Şimdi Ara

Okulda durumu kritik olanlar bu konuya!! (Geçtim herkes yazsın durumunu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni düzeni anlayamadım biri anlatabilir mi?

2 tane 1 gelme ihtimali var
    geçme şansım var mı?

yeni düzende bir tane 1 bile olsa kalıyoruz diye biliyorum

şuan lisede 5.senem
  • Ortalamasi 50 olan geciyor bilginize.
    İsterse 8 zayifi olsun.

Benim merak ettigim ilk donem 68 ortalama diyelim ikinci donem 32 ortalama gelse gecilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik 30 ekle baba

• Ekle kardeşim. 10 gün sonra hatirlat

• Ekle benide ekle 10 gün sonra ilk babaannem olmak üzere tum akrabalara rezil olacam galba din bile 3 llan 2 ay geometri hocası girmedi sınıfta kalmıcam galba ama sakattayız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekle hocam, ilk dönem fizik - 46, matematik 47,coğrafya 43 den kaldı genel ortalama 65 di , bu dönemde yine coğrafya ve matematik kalır gibime kalıyor ama matematiği kurtarma ihtimalim var yinede inşallah kalmam sınıfta,endüstri felan olsa geçirirlerde bir şekilde anadolu öğretmen lisesinde takarlar direk
  • Ekle matematik 75,70

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle edebiyat 34-34-?
    kimya 9-29-?

devamsızlık 1 AY

Geçemessem babam geçircek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ortalamasi 50 olan geciyor bilginize.
    İsterse 8 zayifi olsun.

Benim merak ettigim ilk donem 68 ortalama diyelim ikinci donem 32 ortalama gelse gecilir mi

aynen benim de merak ettiğim konu o

• Ekle ygs de 20k dayım yerleştirmede 10k da olmalıyım ama durum vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comprehensive user guide -- 21 Mayıs 2014; 21:55:32 >
  • Durum kötü değil ama katılayım . Ek olarak Edb. 3. sınavı 54 mat. 2. 78 geometri 3. 97 ya da 100 de olabilir hoca insafa gelir puan kırmaz belki almanca 2. sınav 20-30 civarı bekliyorum fizik 70 küsürlü aldım biyoloji 55
     Okulda durumu kritik olanlar bu konuya!! (Geçtim herkes yazsın durumunu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi

Ekle hocam.Yarın ilk sınavım 10 olan fizik var ben daha dolaşıyorum

Kanka 10'dan kalırsan yani 10 ortalamayla, işi zora sokarsın.30 ile falan kal ki diğer derslerden alıp, orayı 50'ye tamamlayabilesin

Hocam sinif gecme nasil biraz aciklar misiniz ? O kadar okudumda bisey anlamadim :'( . Diyelim ortalamam 50 ve 4-5 tane zayifim olsa gecer miyim yoksa en fazla 3 tane mi olmali ?

• 8 zayif var haftaya 5 gunde 12 sinav var ekle

• Black Jack Ketchum B kullanıcısına yanıt
    İşte o kısmı biraz değişik.3 tane olunca kimisi geçersin diyor, kimisi kalırsın.Sen ortalamanı 50 yap ve zayıflar olabildiğince az getirmeye çalışta, gerisini boşver
  • Yaz beni üç matematik yazılım 50 etmiyo lis 2 tekrar

• Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun adamım yaz beni de.Geçersem yazın elektronikçi de işe başlayacağım.

Edit:Hayrına sınıf geçme yönetmeliğini paylaşayım:
    Doğrudan sınıf geçme

MADDE 57- (1) Ders yılı sonunda;

a) Tüm derslerden başarılı olan,

b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yılsonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler doğrudan sınıf geçer.

(2) Yılsonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer.

Sorumlu olarak sınıf geçme ve sorumluluğun kalkması

MADDE 58- (1) Doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden, bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhil edilmez.

(2) Sorumluluk sınavları, ders yılı içerisinde yapılan yazılı veya uygulamalı sınav esaslarına göre kasım ve nisan ayları içerisinde ilgili branş öğretmeni tarafından yapılır. Sınav tarihleri ve sınavı yapacak öğretmen/öğretmenler okul müdürlüğünce belirlenir. Bir dersten sınava girecek öğrenci sayısının 20 ve üzerinde olması durumunda birden fazla öğretmen görevlendirilir. Bu sınavlar dersleri aksatmayacak şekilde ders saatleri içinde veya dışında gerektiğinde cumartesi ve pazar günleri de yapılabilir.

