişti, genel olarak güçsüzsündür ondan orasıda güçsüzdür bu normal demişti ben genede resim atıyım;
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127135607

Seni etiketlediğim mesajda bahsettiğim yay o bölgeyi güçlendirmede etkili olabilir. Yalnız oraya hacim kazandırmak oldukça zor.
    Gelelim ön kol dediğimiz yere. Orayı hacimlendirmek ise daha kolay çünkü kas yoğunluğu daha fazla. Bilek güreşçilerinin yaptığı bazı hareketler var. Onlar da yardımcı olur.

Eksenler böyle.
    bileklerim çok ince, şimdilik sadece bileklerimi geliştirmek istiyorum en güçsüz yerim burası sanırı

Fotoğrafı aklında bir fikir oluşsun diye paylaştım. İdmanlara Tuğrabozan sayfasının yayınladığı pdf dosyasından göz atabilirsin. (Dosyayı sana özelden attım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 22 Haziran 2017; 22:13:49 >

• quote:

quote:

quote:

Seni etiketlediğim mesajda bahsettiğim yay o bölgeyi güçlendirmede etkili olabilir. Yalnız oraya hacim kazandırmak oldukça zor.
    Gelelim ön kol dediğimiz yere. Orayı hacimlendirmek ise daha kolay çünkü kas yoğunluğu daha fazla. Bilek güreşçilerinin yaptığı bazı hareketler var. Onlar da yardımcı olur.

Eksenler böyle.
    bileklerim çok ince, şimdilik sadece bileklerimi geliştirmek istiyorum en güçsüz yerim burası sanırı

Fotoğrafı aklında bir fikir oluşsun diye paylaştım. İdmanlara Tuğrabozan sayfasının yayınladığı pdf dosyasından göz atabilirsin. (Dosyayı sana özelden attım.)

pdf yi indiriyorum incelicem ama etiketlediğiniz yeri anlayamadım biraz karışık, şimdi mesela el yayıyla nasıl bir şey uygulicam 10 set 10 tekrar mı

• Yaw bodyci esprisi de amma hayattan soğutucu oluyormuş.Spor zeka geriliği yaptı galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eksenler böyle.

pdf yi indiriyorum incelicem ama etiketlediğiniz yeri anlayamadım biraz karışık, şimdi mesela el yayıyla nasıl bir şey uygulicam 10 set 10 tekrar mı

Hocam pdf de programlar var. Ama o etiketlediğim yerdeki örnek olarak attığım program tamamen el yayı için. Diğer çalışmalar için değil. Yani elinizde oradaki el yayından yoksa oradaki programı es geçin.

Yukarıda attığım flexion extension vs. yazan fotoğraftaki hareketleri hacim için 3 Set 12 tekrar şeklinde yapabilirsiniz. Size attığım pdf dosyasında hareketlerin yapılış şekilleri 46. ve 47. sayfada var. 46. sayfadaki iki hareket halterlede yapılabilir:

Wrist Roller hareketini de tavsiye ederim. Hatta hareketlere başlamadan önce bölgeyi ısıtma amaçlı yapabilirsiniz.
    Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bir husus var ağırlık merkezi sizden uzak olduğu için ağırlığın artması biraz riskli olabilir.
    Bunun altındaki videodaki gibi bir yere sabitlerseniz daha fazla ağırlığı sararsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 23 Haziran 2017; 4:52:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.