Şimdi Ara

Bilen var mı...Sanmıyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bir süredir bir arkadaş tarafından yölendirilen biçimsiz numaralardan çağrılar geliyor ve yabancı dilde reklam dinletip kapanıyorlar...arkadaşa bak şaka sınırını aşma dedimsede anlatamadım..bende ona aynısıyla karşılık vereceğimi söylediğimde benim bildiğimi kimse bilemez dedi...arkadaşlar başka forumlardan işe yaramaz yok coşkun programı yok googgleda aktivasyon çağrıları gibi öneriler yazıldı....sizin forum bayağı kapsamlı...site veya program bilen arkadaş varsa şu küstaha aynen karşılık vereyim

• arkadaşlar derste falan öğretmeni çaldırıyor yazık yeni başlamış göreve...bide bayan öğretmen
    bütün sınıf bir olduk bu uyanığın telefonunu çaldırtmanın yollarını arıyoruz
  • Bütün sınıf birleştiyseniz dövün işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Bütün sınıf birleştiyseniz dövün işte.

arti bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uuuupppppppppp
  • uuuupppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: musbert

arkadaşlar derste falan öğretmeni çaldırıyor yazık yeni başlamış göreve...bide bayan öğretmen
    bütün sınıf bir olduk bu uyanığın telefonunu çaldırtmanın yollarını arıyoruz

gir bi tane tanışma sitesine fake hesap aç yaz numarasını, yanıyom yokmu bi bardak su getiren de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelen çağrılara cevap verme.

Ve arkadaşına bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.afreesms.com/freesms/

Şu sitenen beleş SMS atın. Çaldırma işini de bi site vardı ordan bi ses kaydını seçiyodun site kendi kendine adamı işletip bunu kaydediyodu sonra sana gönderiyodu. Onu bulabilirsen komik de olur
  • bu arkadaşta zaten onur ve şeref olsa yeni mezun öğretmene bunu yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

http://www.afreesms.com/freesms/

Şu sitenen beleş SMS atın. Çaldırma işini de bi site vardı ordan bi ses kaydını seçiyodun site kendi kendine adamı işletip bunu kaydediyodu sonra sana gönderiyodu. Onu bulabilirsen komik de olur

Cok tesekkurler , cok isime yaradi :)
  • upppupupuppupupu
  • upppupupuppupupu
  • aveasın ve sonu 2222?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.