Şimdi Ara

BİLENİNİZ MUTLAKA VARDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, donanım haber üyeleri :)
    Google chrome kullanıyorum bildiğiniz gibi. Fakat uzun süredir chorme'de çıkan reklamlar yüzünden başa bir tarayıcı kullanıyordum. Tekrar açayım dedim, değişiklik yok. Nereye girersem gireyim o sinir bozucu reklamlar çıkıyor. Bir ara, uzantı falan eklemiştim. **** falandı galiba. Bir kaç eklendi daha eklemiştim. Adlarını unuttum. Sizden istediğim, güzel reklam önleyici, virüs koruyucu eklenti adı varsa söylerseniz sevinirim.

• **** Plus kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shinseii S kullanıcısına yanıt
    En iyisi a.d.b.l.o.c.k plus. Tek geçerim. Ben şahsen Chrome dan nefret ediyorum.. Bu uzantıyı operada kullanıyorum. Hem tarayıcıdan hem de uzantıdan memnunum. Bu uzantıyı kullan ama adware cleaner ile de bi tarama yap derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:35:28 >
  • Teşekkürler herkese, ad.block plus kullanıyım. Tarama önemli, reklamdan geçilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinseii -- 25 Kasım 2015; 11:46:17 >
  • Ad.block plus'u chroma eklenti olarak indirdim ama reklamlar çıkmaya devam ediyor. Bir şeyi eksik mi yaptım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.