Bilmiyorum sadece bana mı geliyor bu adamlar ama son birkaç haftadır takımımdaki bazı oyuncular bilerek beslemeye başladı yani sebepsiz yere.Hele bir keresinde bota geçti birisi benimle itemsız başladı.Tabi bende farketmedim ilk başta.İlk fight girişimizde yenilince baktım adam item almamış.Acaba denk düşürüp bu arkadaşlar elo boost mu yapıyor? Nasıl yapılıdığı hakkında bi fikrim yok ancak sebepsiz yere feedlemeleri kafama takıldı.Adam mide dedi last pickti anlaştık midi saldık adama ilk kan , 2 3 4 derken karşıdaki adama seri şekilde kill verdi.Benim böyle çok canım yandı gold 2 sıfır puana kadar düştüm.İsterseniz bir liste yapıp bu arkadaşları ifşa edebiliriz.Gördüğünde quit atarsınız daha az puan gider. Ya da böyle bir durum yok ben herşeyi kafamda mı kurdum lütfen birisi cevaplasın...
quote:
Orijinalden alıntı: xxxyusuf12345
ekle khanjui
quote:
Ekle beni Bia Carry -.-
quote:
eqle khanjui
quote:
okumayın
quote:
beni yjazlisteye é!1
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
beni yjazlisteye é!1
Alıntıları Göster
diyelim ekledik nolucak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Ruthless
diyelim ekledik nolucak ?
Alıntıları Göster
Titreşentosbağ nickli biri vardı senin dediğinin aynısını solotopda yapmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow
Titreşentosbağ nickli biri vardı senin dediğinin aynısını solotopda yapmıştı
Alıntıları Göster
kafama eserse feedlerim kardeş,beğenmeyen oynamasın zaten bu oyun böyle.her oyun sözde 9x rapor yiyorum ama bi şey olduğu yok
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
kafama eserse feedlerim kardeş,beğenmeyen oynamasın zaten bu oyun böyle.her oyun sözde 9x rapor yiyorum ama bi şey olduğu yok
Alıntıları Göster
çekilişe katılmak istiyorum qnq
quote:
Orijinalden alıntı: murderyamf
Alıntıları Göster
sarp170
quote:
Orijinalden alıntı: murderyamf
Alıntıları Göster
sarp170
quote:
Sizin gibiler yüzünden bu oyun bu hale geldi bide konuşuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: X Ray
quote:
Sizin gibiler yüzünden bu oyun bu hale geldi bide konuşuyorsun.
Alıntıları Göster
oyunu haketmeyecek sadece 1 adam gelse bile kazanacagimiz oyunu bilerek kaybeder oyle bir salak ayagina yatarim ki takimdakiler beni gercekten noob sanar ve reportlamazlar bile.
Bu 655624723. liste
Bir de afk kalıyorlar ya ona sinir oluyorum dün lucian oynarken shyvana ile ben kaldık sadece 3ü afk oldu.Afk olmasalar yenicektik vallaha ya.Ama yılbaşı izinleri bugün de var bugün sıkıntı olabilir.
quote:
Kurdela gidiyor
Ekle FF nomaD
Lolkingden bak her oyun feedliyor..
quote: