Şimdi Ara

Okulda durumu kritik olanlar bu konuya!! (Geçtim herkes yazsın durumunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimden bahsetmem lazım ki hepinize biraz istek gelsin son günlerde.Yaş 19, lise 3.Neden mi? Diss attım zamanında.Knight saçmalığı yüzünden.Her neyse.2 sene geriden gidiyoruz işte.9. sınıfta takdir-teşekkür ve 2 tane onur belgesi aldım.Geçen sene ilk dönem teşekkür alıcakken başıma büyük bi kabak patladı ve uğraşmak zorunda kaldım.2. dönem hiç umudum yokken, yani kalıcam gözüyle bakarken Allah'a bin şükürler olsun ki geçtim sınıfı.Hemde beklediğimden çok rahat oldu.

Ama şimdi! Geçen dönem gayet iyi olmasına rağmen şuanda durumum kritik görünüyor.Cuma günü bir İngilizce gramer sınavı var.Ondan 72 lazım.Gerçi henüz baya sınav var.10 güne belli olucak gibi ama sınıfta kalma olayım.4 madde koydum önüme.Allah, zaman, kader, şans.Bu 3'üne ve Allah'a bırakıyorum birazda ama inşallah geçerim yani.Kalırsam önce dayıma, sonra babama, anneme, kardeşime ve beni tanıyan herkese saygısızlık olur.Eğitim sistemine gelmiyorum çünkü resmen .......................... Anladınız siz.Kalırsam zaten boş durmıycam ama gelelim olaya!

Şimdi durumu gerçekten riskli ve benim gibi işini zamana bırakmışlar konuya yazsın.Hem dertleşelim, hem konuya girip birbirimizin mesajlarını gördükçe o lanet son sınavlara çalışalım ve kopya taktikleri yazalım.Hemde 15 gün sonra sonuçları buraya yazalım!

Görevimiz Tehlike School Crysis Club
    1- Jim Carrey (GEEEEEEEÇTTTTTTİİİİİİİİİİİ)
    2- Mavi
    3- Laminon
    4- sypsus
    5- Çam ağacı
    6- EbBüyükKıyak
    7- RioShui
    8- Bison
    9- Bensimdi
    10- Longlionn34
    11- Szef
    12- Makasa Pompa
    13- Semih98
    14- BroFenomen
    15- Rothture
    16- wixwe00
    17- oy verme
    18- DevrimSeven60
    19- Tarja Turunen
    20- Rookiee07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 13 Haziran 2014; 20:08:35 >

• Ekle hocam.Yarın ilk sınavım 10 olan fizik var ben daha dolaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi

Ekle hocam.Yarın ilk sınavım 10 olan fizik var ben daha dolaşıyorum

Kanka 10'dan kalırsan yani 10 ortalamayla, işi zora sokarsın.30 ile falan kal ki diğer derslerden alıp, orayı 50'ye tamamlayabilesin
  • Devamsizlik 25 i buldu ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle bro 28,40 biyoloji var sayisalligimdan utanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DegisikHerif -- 21 Mayıs 2014; 19:56:53 >
  • Matematik 52,5 ekle

• Bazı şeyleri kader ve zamana bırakacağını çalışsan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Kendimden bahsetmem lazım ki hepinize biraz istek gelsin son günlerde.Yaş 19, lise 3.Neden mi? Diss attım zamanında.Knight saçmalığı yüzünden.Her neyse.2 sene geriden gidiyoruz işte.9. sınıfta takdir-teşekkür ve 2 tane onur belgesi aldım.Geçen sene ilk dönem teşekkür alıcakken başıma büyük bi kabak patladı ve uğraşmak zorunda kaldım.2. dönem hiç umudum yokken, yani kalıcam gözüyle bakarken Allah'a bin şükürler olsun ki geçtim sınıfı.Hemde beklediğimden çok rahat oldu.

Ama şimdi! Geçen dönem gayet iyi olmasına rağmen şuanda durumum kritik görünüyor.Cuma günü bir İngilizce gramer sınavı var.Ondan 72 lazım.Gerçi henüz baya sınav var.10 güne belli olucak gibi ama sınıfta kalma olayım.4 madde koydum önüme.Allah, zaman, kader, şans.Bu 4'üne bırakıyorum birazda ama inşallah geçerim yani.Kalırsam önce dayıma, sonra babama, anneme, kardeşime ve beni tanıyan herkese saygısızlık olur.Eğitim sistemine gelmiyorum çünkü resmen .......................... Anladınız siz.Kalırsam zaten boş durmıycam ama gelelim olaya!

Şimdi durumu gerçekten riskli ve benim gibi işini zamana bırakmışlar konuya yazsın.Hem dertleşelim, hem konuya girip birbirimizin mesajlarını gördükçe o lanet son sınavlara çalışalım ve kopya taktikleri yazalım.Hemde 15 gün sonra sonuçları buraya yazalım!

Görevimiz Tehlike School Crysis Club
    1- Jim Carrey
    2- Mavi
    3- Laminon
    4- sypsus

onu bunu boşverde hangi serverdaydın knightta

• Umarım başarlıl olursun brother ve devamını diliyorum biliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Bazı şeyleri kader ve zamana bırakacağını çalışsan?

Yarından sonra tabii ki çalışıcam.Allah'a dua edip, istekte bulunmak işin yapılması gereken kısmı veya kadere bırakmak.Ama bende çaba göstericem elbette yarından itibaren

Cypher
    @abducens
  • ekle
  • Ekle çok krıtık benım

• sırf yazım kötü olduğuiçin geçer not aldığım sınavların hocaları sözlüye 1 girdi bakacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi

Ekle hocam.Yarın ilk sınavım 10 olan fizik var ben daha dolaşıyorum

Kanka 10'dan kalırsan yani 10 ortalamayla, işi zora sokarsın.30 ile falan kal ki diğer derslerden alıp, orayı 50'ye tamamlayabilesin

İlk dönem 75 ortalama ile teşekkür falan aldım bu dönem karı kız işlerinden böyle oldum hocam.90 alsam geçiyorum zaten çalışmaya pek gerek yok nasılsa alamam

• Ekle fizik 78 biyoloji 78,5 geometri 70 fak

• Ekle.31 kimya 30 fizik

• Ekle elektronik 0 bildigin sıfır ve haftada 6 saatlık bir ders birde ateist oldugum icin din performansını yapmadım ama ne verdi bilmiyorum ateist olduguum biliyor hoca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

sırf yazım kötü olduğuiçin geçer not aldığım sınavların hocaları sözlüye 1 girdi bakacaz

Öyle şey mi olurmuş Son sınavlarda yazına dikkat et ama.En azından okunaklı olsun
  • Benide ekle yoldaşım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle dostum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.