(3) Yılsonu beceri sınavında başarısız olan öğrencilerin bu derslere ait sorumluluk sınavları, iş dosyası dikkate alınmaksızın yazılı ve/veya uygulamalı sınav şeklinde yapılır.

(4) Bir dersin sorumluluğu, o dersin sorumluluk sınavında başarılı olunması hâlinde kalkar.

(5) Sorumluluk sınavlarına itiraz edilmesi durumunda bu Yönetmeliğin 49 uncu madde hükümleri uygulanır.

Sınıf tekrarı ve öğrenim hakkı

MADDE 59- (1) Öğrencilerden;

a) Doğrudan, yılsonu başarı puanıyla veya sorumlu olarak sınıf geçemeyenlerle devamsızlık nedeniyle başarısız sayılanlar sınıf tekrar eder. Sınıf tekrarı hazırlık sınıfı hariç, orta öğrenim süresince en fazla bir defa yapılır. Öğrenim süresi içinde ikinci defa sınıf tekrarı durumuna düşen öğrencilerin ders yılı sonunda okulla ilişiği kesilerek Açık Öğretim Lisesine veya Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtları yapılır.

b) Okuldan mezun olamayan on ikinci sınıf öğrencilerinden sınıf tekrar etme hakkı bulunanlar başarısız olunan ders sayısına bakılmaksızın sınıf tekrar edebilir. Ancak, sınıf tekrar etmek istemeyen öğrencilerden sınıf tekrarı yapmış olanlar bir, sınıf tekrarı yapmamış olanlar ise iki öğretim yılı daha başarısız oldukları derslerden sorumluluk sınavına girebilir. Bu sınavlar sonunda da başarısız olan öğrencilerin öğretim yılı sonunda okulla ilişiği kesilerek Açık Öğretim Lisesine veya Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtları yapılır.

c) Özürleri nedeniyle; okula devam edemeyen, okula devam ettikleri hâlde iki dönem puanı alamayan öğrenciler, durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla, o yıla ait öğrenim haklarını kullanmamış sayılır. Öğrenim hakkının kullanılmamış sayılması hâli, öğrenim süresince iki eğitim ve öğretim yılıyla sınırlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 gün sonra -- 21 Mayıs 2014; 22:48:59 >

• ekle bro devamsızlık 13-14 notlardan yana sıkıntı yok staja gitmiyorum rapor alıyorum inşallah kalmam son sene :(
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Yıl Sonu Ortalaması 50 ve üzeri ise, istersen 6-7 tane zayıfın olsun Ortalama ile geçersin. Ama Dil Anlatım zayıf ve Ortalama 50 ve üzeri ise Dil Anlatımdan sorumlu geçersin.

Olay bu çok karışık bir şey değil her yıl kılpayıyla geçtiğim için bu işin uzmanı oldum.
  • Benide yazın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 22 Mayıs 2014; 17:05:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Yıl Sonu Ortalaması 50 ve üzeri ise, istersen 6-7 tane zayıfın olsun Ortalama ile geçersin. Ama Dil Anlatım zayıf ve Ortalama 50 ve üzeri ise Dil Anlatımdan sorumlu geçersin.

Olay bu çok karışık bir şey değil her yıl kılpayıyla geçtiğim için bu işin uzmanı oldum.

Woowowowo eğer böyleyse gerçekten çok iyi olucak benim için.En son 55 çıkıyordu ortalamam.Ama şuda var.Diyelim daha önceden hiç 1'im yok ve 6 tane 1 geldi.Aralarında dil anlatımda var.Şimdi 6 dersten mi sorumlu olcam, yoksa sadece dil mi?

Birde ilk dönem etkiliyor mu? İlk dönem not ortalamam 60 diyelim.2. dönemde 40.Şimdi 2'sinin toplamı 100 ve ortalaması 50 ediyor.Yani böyle mi? Yoksa ilk dönem farklı şekilde mi ele alınıyor?

49,50 falansa galiba ortalama otomatik 50'ye tamamlanmıyordu artık ama tabii benim için bu sorun değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.