Şimdi Ara

Bilerek Feedleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi az önce oyun sonuna kadar üstünüz bitiricez oyunu, bir tane ergen bir lafa alınıp feedlemeye başladı bunların sonu ne zaman gelecek oyun zevki bırakmadılar artık yetti yav nick SabraCadabra (TR) denk gelirse direk cıkın ağır ergen duygusal bunalımda olabilir.

• annm şukella srmş çkmm lzm kly glsn rprt etmyn ltfn .
  •  Bilerek Feedleme
  • Aa hatırlıyorum bu adamı. Feedlemişti yine galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

annm şukella srmş çkmm lzm kly glsn rprt etmyn ltfn .

başka bir oyunda da oyun başı adam jungle, blue ya yardım ediyoz oda orda ama hiç vurmadı ulan baktım afk 5dk sonra geldi ben sahibi değilim o konuşmaya gitti diyor nick SexyBitch98 98li veled.

• onun gibi adamların oyundan sınırsız olarak uzaklaştırılması lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayırlıEvlad

quote:

başka bir oyunda da oyun başı adam jungle, blue ya yardım ediyoz oda orda ama hiç vurmadı ulan baktım afk 5dk sonra geldi ben sahibi değilim o konuşmaya gitti diyor nick SexyBitch98 98li veled.

Bende 98'liyim hocam. Yaşla yargılamayalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yaşla bağlantısı var dostum kusura bakma ergenlikte oldukları için kendini kanıtlama çabaları var sende de vardır.Veya bi laf edince alınma küsme vs vs. Değişik hareketler yani olgun olsalar saçma sapan feedleme olmaz.

• aha şansa bak şuan oyuna girdim aynı herif 98 li :S oyun gg
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaşla bağlantısı var dostum kusura bakma ergenlikte oldukları için kendini kanıtlama çabaları var sende de vardır.Veya bi laf edince alınma küsme vs vs. Değişik hareketler yani olgun olsalar saçma sapan feedleme olmaz.

Söylemek istediğim şu. Her insan aynı değildir anlatabildim mi ?

• Westte smurf kasarken başıma gelen olay :

Riot Girl Tristana ile oynuyorum nasıl aldın fln diye sordular.Facebook dan dedim.Master yi facebook un varmı dedi.Evet diyince annem facebook un kötü olduğunu söylüyor dedi.Sonra maç ortalarında nooblar dedi çıktı.Mid feedledi diye.5 dk sonra geldi penta atınca haha fln dedi = alt+f4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.