Şimdi Ara

BİLEN VARSA YARDIM ETSİN KAFAYI YİYCEMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende 30 gb ipod video var yaklasık 1 senedir...ilk basları arkadsım atıyodu müzikleri benm bilgisayar yetersiz olunca..en son bi sesli kitap atmıs ama onu atınca tüm müzik ve videolar gitti...sonra ben yeni bi bilgisayar aldım işletim sistemim vista oldugundan itunesin eski surumunde hata verdi bende en son surumunu yukledim itunesin...sonra yine muzik ve videoları attım bi sure sonra ipod ta silinio ama itunes te hersey kalıo restore yaptım tekrar attım ama yine fayda yok bu bi cok kere oldu...suna dikkat ettimmüzikleri ne zaman atıp ipod da dineldikten sonra bi daha itunese girersem ozaman silinio bunun bi ayarı varmı yoksa baska bi cozum yolu varsa yardım cı olun neden boyle oluyo anlamadım bu kadar cok yazdım kusura bakmayın acıklayıcı olsun die şimdiden yardımlarınız için tşkrler...
    kafayı yiycem hep aynı müzik ve vidoları atmaktan....

• Selam. Bu problem genellikle farklı bilgisayarlarda bulunan iTunes'larda restore yapmaya çalıştığında olur ama sana tavsiyem bilgisayarına format atıp iTunes'u yeniden yüklemek olucaktır. Çünkü direkt senin iTunes'undan kaynaklanan bir problem olarak gözüküyor. iPod'unu yanlızca kendi bilgisayarında kullan her zaman yoksa bu tarz problemlerle karşılaşabilirsiniz. Birde iTunes'dan sıkıldıydan sana tavsiyem www.floola.com adresinde bulunan Floola programını kullanman. Bu program sayesinde iTunes'suz tüm bilgileri iPod'una atabilir veya iPod'undan bilgisayarına "bilgileri synchronize" etmeden kolayca yedekliyebilirsin. Umarım bu bilgi işine yarar.. kolay gelsin...
  • tşkrler arkadasım ilgin için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.