Şimdi Ara

Okulda durumu kritik olanlar bu konuya!! (Geçtim herkes yazsın durumunu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi tek dersi zayıf olanlar neyden korkuyorlar ? 1 tane la 1 tane isterse ort 0 olsun 1 tanee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Ortalama 50'nin üstünde ise ortalama ile geçersin yani sorumlu olmaz.

Yan komşumuz lisede edebiyat öğretmeni.

4 zayıfı olan direk kalıyor dedi, ne saçmalıyor bu ? Arabasını kesicem, beni korkutmaya mı çalışıyor?

Çok acil yardım
  • Dostum Ortalaman 50 ve üzeri ise istersen 10 zayıfın olsun yine geçersin önemli olan ortalamayı tutturmak.
  • quote:

Dostum Ortalaman 50 ve üzeri ise istersen 10 zayıfın olsun yine geçersin önemli olan ortalamayı tutturmak.

O zaman ben şimdi salona gidiyorum ve hocaya sen nasıl hocasın diyip olay çıakrtıyorum
  • Sizi korkutmaya çalışmış olabilir. Ortalama 50 ve yukarısı ise her türlü geçiyorsun yönetmenlikde yazan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 25 Mayıs 2014; 13:52:31 >
  • quote:

Sizi korkutmaya çalışmış olabilir. Ortalama 50 ve yukarısı ise her türlü geçiyorsun yönetmenlikde yazan bu.

Anneme anlatmaya çalıştım da inanmadı, içimi rahatlattınız demeyi çok isterdim ama hala rahat değilim.

Ortalamam 47-49 çıkıyor hep. Sözlüleri hesaba katmadım ama bilmiyorum. Burada durumu en kritik olan benim sanırım
  • Yıl Sonu not ortalamanızı hesapladınız mı? Çünkü sınıfı geçip geçmemen yıl sonu notu ile belli olur.

Şuradan bakabilirsin;http://www.sorubak.com/liselerde-yil-sonu-basari-puani-nasil-hesaplanir_4201.html
  • quote:

Yıl Sonu not ortalamanızı hesapladınız mı? Çünkü sınıfı geçip geçmemen yıl sonu notu ile belli olur.

Şuradan bakabilirsin;http://www.sorubak.com/liselerde-yil-sonu-basari-puani-nasil-hesaplanir_4201.html

Biraz baktım da benimki gibi değil mi

Benim ilk dönem ortalamam 61 olduğu için sadece 2.döneme bakıyorum.Şu şekilde;

Örneğin matematik dersinin ortalama 65
    65x4 yapıyorum (haftada 4 ders matematik görüyoruz)
    Örneğin ingilizcenin ortalama 20
    20x4 yapıyorum (haftada 4 saat ing görüyoruz)

Hepsini bu şekilde topluyorum. 34e bölüyorum. (haftada 5x7 = 35 saat görüyoruz.Rehberlik dersini çıakrıyorum)

Ortalama 49 civarı oluyor

Yanlış mı ?

Ekleme:İlk dönem 3 zayıfım vardı. Aynı derslerden ikisi bu sene yine zayıf.Fakat ingilizce ilk dönem 40 düştü bu sene 50 düşebilir.
    Sonuç, eğer benim yaptığım 2.dönem not ortalaması hesabı doğruysa ve 50+gelirse geçiyorum değil mi?

Son ekleme (DİL ANLATIM zayıf değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 25 Mayıs 2014; 14:10:11 >

• Sadece 2.Dönemin ortalamasını hesaplayarak sınıfı geçtim veya kaldım diyemezsiniz. Benim attığım linkdeki gibi hesaplamayı deneyin.
  • quote:

Sadece 2.Dönemin ortalamasını hesaplayarak sınıfı geçtim veya kaldım diyemezsiniz. Benim attığım linkdeki gibi hesaplamayı deneyin.

(2) Yılsonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer.

Attığınız linkte bu var, sorumlu geçme kalkmamış mıydı dil anlatım hariç
  • Ortalama tutmuyorsa sorumlu geçer.
  • Lise 1 im mat 45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La derdiniz not mu? Biz son sınıftayiz bütün donemin başı belada. Okulun altini ustune getirdik son gün. Bir çocuğun bacağı kırıldı.

• Arkadaslar 3 zayiftan fazla olan direk kaliyor diyorlar?

Yonetmeliğin linkini aticak olan var mi?

• [simage]http://i.hizliresim.com/oQN119.png
    [/simage]

3 senedir direkten dönüyoruz bu sene de döndük hatta baya sağlam döndük.

Lise tekrarsız biticek sanırsam 12.sınıfta çok pis çalışıcam
  • Tesekkur Bekliyorum , Sozlulerden Sonra Editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Kendimden bahsetmem lazım ki hepinize biraz istek gelsin son günlerde.Yaş 19, lise 3.Neden mi? Diss attım zamanında.Knight saçmalığı yüzünden.Her neyse.2 sene geriden gidiyoruz işte.9. sınıfta takdir-teşekkür ve 2 tane onur belgesi aldım.Geçen sene ilk dönem teşekkür alıcakken başıma büyük bi kabak patladı ve uğraşmak zorunda kaldım.2. dönem hiç umudum yokken, yani kalıcam gözüyle bakarken Allah'a bin şükürler olsun ki geçtim sınıfı.Hemde beklediğimden çok rahat oldu.

Ama şimdi! Geçen dönem gayet iyi olmasına rağmen şuanda durumum kritik görünüyor.Cuma günü bir İngilizce gramer sınavı var.Ondan 72 lazım.Gerçi henüz baya sınav var.10 güne belli olucak gibi ama sınıfta kalma olayım.4 madde koydum önüme.Allah, zaman, kader, şans.Bu 3'üne ve Allah'a bırakıyorum birazda ama inşallah geçerim yani.Kalırsam önce dayıma, sonra babama, anneme, kardeşime ve beni tanıyan herkese saygısızlık olur.Eğitim sistemine gelmiyorum çünkü resmen .......................... Anladınız siz.Kalırsam zaten boş durmıycam ama gelelim olaya!

Şimdi durumu gerçekten riskli ve benim gibi işini zamana bırakmışlar konuya yazsın.Hem dertleşelim, hem konuya girip birbirimizin mesajlarını gördükçe o lanet son sınavlara çalışalım ve kopya taktikleri yazalım.Hemde 15 gün sonra sonuçları buraya yazalım!

Görevimiz Tehlike School Crysis Club
    1- Jim Carrey
    2- Mavi
    3- Laminon
    4- sypsus
    5- Çam ağacı
    6- EbBüyükKıyak
    7- RioShui
    8- Bison
    9- Bensimdi
    10- Longlionn34
    11- Szef
    12- Makasa Pompa
    13- Semih98
    14- BroFenomen
    15- Rothture
    16- wixwe00
    17- oy verme
    18- DevrimSeven60
    19- Tarja Turunen
    20- Rookiee07

Noldu senin durum merak ettim

• LEGINO kullanıcısına yanıt
    Geçtim

• Bende geçtim
  • Ben liseyi her sene kritik olarak bitirdim yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erc223 -- 18 Haziran 2014; 13:15:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.