Şimdi Ara

Bilen var mı?Diğer pcdeki sürücülere nasıl ulaşırım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim isteğim evdeki ağda bulunan pc nin tüm sürücülerini kendi pc m deymiş gibi kullanmak istiyorum. örneyin tv kartı, kamera, hatta proğramları oraya gitmeden kaldırabilmek kurabilmek istiyorum. radmin adlı proğ kurdum ama server nasıl kurulur, yönetici nasıl ayar yapar bilemediğim için olmadı akıl istiyorum. kısaca diğer pc yi kendi pc m kadar rahat kullanabilir miyim? kasa bendeki kasaymış gibi hareket etmem mümkün mü?
    ilgilenirseniz çok sevinirim kafaya taktım lütfen yardım........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskure -- 20 Nisan 2006; 13:05:43 >

• Acele etmeden düzgün Türkçe ile teker teker anlatırsanız belki yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meskure

arkadaşlar benim isteğim evdeki ağda bulunan pc nin tüm sürücülerini kendi pc m deymiş gibi kullanmak istiyorum. örneyin tv kartı, kamera, hatta proğramları oraya gitmeden kaldırabilmek kurabilmek istiyorum. radmin adlı proğ kurdum ama server nasıl kurulur, yönetici nasıl ayar yapar bilemediğim için olmadı akıl istiyorum. kısaca diğer pc yi kendi pc m kadar rahat kullanabilir miyim? kasa bendeki kasaymış gibi hareket etmem mümkün mü?
    ilgilenirseniz çok sevinirim kafaya taktım lütfen yardım........

Radmin uzak baglanti yapmanizi saglar ve evet yerel agda ayni o PC basindaymissiniz gibi calisabilirsiniz. Fakat sizin sordugunuz daha farki birsey gibi anladim ben. Biraz daha net anlatabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.