Şimdi Ara

Okulda durumu kritik olanlar bu konuya!! (Geçtim herkes yazsın durumunu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz çok yanlış gelmissiniz ilk dönem notun 50 üstü yani geçer ise bu dönemde o dersten geçmem gerekir örnek olarak ilk dönem kimya ortalaman 30 diyelim geçmek için ikinci dönem en az 70 olmalı misal ilk dönem 80 mat ortalaman var gecmek için ikinci dönem yine en az 50 ortalanan olmalı matematikten ayrıca sınıf geçmek için ortalamanın en az 50 ve zayıf derslerin sayisi 3 taneyi gecmemeli arkadaşlar okulun rehber öğretmenine bile güvenmeyin kimsenin bişey bildiği yok herkes salliyo sen kalsan kimsenin umru olmaz o yüzden gidip meb sınıf geçme yönetmeliğini okuyun ve çalışın son bir şey ilk dönem ortalaman 1 bile olsa o dersten ikinci dönem ortalaman 70 ve üstü olursa geçiyorsu. Hadi kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk donem ikinci donem olayi yanlis anlasilmis
    Mesela diyelik ilk donem matematik not ortalamaniz 80,ikinci donem ise 40 o dersin ortalamasi alinmaz direrk kalirsiniz o dersten yani 2. Donem notu hesaplanirken ne ders notu ne de karnedeki bizim direk gecmemizi saglayan agirlikli not ortalamasi 1. Donem ile karistirilmaz

1.donem takdir aldin ama 2.donem agirlikli not ortalaman 50 nin altinda ve 3 zayiftan fazla zayifin var ise direk kalirsin,en fazla 3 zayifin var ise sorumlu gecersin yani birinci donem ile alakasi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle beni de 2 hafta sonra editlerim

• Ekle hocam ofis çalışma hayatını vermem lazım
  • matematık 1. 15 2.40 fen 1.50 2.40 fen performans yapmadım
  • Ekle 8 Zayıfım Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

1) Ortalama 50 ve üzeri ise sadece Dil Anlatımdan sorumlu geçiyorsun.
    2) İlk Dönem notu ve 2.Dönem notu toplanıp 2'ye bölünüyor yani dediğiniz gibi.
    3) 50'ye tamamlanmıyor artık. Notun ne ise direk onu yazıyorlar.

Mesela ilk dönem mat notun 70 ikinci dönem notun 40.Malasef bizde hala karne verdikleri için orda 40 mı yazacak yoksa ikisinin ortalaması mı yazacak
  • Allah kolaylık versin kardeşim. Teşekkür alıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisciyiz Ezhelden

matematık 1. 15 2.40 fen 1.50 2.40 fen performans yapmadım

fen ne la ? ilkokullu musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 22 Mayıs 2014; 21:27:54 >
  • Sene başından beri hiç adam gibi ders çalışmadım ve tek zayıfım matematik 45. sayısal okuyorum 11.sınıf nasıl böyle notlar alıyorsunuz
  • Mat 80 biyo 80 tarih 85 fizk 70 kimya 65 edebiyat 35 dil an 38 coğ 37

3 zayıfım var sınıfta en efendi ve en çalışkan ben varım tekrar sınıfı olduğu için geçen yıl kaldım. Bu yıl sınıf hocamız saolsun sınavların hepsi bitsin yanıma gel zayıfları duzeltelim işi şansa bırakmayalım dedi.

• yaz hocam bide şu yönetmeliği iyi bilen biri varsa detaylı yazsın kafam karıştı benim ilk dônem 65 olan fizifim 2. dönem 35 gelirse geçermi

• ekle beni de
    beyler karne ortalamam 65-70 arası. Ama gecen dönem 3 zayıfım varken bu zönem 4 olabilir. 4 tane olunca sorumluluğa kalınıyor gibi birşey duydum doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 22 Mayıs 2014; 21:48:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

yaz hocam bide şu yönetmeliği iyi bilen biri varsa detaylı yazsın kafam karıştı benim ilk dônem 65 olan fizifim 2. dönem 35 gelirse geçermi

aynen benim de fizik sakatta. Geçen dönem 63 ' dü bu dönem ilk sınavdan 10 aldım ve 3 tane daha zayıfım var. 4 zayıf düşürmemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 22 Mayıs 2014; 21:50:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ekle , yarın 30 olan kimya var ardından da 40 matematik ve 46 almanca geliyor Ben şimdi çalışmaya başlıyorum kimyaya

• Konunun adını gerizekalılar buraya diye değiştir lisede kalınır mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik ortalaması bile 70'i geçti, 55 'ten aşağıya ortalamam yok. Ne disiplin cezası ne uyarı ne şikayet hiçbiri yok. Sadece 4 gün fazla devamsızlık var.
    Müdür yardımcısına kalmış ve son sene, yarın gidip konuşucam.
  • Matematik ortalamam 8,5 ekle

• Benide ekle. Bütün sınavlara çalışmadan giricem, derside dinlemedim bakalım ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Konunun adını gerizekalılar buraya diye değiştir lisede kalınır mı

Liseye yeni geçiyorsun anlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.