Şimdi Ara

Bilen Arkadaşlar Lütfen Yardım - Krowaz Kıyafet Giyme ve Rebirth Basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel iki sorum olacak konuyu fazla uzatmıycam inşallah, Atlantis deyim ve Krowaz 7 setim var;

1- Bu 7 leri +1 Rebirth yapmam için gerekli tüm aşamaları nasıl öğrenirim?

2- Krowaz kıyafetler yine üstümüzden çıkarılıp giyilince pazara konulmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• krowazları giydiğinde bir daha satamazsın. Rebirth yapmak içinde rebirth scrool u var onunla yapabilirsin. Yanma ihtimali yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

krowazları giydiğinde bir daha satamazsın. Rebirth yapmak içinde rebirth scrool u var onunla yapabilirsin. Yanma ihtimali yoktur.

hocam şöyle anlatayım, sv birleşmeden önce krolar giyilip çıkarılıp tekrar giyilince satılamıyordu, üstü kararıyordu item resimlerinin.
    sv birleşiminden sonra itemlerin şekli (renk olarak) normale döndü, o olayı anlamadım ben işte. sanki üzerimden çıkarsam (giymeden) 1 defalığına pazara koyma şansım var gibi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

krowazları giydiğinde bir daha satamazsın. Rebirth yapmak içinde rebirth scrool u var onunla yapabilirsin. Yanma ihtimali yoktur.

hocam şöyle anlatayım, sv birleşmeden önce krolar giyilip çıkarılıp tekrar giyilince satılamıyordu, üstü kararıyordu item resimlerinin.
    sv birleşiminden sonra itemlerin şekli (renk olarak) normale döndü, o olayı anlamadım ben işte. sanki üzerimden çıkarsam (giymeden) 1 defalığına pazara koyma şansım var gibi yani.

o zaman dene ama büyük ihtimalle o bir hatadır. Üzerinden çıkardığında eski haline dönecektir.

• riske atmak istemiyorum ben de kesin bi bilgi olsa, her şey muallak ya

• bir de şu var sizlerin tavsiyesini alayım,

set 7 olarak dursun mu yoksa rebirth +1 basayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

bir de şu var sizlerin tavsiyesini alayım,

set 7 olarak dursun mu yoksa rebirth +1 basayım mı?

Bence +7 olarak kalsın. İleride satarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.